Roland TR-8S -rumpukone

Roland TR-8S RHYTHM COMPOSER WITH SAMPLING FUNCTION Rumpukone
-21 %

Kuuluisimmista ja vaikutusvaltaisimmista koskaan tehdyistä rumpukoneista syntynyt TR-8S yhdistää Roland-perinteen ja modernien tuotantotekniikkojen sekä ammattimaisen soundien rakentamisen parhaat puolet. Tulos? Edistynyt, keikkailuun viritetty instrumentti vailla vertaa. Rakenna unelmasettisi kaikkien aikojen ikonisimmista rumpusoundeista sekä valtavan kirjastomme parhaista paloista - tai käytä omia samplejasi. Naputa, viritä ja säädä ohjaimilla ja säätimillä, jotka saavat tuotantosi patternit liikkumaan ja elämään. Ja miksi pitää tällaista perkussiovoimaa kahlittuna studioon?

TR-8S on kirjaimellisesti tehty livenä soitettavaksi.

Rakenna settejä, joissa on autenttisia TR-rumpuja, samplattuja soundeja sekä efektejä

TR-8S:ään on valmiiksi ladattu laajin, autenttisin saatavilla oleva kokoelma TR-rumpukoneita. Tehokas uusi prosessori antaa seuraavan sukupolven ACB-malleille kokonaan uuden detaljien ja nyanssien tason, näin saat tuon klassisen Roland-boomin, snapin ja sizzlen. Ja nyt saat mukaan sekä valmiita että omia sampleja ja voit rakentaa ainutlaatuisia hybridi- ja kerrostettuja settejä. Saat ehostettua niitä erikoistuneilla efekteillä, jotka antavat ammattitason viimeistelyn TR-soundeihin.

Transistorirytmit

TR-8S:ssä on jokainen soundi halutuimmista TR-rumpukoneista yksityiskohtaisin 808-, 606-, 909-, 707- ja 727-piirimallinnuksin sekä useita modifioituja versioita. Nämä eivät ole sinnepäin soivia samplesettejä tai pelkkiä TR-rumpusoundien tallenteita. Jokainen kone on yksityiskohtainen, piirejään myöten mallinnettu versio, joka soi ja käyttäytyy täsmälleen alkuperäisen laitteen tavoin. Kaikki nämä soundit ovat Sinun, sormenpäissäsi ja valmiina käytettäväksi omissa tuotannoissasi ja keikoillasi.

ACB kohtaa samplet

Tämän päivän rytmiraidat edellyttävät monipuolista soundikattausta ja tuotantotekniikkoja, on yhä vaikeampaa kuulostaa aidosti omaperäiseltä. On selvää, että autenttiset TR-soundit ovat elintärkeitä rumpuraitojen tuottamisessa, mutta soundien miksaaminen ja kerrostaminen on kuitenkin se tapa, jolla modernien tyylien kirjo ja oman persoonallisen soundin kehittämisen potentiaali aukeaa. Käytä laajan preset-valikoiman sampleja tai käytä omia mono- tai stereosampleja SD-korttipaikasta. Voit muokata sampleja perusteitaan myöten TR-soundien tavoin välittömillä ja monipuolisilla ohjaimillä. Säädä sointiaikaa sekä viritystä ja muuta samplen alkupistettä, nopeutta ja suuntaa. Saat rakennettua settejä kokonaan sampleista tai yhdisteltyä niitä TR-soundeihin; saat tehtyä huomiota vaativia, genre-rajoja ylittäviä soundeja.

