Akai MPC Live

1185.00 € 955.65 € alv. 0% Ovh. 1199.00 €, säästät 1.2 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

54.70 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Moderni klassikko. MPC Live tarjoaa samat innostavat työskentelytavat ja käänteentekevät ominaisuudet kuin MPC Touch, mutta lisäksi sitä voi käyttää akkuvoimalla täysin itsenäisenä laitteena.

Uudistetulla MPC 2.0 -natiivikäyttiksellä ryyditetty MPC Live kulkee helposti mukana, ja sen vertaansa vailla olevilla työkaluilla saat vaivattomasti niin studio- kuin keikkasetinkin täydelliseen hallintaan.

Täsmätyöskentelyä HD-näytöllä

MPC Liven sydämenä hohtaa 7-tuumainen, täyden väriavaruuden toistava kapasitiivinen kosketusnäyttö. Midi-tapahtumien muokkaus, efektien lisääminen, askelsekvensserin ohjelmointi, sovittaminen, samplaus ja monet muut työvaiheet eivät milloinkaan ole olleet näin intuitiivisia.

MPC Liven ainutlaatuinen monipuolisuus kaataa raja-aidat studiotuotannon ja live-esiintymisen väliltä. Kompaktit mitat, jämerä rakenne ja ladattava Lithium-ION-akku antavat puitteet, joihin on pakattu monipuoliset ja kaiken kattavat työkalut. MPC Livellä luot musiikkia missä tahansa.

MPC:n tukipilarit

MPC Liven huikea toiminnallisuus tähtää tarkasti yhteen ainoaan päämäärään – käytön helppouteen ja tarkoituksenmukaisten työskentelytapojen tehostamiseen. Neljällä kosketusherkällä säätimellä ja kookkaalla data-enkooderilla hoidetaan keskeiset parametrit. 16 RGB-värein valaistua padia tunnistavat kosketusvoimakkuuden tarjoten täyden dynaamisen vasteen koko skaalalla. MPC:n perinteiset tukipilarit kuten Note Repeat-, Full Level- ja 16 Levels löytyvät nekin. Varustelun täydentävät tallentimen transport-komentoihin varatut näppäimet.

Kattavat liitännät

Haitpa sitten ultra-luotettavaa kontrolleria keikkasettisi navaksi tai tehopakkausta tuotantolaitteiston keskusyksiköksi, MPC Live nivoutuu saumattomasti jo aiemin hankittuun kalustoon, kiitos ylenpalttisten ja käytännöllisesti sijoiteltujen liitäntöjen. On kuusi balansoitua lähtöä monitoreita, tallentimia, mikseriä yms. varten, ja itse samplaajien levysoittimille RCA-liitännät maadoituspistein. Sekä kaksi 6,3 mm:n jakkituloa linjatason laitteiden kuten miksereiden, syntikoiden, rumpukoneiden yms. varalle. Omalla vahvistimellaan varustettu kuulokeliitäntä takaa häiriöttömän kuuntelun ja MPC Liven midi-liitäntöihin (yksi tulo ja yksi lähtö) saa valjastettua koko laitteiston.

 • MPC Live – tärkeimmät ominaisuudet
 • - toimii myös itsenäisenä laitteena – ilman tietokonetta – omalla MPC 2.0 -natiivikäyttöjärjestelmällä
 • - seitsentuumainen kosketusnäyttö, täysi väriavaruus
 • - toimii kontrollerina tietokoneeseen asennetulle MPC 2.0 -ohjelmistolle (Mac / pc)
 • - sisäinen, ladattava lithium-ioni-akku
 • - stereotulo valittavissa joko levysoittimelle (balansoimattomat RCA:t, erillinen maadoitusnasta), tai - linjasignaalille (balansoidut 6,3 mm:n TRS-jakit)
 • - kuusi balansoitua linjatason lähtöä (6,3 mm:n jakit)
 • - kuulokeliitäntä (3,2 mm:n jakki)
 • - kaksi paria midi-tuloja ja -lähtöjä (DIN-liittimin)
 • - yli 16 gigatavun soundikirjasto (tekijöinä mm. R2, TOOLROOM, Loopmasters sekä Capsun Pro Audio)
 • - liitännät ulkoiselle 2,5 tuuman kiintolevylle (SDD tai SATA)
 • - SD-korttipaikka soundien ja projektion latausta varten 
 

Tuotekoodi: YAKMPCLIVE

3-7 arkipäivää

Vaihtoehtoiset tuotteet: