Uutiset

04.06.2021

Kawai KDP-120

Kawain digipiano-uutuus KDP-120 esillä mymälässämme. Tule kokemaan upea digipiano kokemus alle tuhannen euron hintaluokassa!

Heti saatavilla toimitukseen!


02.06.2021

Vermona MeloDICER -sekvensseri

Uusia tapoja luoda melodisia sekvenssejä Eurorack-maailmassa. MeloDICER on Vermonan näkemus sekvensseristä, jossa stokastinen ja deterministinen rytmin ja melodian rakentaminen on täydellisessä balanssissa. Sekvensserin algoritmit generoivat satunnaisarvoja, jotka maagisella tavalla muuttuvat musiikiksi.


 

Tutustu MeloDICER-moduliin!!!

Lue lisää »


01.06.2021

Käytettyjä pianoja huippuedullisesti!

Myymme erän käytettyjä pianoja huippuedullisesti pois flyygeleiden tieltä. Liikkeestämme löytyy mahtavia Kawain, Yamahan, Hellaksen sekä Samickin akustisia pianoja odottamassa uutta kotia.

Tule tekemään kaupat laadukkaasta pianosta uloskantohintaan!

 

www.tampereenmusiikki.fi/fin/kaytetyt_pianot-35

 


01.06.2021

Medeli AKX10

Huippu-uutuus tulossa 8.7.!!!! Ennakkomyynti käynnissä, varaa omasi heti!!!


Digitaalinen säestys-keyboard, 61 velocity-herkkää kosketinta, järeä huippuluokan äänentoisto 2x25W + erillinen basso 1x15W, + paljon muita huippuominaisuuksia!
 
Lue lisää!

 


31.05.2021

Uusia Eurorack-moduleita!

Tampereen Musiikin valikoima laajenee jälleen - nyt Eurorack-muusikoita hemmotellaan uusilla thaimaalaisilla Takaab-moduleilla. Joukossa on mielenkiintoisia uudentyyppisiä moduleita, mutta myös perustyökaluja, ja vieläpä erittäin maltillisesti hinnoiteltuina.

 

Tuttuun tapaan nämäkin uutuudet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa myymälämme synaosastolla!

 

Tutustu Takaab-valikoimiin!