Drumaattisia efektejä

Oikeat efektit saavat syvyydellään ja avaruudellaan rumpuosuuden erottumaan. Olipa kyseessä sitten viiveestä kantti-iskussa, säröstä bassarissa, filttereistä tomeissa ja symbaaleissa tai vain juuri oikeasta kaiun määrästä valituissa instrumenteissa, TR-8S:ssä on perkussioille tarkoitettuja efektejä, jotka soivat juuri oikein. Master FX-säätimen lisäksi jokaisessa kanavassa on muokattava CTRL-säädin, jolla saat kaiken tämän äänenmuokkaustehon helposti ulottuvillesi. Bassarin atakki, virvelin napsu, phaserin määrä, särön määrä - mitä parametria Sinun tarvitseekaan muuttaa suoraan ja nopeasti - voidaan asettaa CTRL- tai Master FX-säätimelle ja tallentaa setin mukana. Sekä Instrument- että Master Effects-valinnat ja niiden tarkat asetukset myös tallennetaan jokaisen setin mukana, näin tuotantosi ovat aina valmiita myös keikalle.

Rakenna muuttuvia patterneja, joissa on variaaatioita, fillejä ja liikettä

Patternien tekeminen TR-8S:llä tuntuu luonnolliselta ja intuitiiviselta, ansio siitä kuuluu Rolandin ”TR-REC” step-sekvensserille, joka on ollut elektronisen musiikkituotannon sykkivä sydän vuosikymmenien ajan. Ja nyt se on paranneltu ja modernisoitu paremmaksi kuin koskaan ennen.

Nopea, joustava ja hauska

Saat ohjelmoitua 16 TR-REC-näppäimellä tai käytettyä lyöntivoimakkuuden aistivia performance padeja, joilla voit ohjelmoinnin lisäksi soittaa livenä. Ja voit liikkua saumattomasti soiton ja editoinnin välillä - muotoillen rumpuosuuksia flown kertaakaan keskeytymättä. Rakenna hienosyisiä komppeja ja yksityiskohtaisia fillejä käyttäen lyöntivoimakkuuksia, flameja sekä pituudeltaan säädettäviä askelia moderneihin purskeisiin ja paisutuksiin. Kokeile epätavallisia polyrytmejä ja kompleksisia tahtilajeja säätämällä pituutta ts. jokaisen rumpuosuuden ”last step”-parametria.

Teeman variaatioita

Pidä asiat raikkaina ja mielenkiintoisina, myös pitkien livesettien aikana. TR-8S:ään saadaan talteen 128 patternia - joissa jokaisessa on kahdeksan variaatiota sekä kolmenlaisia fillejä - ja patterneja tai variaatioita voidaan trigata itsenäisesti tai toisiinsa linkitettyinä ja näin saada aikaan kehittyviä sekvenssejä. Keikkatilanteessa saat kopioitua patterneja lennossa ja voit jopa työstää patterneja, jotka eivät vielä soi. Jokaiseen patterniin saadaan mukaan tempo ja rumpusetti sekä säätimien asennot ja efektiasetukset. Näin valittu setti on heti käyttövalmis ja käytössäsi on tarpeeksi tallennustilaa ja joustavuutta koko keikkasetin soittoon tahdinkaan toistumatta samalla tavalla.

Fillit

Hyvin sijoitetut fillit voivat luoda jännittäviä hetkiä raitaan tai live-settiin. Jokaisessa TR-8S:n patternissa voi olla kaksi filliä, joita voit kustomoida tai rakentaa alusta asti. Mukana on myös säädettävä ”Scatter” -filli, joka viipaloi tahdin lyhyisiin ja viileisiin kontrolloidun kaaoksen purskeisiin. Mutta toisinaan kätesi saattavat olla liian kiireiset fillien triggaukseen. Auto-Fill on näihin tilanteisiinkätevä ratkaisu. Automatisoimalla fillit 2, 4, 8, 16 tai 32 tahdin välein saat pidettyä kätesi vapaina ja lisättyä mielenkiintoista dynamiikkaa settiisi.

Liikkeessä

Uskottava rumpuraita edellyttää yksityiskohtaisia tuotantotekniikoita. TR-8S:llä näiden yksityiskohtien luominen ei pelkästään onnistu, vaan se on myös hauskaa ja nopeaa. Parametrien lukitseminen askeliin tai liikkeiden äänittäminen patterneihin voivat tuoda kaikkea hienovaraisesta liikkeestä dramaattisiin soinnin muutoksiin. Automatisoi bassorummun viritys, virvelin korkeus, panorointi, efektit...mitä vain haluat. Saat tehtyä melodioita ja bassolinjoja tai muutettua setin soundia kappaleen eri osiin. Liikkeiden äänittäminen on sekä välitöntä että helppoa ja liikkeiden toisto voidaan aktivoida tai kytkeä pois päältä haluttaessa.

