NOVATION LAUNCHPAD PRO

285.00 € 229.84 € alv. 0% Ovh. 329.00 €, säästät 13.4 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

16.60 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Novation Launchpad Pro - Ammattilaisen grid-kontrolleri

Luo esitys vaikka lennosta, dynaamisesti. Laukaise klippejä, rakenna biittejä, muodosta melodioita ja kontrolloi musiikkilaitteita kytkemällä kätevä, paineentunnistava 8X8 ruudukko Ableton liveen tai vastaavaan, ja anna valojen vilkkua ja vaihtaa väriä.

Novationilla tiedetään, että esiintyminen on aina haaste. Launchpad Pro:n neljä moodia tekevät kuitenkin Ableton Liven ohjaamisesta helpompaa ja prosesseista sujuvampia. Nämä tilat ovat:

  • - Session Mode -sessiotila; triggeröi ja yhdistä clipit
  • - Note Mode; luo dynaamisia rytmejä ja soita gridiä kuin soitinta
  • - Device Mode; lisää esitykseen erilaisia efektejä
  • - User Mode -käyttäjätila; luo omat esityksesi ja asetelmasi

Launchpad Pro on suunniteltu niin, että esitykseen keskittyminen on helppoa. Lisää lennosta tehosteita ja siirry mikseriasetuksista toisiin yhdellä napinpainalluksella. Ja jos haluat heittäytyä todella luovaksi, ota haltuun Max for Live ja lähes rajattomat maailmat ovat ohjattavissa Launchpad Pro:lla.

Solakka, kevyt ja kyllin kestävä niin selkäreppuun kuin kovimmille keikoille. Mukana tulee kaikki mitä kontrollerin ja koneen väliin vaaditaan: kytke kiinni ja heittäydy luovaksi.

Launchpad Pro pähkinänkuoressa:

Paranna performanssiasi! Launchpad Pro on paras ja helpoin ohjain Ableton Livelle. Se integroituu saumattomasti ja selkeyttää Ableton Liven kanssa esiintymistä antamalla ohjaimet niin raitojen kuin tiedostojen hallintaan neljässä helpossa käyttötilassa. Kaikki on suunniteltu toimimaan heti kun johdot on kytketty.

Ohjaa melkein mitä vain. Olipa ohjelmasi mikä tahansa, Launchpad Pro osaa luultavasti ohjata sitä ja siihen kytkettyjä laitteita. Kytkeydy suoraan Logic Pro:hon soittaaksesi kuin koskettimilla, tai liitä midi-väylä Bass Station II:een ja anna mennä!

Soita suoraan Abletonin aikajanalta. Launcpad Pron 8x8-ruudukko toistaa Abletonissa määrittämiesi klippien värejä, joten näet koko ajan missä mennään.

Paineentunnistus tekee dynaamisten rytmiraitojen luomisesta helppoa, ja kun raita on automaattisesti valaistu ja heti paikallaan, voit keskittyä olennaiseen.

Soita kuin soitinta! Nuotit, asteikot ja soinnut löytyvät helposti valojen perusteella, kun Launchpad Pro on oikeassa tilassa. RGB-valodiodit reagoivat painallukseen, ja standalone-moodissa voit hallita settiäsi suoraan ruudukolta.

Säilytä fokus, ja siirry suoraan mikserin ohjaimiin kesken esitystä, moodia vaihtamatta! Kun painat jotain miksausvalinnoista, pääset tekemään muutoksia niin kauan kuin näppäin on alhaalla, sen jälkeen siirryt sujuvasti takaisin esityksen pariin.

Lisää ja hallinnoi efektejä. Abletonin instrumentit ja efektit kuten kaiku, kerrannaiset ja erilaiset suotimet ovat aina käsillä; ruudukko muuttuu kahdeksaksi led-valaistuksi pystyliu'uksi ja muutokset sujuvat kuin luonnostaan.

Luo ja rakenna! Max for Live mahdollistaa lukemattomat mahdollisuudet Launchpad Pro:n käyttöön. Muuta se sekvensserinäkymäksi, lauo videoita tai keksi jotain ihan uutta ohjattavaa. Jos ideat loppuvat, liity laajaan Max for Live -käyttäjäyhteisöön, ja olet niin uusien ideoiden kuin itse tehtyjen sovellusten äärellä.

Solakka, kevyt ja kyllin kestävä niin selkäreppuun kuin kovimmille keikoille. Launchpad Pro ottaa virtansa joko suoraan USB-väylästä, tai mukana tulevalla virtalähteellä jonka kanssa valodiodit loistavat kirkkaammin. Ja tietysti Launchpad Pro on liitettävissä muihin Launchpad-malleihin laajemman ohjainpinnan aikaansaamiseksi.

Mukana tulevalla Ableton Live Litellä pääset heti kiinni musiikkiin. Bass Station ja V-station softasynat ja gigan verran Loopmaster-sampleja auttavat alkuun. Kun ohjelmisto on asennettu ja piuhat kiinni, on kaikki valmista!

Laatikossa mukana:

  • Launchpad Pro
  • 1,5m oranssi USB-johto
  • Virtalähde 1,5 m johdolla (12V 5A)
  • Kaksi oranssia midi-johtoa 3,5mm plugista DIN5-naarasliittimeen
 

Tuotekoodi: YNOVLPDPRO

1-3 arkipäivää