KAWAI CA-67W DIGITAALIPIANO

2444.00 € 1970.97 € alv. 0% Ovh. 2699.00 €, säästät 9.4 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

112.70 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Unelmien kosketus ja äänentoisto!

Kawai EX Concert -flyygeli on kautta maailman ammattipianistien ja pianoteknikoiden tunnustama huippusoitin luokassaan. Kawai Piano Research Laboratoriossa, Japanin Ryuyossa artisaanimestarit valmistavat käsityönä jokaisen soittimen säntillisesti erityisesti suunnitelluissa laboratorio-olosuhteissa. Pitkällistä työstövaihetta seuraavan tinkimättömän laatutarkastuksen jälkeen yksi alansa maineikkaimmista soittimista on valmis valloittamaan konserttihallit ja konservatoriot ympäri maailmaa.

Kawai EX konserttiflyygelin uskomattoman kaunis ääni on CA67-digitaalipianojen sydän. Jokainen 88 äänestä on äänitetty erikseen äärimmäistä pieteettiä noudattaen ja tarkasti analysoiden, jotta lopputulos olisi mahdollisimman lähellä alkuperäistä konserttisoitinta.

Harmonic Imaging -teknologia

Laadukasta pianoa soitettaessa koskettimeen kohdistuva voima ei vaikuta ainoastaan äänenvoimakkuuteen, vaan myös jokaisen nuotin uniikkiin sävyyn. Siksi jokainen nuotti on äänitetty useilla eri voimakkuuksilla - hempeästä pianissimosta jylhään fortissimoon. CA67 tarjoaa soittajalle ja kuulijalle erittäin yksityiskohtaisen akustisen äänikuvan.

Kawain Progressive Harmonic -sample-tekniikka takaa pehmeät tonaaliset siirtymät koko dynaamisella skaalalla.

CA67:n Virtual Technician -toiminto antaa soittajalle mahdollisuuden muokata digitaalipianonsa ääntä aivan kuten akustisessa soittimessa. Kosketusherkkyyden voi muokata soittajan sormille sopivaksi, vasaran ja koneiston tuottamaat äänet ja kieliresonanssit voi säätää halutunlaiseksi - reaaliajassa tietenkin!

 
 

Tuotekoodi: CA67W

1-2 arkipäivää