Kotonaan studiossa, tehty keikalle

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme kuunnelleet innokkaiden TR-8 -fanien ja artistien kommentteja ympäri maailman. Niistä saimme selvän kuvan, kuinka saisimme siitä vielä paremman, sekä studiotuotantoihin että keikkakäyttöön. Olemme lisänneet nämä käyttäjien pyytämät ominaisuudet - ja enemmän - TR-8S:ään, kuitenkin pitäen alkuperäisen TR-8:n välittömyyden ja hauskuuden täysin ennallaan.

Kahdeksan analogista lähtöä

Kuten joissakin kuuluissa sukulaisissaan, myös TR-8S:ssä on kahdeksan erillistä analogista lähtöä, näin voit prosessoida eri rumpusoundeja erillisillä efekteillä tai lähettää ne eri mikserin tai audio-ohjelman kanaviin. Ota soundisi haltuun ja päätä, mitkä instrumentit tai ryhmät lähetetään mihinkin lähtöön. Ja mitä päätitkin, voit olla varma, että TR-8S soi isosti, iskevästi ja ilmavasti korkean resoluution 24bit/96kHz muuntimiensa ansiosta.

Triggeri ulos, ulkoinen sisään

TR-8S:ssä on oma triggerilähtö sekä stereotulo ulkoisia lähteitä varten. Ja sen erillisiä lähtöjä voidaan käyttää vaikkapa lisätriggereinä. Näin saat kontrolloitua ulkoisia instrumentteja ja miksattua niitä TR-8S:n omiin soundeihin suuresti kasvattaen luovia mahdollisuuksiasi studiossa ja keikalla. Jokaisessa patternissa on erillinen triggeriraita kaikenlaisia variaatioita varten ilman, että siihen tarvitsee käyttää instrumenttia. Rim-shotteja ja trigattuja analogisia bassopatterneja? Kyllä, onnistuu.

Audio ja MIDI Interface

Aside from being the most powerful drum machine ever made, the TR-8S is a complete multi-channel audio and MIDI interface. When you connect the TR-8S to a computer or AIRA Link host, you can transfer MIDI and high-resolution audio over a single USB cable. Record each drum instrument to a different channel for individual processing and recording, automate parameter movements from your DAW by CC messages, or sync the TR-8S to your computer or Roland MX-1 Mix Performer for live sets or late-night jam sessions.

Hienostunutta muotoilua modernilla otteella

Esteettisiä ja ergonomisia parannuksia löytyy joka puolelta TR-8S:ää, sen ajaton design sopii kaikkiin luoviin ympäristöihin. Muotoa, värejä ja yleisfiilistä on parannettu, tuloksena on syvempi, elegantimpi ja kutsuvampi instrumentti. RGB-väriliu’ut ja TR-REC-näppäimet antavat mahdollisuuden muokata jokaisen elementin kirkkautta, hehkua ja väriä. Se ei pelkästään näytä upealta, vaan antaa myös tärkeää visuaalista tietoa siitä, mikä soi, mikä on mykistetty, mitkä instrumentit ovat samaa ryhmää ja niin edelleen. Ja sitten on vielä se laavalamppu-tila...

Kaikki tallessa

Muusikon elämä voi olla melko ennustamatonta, oli kyseessä sitten keikkapaniikki tai studiohelvetti. Ole rauhassa, sillä jokainen setti, jokainen pattern ja käytännössä jokainen asetus kaikesta voidaan varmuuskopioida SD-kortille. Aseta kortti tuoreeseen TR-8S:ään ja olet jälleen mukana kuvioissa.

 

Valmistaja:
Roland
773.97 € 611.00 € 492.74 € alv. 0%
Lähettäkää minulle sähköpostia, kun tuote on varastossa.
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Maksu laskulla tai osamaksulla
TR-8S | Tilattavissa
Toimitusaika: Kysy toimitusaikaa!


Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

35.60 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kuuluisimmista ja vaikutusvaltaisimmista koskaan tehdyistä rumpukoneista syntynyt TR-8S yhdistää Roland-perinteen ja modernien tuotantotekniikkojen sekä ammattimaisen soundien rakentamisen parhaat puolet. Tulos? Edistynyt, keikkailuun viritetty instrumentti vailla vertaa. Rakenna unelmasettisi kaikkien aikojen ikonisimmista rumpusoundeista sekä valtavan kirjastomme parhaista paloista - tai käytä omia samplejasi. Naputa, viritä ja säädä ohjaimilla ja säätimillä, jotka saavat tuotantosi patternit liikkumaan ja elämään. Ja miksi pitää tällaista perkussiovoimaa kahlittuna studioon?

TR-8S on kirjaimellisesti tehty livenä soitettavaksi.

Rakenna settejä, joissa on autenttisia TR-rumpuja, samplattuja soundeja sekä efektejä

TR-8S:ään on valmiiksi ladattu laajin, autenttisin saatavilla oleva kokoelma TR-rumpukoneita. Tehokas uusi prosessori antaa seuraavan sukupolven ACB-malleille kokonaan uuden detaljien ja nyanssien tason, näin saat tuon klassisen Roland-boomin, snapin ja sizzlen. Ja nyt saat mukaan sekä valmiita että omia sampleja ja voit rakentaa ainutlaatuisia hybridi- ja kerrostettuja settejä. Saat ehostettua niitä erikoistuneilla efekteillä, jotka antavat ammattitason viimeistelyn TR-soundeihin.

Transistorirytmit

TR-8S:ssä on jokainen soundi halutuimmista TR-rumpukoneista yksityiskohtaisin 808-, 606-, 909-, 707- ja 727-piirimallinnuksin sekä useita modifioituja versioita. Nämä eivät ole sinnepäin soivia samplesettejä tai pelkkiä TR-rumpusoundien tallenteita. Jokainen kone on yksityiskohtainen, piirejään myöten mallinnettu versio, joka soi ja käyttäytyy täsmälleen alkuperäisen laitteen tavoin. Kaikki nämä soundit ovat Sinun, sormenpäissäsi ja valmiina käytettäväksi omissa tuotannoissasi ja keikoillasi.

ACB kohtaa samplet

Tämän päivän rytmiraidat edellyttävät monipuolista soundikattausta ja tuotantotekniikkoja, on yhä vaikeampaa kuulostaa aidosti omaperäiseltä. On selvää, että autenttiset TR-soundit ovat elintärkeitä rumpuraitojen tuottamisessa, mutta soundien miksaaminen ja kerrostaminen on kuitenkin se tapa, jolla modernien tyylien kirjo ja oman persoonallisen soundin kehittämisen potentiaali aukeaa. Käytä laajan preset-valikoiman sampleja tai käytä omia mono- tai stereosampleja SD-korttipaikasta. Voit muokata sampleja perusteitaan myöten TR-soundien tavoin välittömillä ja monipuolisilla ohjaimillä. Säädä sointiaikaa sekä viritystä ja muuta samplen alkupistettä, nopeutta ja suuntaa. Saat rakennettua settejä kokonaan sampleista tai yhdisteltyä niitä TR-soundeihin; saat tehtyä huomiota vaativia, genre-rajoja ylittäviä soundeja.

Drumaattisia efektejä

Oikeat efektit saavat syvyydellään ja avaruudellaan rumpuosuuden erottumaan. Olipa kyseessä sitten viiveestä kantti-iskussa, säröstä bassarissa, filttereistä tomeissa ja symbaaleissa tai vain juuri oikeasta kaiun määrästä valituissa instrumenteissa, TR-8S:ssä on perkussioille tarkoitettuja efektejä, jotka soivat juuri oikein. Master FX-säätimen lisäksi jokaisessa kanavassa on muokattava CTRL-säädin, jolla saat kaiken tämän äänenmuokkaustehon helposti ulottuvillesi. Bassarin atakki, virvelin napsu, phaserin määrä, särön määrä - mitä parametria Sinun tarvitseekaan muuttaa suoraan ja nopeasti - voidaan asettaa CTRL- tai Master FX-säätimelle ja tallentaa setin mukana. Sekä Instrument- että Master Effects-valinnat ja niiden tarkat asetukset myös tallennetaan jokaisen setin mukana, näin tuotantosi ovat aina valmiita myös keikalle.

