Kawai K-200 musta kiiltävä Anytime ATX2

5990.00 € 4830.65 € alv. 0% Ovh. 7650.00 €, säästät 21.7 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

276.30 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Erinomaisen sävy ja kosketus saavat sinut ylittämään itsesi, olit sitten aloitteleva pianisti tai kokenut ammattilainen. K-200 tarjoaa luotettavuutta ja luonnetta vuoksiksi eteenpäin. Sen laadukaan Millenium III koneiston repetitio on aivan omaa luokkaansa. Edistyksellisen hiilikuidun vuoksi koneiston säädöt kestävät paljon paremmin vaihtelevia sääoloja säilyttäen paremmin optimaalisen toiminnan.

Mahonkiset vasaran sydänpuut ja kaksoishuopa vasarat

Mahonkiset vasaran sydänpuut ovat kevyitä ja erittäin herkkiä. Löytyy vain hienoimmista pianoista, mahonkia käytetään vasaran sydänpuuna koko K-sarjan ammatti pianoissa. Kaikki K-sarjan vasarat ovat T-Nidottuja ja sen vuoksi ne säilyttävät vasaran muodon ja sisäkerroksen alushuopa kerros auttaa tuottamaan poikkeuksellisen hienon sävyn ääneen.

Kavennettu kaikupohja on tehty massiivikuusesta

Kaikupohja on pianon sydän. Sen tarkoituksena on muuttaa pianon kielten värähtelyt osaksi rikasta, kaikuvaa sävyä. Kawai käyttää vain suora syistä, tiheästi kasvanutta huippuluokan massiviivi kuusipuuta, joka on sahattu säteittäin. Jokainen kaikupohja on strategisesti kavennettu maksimoimaan kaikupohjan tuottaman soinnin ja sävyt. Vain ne puut, jotka täyttävät tai ylittävät Kawain asettamat vaativat laatuvaatimukset valitaan käytettäväksi näihin amattimaisiin pianohin.

Laajennettu koskettimen pituus

Pidemmät koskettimet tekevät soittamisesta helpompaa ja antavat tasaisemman ja tarkemman vastuksen. Soittaja saa enemmän kontrollia ja enemmän voimaa vähemmällä vaivalla.

Millennium III Upright -koneiston toimintaan vaikuttavat osat valmistettu ABS-Carbo komposiittimateriaalista. Pitkälle kehitetty ABS Styran vie pianon koneiston kehittämisen seuraavalle vuosituhannelle. ABS-Carbon on uskomattoman tukeva ja jäykkä, jolla voidaan luoda toiminnan osia, jotka ovat kevyempiä uhraamatta kestävyyttä. Tuloksena on vahvempi, nopeampi toiminta, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia, parempaa kontrollia ja vakautta kuin tavanomaiset kaikki puusta valmistetut osat. Valmistuksessa päästään täysin tasalaatuiseen lopputulokseen, kun puun laadun vaihtelu ei vaikuta osien toimintaan.

Huipputeknologian ja perinteisen laadukkaan pianon fuusio ovat todellinen mielihyväntuottaja soittajalle.Kosketus ja dynamiikka vastaavat soittajan toiveita.Monipuoliset soitinvalinnat,äänitys ymym antavat soittajalle uusia mahdollisuuksia.Voit toistaa Usb-muistitikulta Mp3 tai wav  muotoon talletettua musiikkia ja harjoitella mielimusiikkisi päälle.Hieno akustinen piano houkuttelee muusikoita soittamaan innokkaasti, spontaanisti ja intohimoisesti.Anytime ominaisuudella muutkin pysyvät tyytyväisinä ja soittaja saa nauttia omasta soitostaan kerrankin täysin yksityisesti.Kun vasaran isku kieleen estetään ja anturit tunnistavat kosketuksen voimakkuuden äärettömän tarkasti niin AnyTimeX2 antaa soittajalleen kuulokkeisiin tunteen kuin soittaisi upeassa konsettihallissa huippuhienolla flyygelillä.Ja mikä parasta muita häiritsemättä!  Olipa soitossa nopeita kohtia, jotka vaativat samaa kosketinta nopeasti toistettavan ennen paluuta luonnolliseen lähtöasentoon, tai pianissimossa hyvin pehmeästi näppäintä painamalla, Integrated Hammer Sensing System (IHSS) pystyy kehittämään kaikki vivahteet soitajan tulkinnan mukaan jokaiseen nuottiin.

Tuotekoodi: K-200ATX2M/PEP

1-2 arkipäivää