Bose L1 model II äänentoistojärjestelmä

3448.00 € 2780.65 € alv. 0%

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

159.00 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Tehosta esitystä L1 Model II -järjestelmällä. Se on monipuolisin muusikoille, DJ:ille ja puhujille tarkoitettu siirrettävä vahvistusjärjestelmämme. Kaiuttimen äänen vaakasuuntainen peitto on 180 astetta ja äänen tasapaino tasainen niin esiintymislavalla kuin koko tilassa. ToneMatch-mikseri sisältää studiotasoisia tehosteita ja äänenmuokkaustyökaluja, joilla teet äänestä juuri sellaisen kuin haluat. Sisältää yhden B2-bassoyksikön, mikä lisää joustavuutta ja tehostaa alaääniä entisestään.

Paras muusikoille suunnattu siirrettävä äänijärjestelmämme yhdistää Bose L1 Model II -järjestelmän ja T1 ToneMatch -mikserin. Tässä ammattimaisessa konserttiäänijärjestelmässä on laaja peittoalue, erinomainen säveltasapaino ja paljon erilaisia studiotasoisia tehosteita ja äänenmuokkaustyökaluja. Siinä on myös monia Bosen omia äänenvahvistusta parantavia tekniikoita.

 

Upeat ääniominaisuudet – vain Boselta

Alkuperäisen palkitun Bose L1 -järjestelmän tavoin Model II -äänijärjestelmä muodostaa yhden innovatiivisen kokonaisuuden, joka korvaa perinteiset monitorit, mikserit ja PA-kaiuttimet. Järjestelmän vallankumouksellinen kaiutin tuottaa lähes 180 asteen laajuisen ja yhtenäisen äänen peiton niin esiintymislavalla kuin jopa satoja henkilöitä käsittävässä yleisössä ilman, että äänenvoimakkuus ja -sävy juurikaan heikkenevät.

Model II -järjestelmässä käytetään äänitasapainon parantamiseen Articulated Array -kaiutintekniikkaa. Kaiuttimen 24 elementtiä on kiinnitetty pystysuuntaisesti tarkasti sellaiseen kulmaan, että korkeat äänet ovat selkeitä ja ääni kuuluu tilassa tasaisena. Jopa esiintymislavan vieressä olevat henkilöt saavat nauttia tasapainoisesta ja tarkasta äänestä.

 

Tehokas monikanavainen mikseri

T1 ToneMatch -mikserin yhdistäminen L1-järjestelmään laajentaa lisäsoittimien ja -mikrofonien liitäntämahdollisuuksia. Voit myös säätää ääntä ToneMatch-mikserin tehokkailla äänenmuokkaustyökaluilla.

Pienikokoisella, nelikanavaisella mikserillä voi hallita ToneMatch-esiasetuksia. Voit tehdä yhdellä painikkeen painalluksella satoja tarkkoja säätöjä soittimien ja mikrofonien ääneen. Mikseri sisältää myös täyden valikoiman studiotasoisia kaikuja, lisätehosteita ja dynaamista käsittelyä. Se liitetään L1 Model II -järjestelmään nopeasti ja kätevästi yhdellä digitaalikaapelilla.

 

Täyteläinen joustava basso

Tehokas B2-bassoyksikkö tuottaa enemmän alataajuuksien ääntä, kun suuret yleisömäärät edellyttävät voimakkaampaa bassoa. Yksikön kolme asetusta lisäävät joustavuutta. Normaaliasetus sopii bassokitaralle tai bassorumpuun kohdistetulle mikrofonille. Yläasetus on suunniteltu DJ-sovelluksiin ja musiikin toistosovelluksiin. Ala-asetus sopii hyvin akustiselle kitaralle ja lauluun.

Voit käyttää L1-jalustaosassa yhtä B2-bassoyksikköä. PackLite®-tehovahvistimella voit tehostaa alaääniä entisestään lisäämällä toisen B2-bassoyksikön.

 

Helppo ja tehokas

L1 Model II:n jalustaosa painaa vain 10,7 kg. Ja koska sen jalat taittuvat sisään, sen kuljettaminen ja pystyttäminen on helppoa. Jalustaosa sisältää liitäntöjä ja joitakin yksinkertaisia säätimiä: yhteen linjatason tuloon voi kytkeä soittimia, mikrofoneja, miksereitä, kannettavia tietokoneita, MP3-soittimia tai DVD-järjestelmiä.

Kaikki järjestelmän osat on valmistettu kestämään kuljetusta. Kaiuttimen vahvistettu säleikkö on kestävä, ja jokainen pakkaus sisältää pehmustetut kantolaukut tärkeimpien osien kuljettamiseen.

 

 

  • -Suunniteltu enintään 500 hengen yleisölle

  • -24 Articulated Array -kaiutinta tuottaa äänen 180 asteen vaakasuuntaisen peiton

  • -Tuottaa tasaisen ja tonaalisesti tasapainotetun äänen, jonka äänenvoimakkuus heikkenee vain vähän etäisyyden kasvaessa

  • -Järjestelmän toisiinsa kytkeytyvät osat helpottavat kuljettamista, pystyttämistä ja purkamista

  • -Nelikanavainen ToneMatch-mikseri ja studiotasoiset tehosteet

  • -Sisältää yhden B2-bassoyksikön

 

 

 

Tuotekoodi: L1MODELIIW/B2+T1

Toimitusaika 1-3 päivää