Rakenna muuttuvia patterneja, joissa on variaaatioita, fillejä ja liikettä

Patternien tekeminen TR-8S:llä tuntuu luonnolliselta ja intuitiiviselta, ansio siitä kuuluu Rolandin ”TR-REC” step-sekvensserille, joka on ollut elektronisen musiikkituotannon sykkivä sydän vuosikymmenien ajan. Ja nyt se on paranneltu ja modernisoitu paremmaksi kuin koskaan ennen.

Nopea, joustava ja hauska

Saat ohjelmoitua 16 TR-REC-näppäimellä tai käytettyä lyöntivoimakkuuden aistivia performance padeja, joilla voit ohjelmoinnin lisäksi soittaa livenä. Ja voit liikkua saumattomasti soiton ja editoinnin välillä - muotoillen rumpuosuuksia flown kertaakaan keskeytymättä. Rakenna hienosyisiä komppeja ja yksityiskohtaisia fillejä käyttäen lyöntivoimakkuuksia, flameja sekä pituudeltaan säädettäviä askelia moderneihin purskeisiin ja paisutuksiin. Kokeile epätavallisia polyrytmejä ja kompleksisia tahtilajeja säätämällä pituutta ts. jokaisen rumpuosuuden ”last step”-parametria.

Teeman variaatioita

Pidä asiat raikkaina ja mielenkiintoisina, myös pitkien livesettien aikana. TR-8S:ään saadaan talteen 128 patternia - joissa jokaisessa on kahdeksan variaatiota sekä kolmenlaisia fillejä - ja patterneja tai variaatioita voidaan trigata itsenäisesti tai toisiinsa linkitettyinä ja näin saada aikaan kehittyviä sekvenssejä. Keikkatilanteessa saat kopioitua patterneja lennossa ja voit jopa työstää patterneja, jotka eivät vielä soi. Jokaiseen patterniin saadaan mukaan tempo ja rumpusetti sekä säätimien asennot ja efektiasetukset. Näin valittu setti on heti käyttövalmis ja käytössäsi on tarpeeksi tallennustilaa ja joustavuutta koko keikkasetin soittoon tahdinkaan toistumatta samalla tavalla.

Fillit

Hyvin sijoitetut fillit voivat luoda jännittäviä hetkiä raitaan tai live-settiin. Jokaisessa TR-8S:n patternissa voi olla kaksi filliä, joita voit kustomoida tai rakentaa alusta asti. Mukana on myös säädettävä ”Scatter” -filli, joka viipaloi tahdin lyhyisiin ja viileisiin kontrolloidun kaaoksen purskeisiin. Mutta toisinaan kätesi saattavat olla liian kiireiset fillien triggaukseen. Auto-Fill on näihin tilanteisiinkätevä ratkaisu. Automatisoimalla fillit 2, 4, 8, 16 tai 32 tahdin välein saat pidettyä kätesi vapaina ja lisättyä mielenkiintoista dynamiikkaa settiisi.

Liikkeessä

Uskottava rumpuraita edellyttää yksityiskohtaisia tuotantotekniikoita. TR-8S:llä näiden yksityiskohtien luominen ei pelkästään onnistu, vaan se on myös hauskaa ja nopeaa. Parametrien lukitseminen askeliin tai liikkeiden äänittäminen patterneihin voivat tuoda kaikkea hienovaraisesta liikkeestä dramaattisiin soinnin muutoksiin. Automatisoi bassorummun viritys, virvelin korkeus, panorointi, efektit...mitä vain haluat. Saat tehtyä melodioita ja bassolinjoja tai muutettua setin soundia kappaleen eri osiin. Liikkeiden äänittäminen on sekä välitöntä että helppoa ja liikkeiden toisto voidaan aktivoida tai kytkeä pois päältä haluttaessa.

Kotonaan studiossa, tehty keikalle

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme kuunnelleet innokkaiden TR-8 -fanien ja artistien kommentteja ympäri maailman. Niistä saimme selvän kuvan, kuinka saisimme siitä vielä paremman, sekä studiotuotantoihin että keikkakäyttöön. Olemme lisänneet nämä käyttäjien pyytämät ominaisuudet - ja enemmän - TR-8S:ään, kuitenkin pitäen alkuperäisen TR-8:n välittömyyden ja hauskuuden täysin ennallaan.

Kahdeksan analogista lähtöä

Kuten joissakin kuuluissa sukulaisissaan, myös TR-8S:ssä on kahdeksan erillistä analogista lähtöä, näin voit prosessoida eri rumpusoundeja erillisillä efekteillä tai lähettää ne eri mikserin tai audio-ohjelman kanaviin. Ota soundisi haltuun ja päätä, mitkä instrumentit tai ryhmät lähetetään mihinkin lähtöön. Ja mitä päätitkin, voit olla varma, että TR-8S soi isosti, iskevästi ja ilmavasti korkean resoluution 24bit/96kHz muuntimiensa ansiosta.

Triggeri ulos, ulkoinen sisään

TR-8S:ssä on oma triggerilähtö sekä stereotulo ulkoisia lähteitä varten. Ja sen erillisiä lähtöjä voidaan käyttää vaikkapa lisätriggereinä. Näin saat kontrolloitua ulkoisia instrumentteja ja miksattua niitä TR-8S:n omiin soundeihin suuresti kasvattaen luovia mahdollisuuksiasi studiossa ja keikalla. Jokaisessa patternissa on erillinen triggeriraita kaikenlaisia variaatioita varten ilman, että siihen tarvitsee käyttää instrumenttia. Rim-shotteja ja trigattuja analogisia bassopatterneja? Kyllä, onnistuu.

Audio ja MIDI Interface

Aside from being the most powerful drum machine ever made, the TR-8S is a complete multi-channel audio and MIDI interface. When you connect the TR-8S to a computer or AIRA Link host, you can transfer MIDI and high-resolution audio over a single USB cable. Record each drum instrument to a different channel for individual processing and recording, automate parameter movements from your DAW by CC messages, or sync the TR-8S to your computer or Roland MX-1 Mix Performer for live sets or late-night jam sessions.

Hienostunutta muotoilua modernilla otteella

Esteettisiä ja ergonomisia parannuksia löytyy joka puolelta TR-8S:ää, sen ajaton design sopii kaikkiin luoviin ympäristöihin. Muotoa, värejä ja yleisfiilistä on parannettu, tuloksena on syvempi, elegantimpi ja kutsuvampi instrumentti. RGB-väriliu’ut ja TR-REC-näppäimet antavat mahdollisuuden muokata jokaisen elementin kirkkautta, hehkua ja väriä. Se ei pelkästään näytä upealta, vaan antaa myös tärkeää visuaalista tietoa siitä, mikä soi, mikä on mykistetty, mitkä instrumentit ovat samaa ryhmää ja niin edelleen. Ja sitten on vielä se laavalamppu-tila...

Kaikki tallessa

Muusikon elämä voi olla melko ennustamatonta, oli kyseessä sitten keikkapaniikki tai studiohelvetti. Ole rauhassa, sillä jokainen setti, jokainen pattern ja käytännössä jokainen asetus kaikesta voidaan varmuuskopioida SD-kortille. Aseta kortti tuoreeseen TR-8S:ään ja olet jälleen mukana kuvioissa.

 

Valmistaja:
Roland

Lisäosat

-9 %

Roland TR-6S rumpukone

412.30 € 375.00 € 302.42 € alv. 0%
Saatavilla heti