Uutiset

18.08.2021

Uusi Medeli AKX10 työasema

Nyt saatavilla Medeli AKX10 työasema! Se on uusi upea ja suorituskykyinen komppi-kiippari/työasema, joka tarjoaa lukemattomasti mahdollisuuksia musiikin tekemiseen. 768MB sample-muisti tarjoaa laajat valikoimat sointeja ja rytmejä. Creative Expression -soundit rakentuvat useasta sample-kerroksesta, ja yhdessä laadukkaiden DSP-efektien kanssa ne tuottavat akustisten instrumenttien aidot nyanssivaihtelut hämmästyvällä äänenlaadulla.

Tervetuloa myymäläämme kokeilemaan!

Lue lisää »


15.06.2021

RME Fireface UCX II

RME julkaisee heinäkuussa kompaktista ammattitason UCX audio interfacesta uuden version. Pieneen tilaan on mahdutettu huikea määrä huippuominaisuuksia:

  •  8 analogituloa ja -lähtöä
  •  2 digitaalisesti ohjattavaa laadukasta mikrofonietuastetta
  •  2 digitaalisesti ohjattavaa korkeaimpedanssista instrumenttituloa
  •  AES/EBU, S/PDIF ja ADAT
  •  MIDI
  •  DURec suoratallennus USB-väylään
  •  Word Clock
  •  Mukana erinomainen ohjelmistopaketti

UCX II toimii yhtä lailla pienen studion keskusyksikkönä, kuin live-tilanteissa mikserinä ja tallentimena. UCX II toimii erinomaisen mainiosti modulaarisynastudion interfacena sillä lähdöt on tasavirtaparitettu, joten interfacesta saadaan suoraan CV-ohjaukset analogimaailmaan esim. DAW-plugarien avulla.

 

 

Lue lisää!


14.06.2021

Befaco Morphader

Befacon uusi euroräkkimoduli Morphader tuo lisää mahdollisuuksia modulaarisyntetisaattorin kontrollointiin. Moduli mahdollistaa sointivärien morfaukset sekä toisaalta myös perinteisemmät audiosignaalien ristihäivytykset. 

Tuttuun Befaco-tyyliin tämäkin moduli edustaa innovatiivista suunnittelua ja korkeaa laatua. Befaco-modulit sekä suunnitellaan että rakennetaan Barcelonassa.

 

 

Lue lisää Morphaderista!!!

 


04.06.2021

Kawai KDP-120

Kawain digipiano-uutuus KDP-120 esillä mymälässämme. Tule kokemaan upea digipiano kokemus alle tuhannen euron hintaluokassa!

Heti saatavilla toimitukseen!


02.06.2021

Vermona MeloDICER -sekvensseri

Uusia tapoja luoda melodisia sekvenssejä Eurorack-maailmassa. MeloDICER on Vermonan näkemus sekvensseristä, jossa stokastinen ja deterministinen rytmin ja melodian rakentaminen on täydellisessä balanssissa. Sekvensserin algoritmit generoivat satunnaisarvoja, jotka maagisella tavalla muuttuvat musiikiksi.


 

Tutustu MeloDICER-moduliin!!!

Lue lisää »


01.06.2021

Käytettyjä pianoja huippuedullisesti!

Myymme erän käytettyjä pianoja huippuedullisesti pois flyygeleiden tieltä. Liikkeestämme löytyy mahtavia Kawain, Yamahan, Hellaksen sekä Samickin akustisia pianoja odottamassa uutta kotia.

Tule tekemään kaupat laadukkaasta pianosta uloskantohintaan!

 

www.tampereenmusiikki.fi/fin/kaytetyt_pianot-35

 


01.06.2021

Medeli AKX10

Huippu-uutuus tulossa 8.7.!!!! Ennakkomyynti käynnissä, varaa omasi heti!!!


Digitaalinen säestys-keyboard, 61 velocity-herkkää kosketinta, järeä huippuluokan äänentoisto 2x25W + erillinen basso 1x15W, + paljon muita huippuominaisuuksia!
 
Lue lisää!

 


31.05.2021

Uusia Eurorack-moduleita!

Uusia Eurorack-moduleita!

Tampereen Musiikin valikoima laajenee jälleen - nyt Eurorack-muusikoita hemmotellaan uusilla thaimaalaisilla Takaab-moduleilla. Joukossa on mielenkiintoisia uudentyyppisiä moduleita, mutta myös perustyökaluja, ja vieläpä erittäin maltillisesti hinnoiteltuina.

 

Tuttuun tapaan nämäkin uutuudet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa myymälämme synaosastolla!

 

Tutustu Takaab-valikoimiin!