L1 Model 1S äänentoistojärjestelmä

2648.00 € 2135.48 € alv. 0%

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

122.10 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

  • Kun laitteiden pystyttämiseen kuluu vähemmän aikaa, ehdit nauttimaan niistä kauemmin. Uusi siirrettävä L1 Model 1S -kaiutinjärjestelmä on vaikuttava yhdistelmä siirrettävää suorituskykyä. Pienikokoisena ja kevyenä sen pystyttäminen on nopeaa ja helppoa mutta silti sen teho riittää täyttämään keskikokoisen tilan äänellä. ToneMatch-mikseri sisältää studiotasoisia tehosteita ja äänenmuokkaustyökaluja, joilla teet äänestä juuri sellaisen kuin haluat. Sisältää yhden B2-bassoyksikön, mikä lisää joustavuutta ja tehostaa alaääniä entisestään.

   

  Taakse sijoitettava PA-järjestelmä

  Koska järjestelmän pienet elementit on sijoitettu pystykokoonpanossa lähekkäin, L1 Model 1S -järjestelmä heijastaa äänen eteenpäin ja sivuille, jolloin äänen peitto on 180 astetta, mutta vain vähän ylös- ja alaspäin, mikä vähentää ei-toivottua kaikua. Tällä tavoin saavutetaan yhdenmukainen äänitasapaino, sillä ääni jakautuu tasaisesti esiintymislavalle ja yleisöön. Lisäksi äänenvoimakkuus heikkenee paljon hitaammin kuin perinteisessä kaiuttimessa.

  Ainutlaatuisten Bose®-tekniikoiden ansiosta järjestelmä toimii sekä PA-järjestelmänä että monitorina. Sen voi sijoittaa sekä esiintyjän taakse että sivulle – ja kuulet saman, mitä yleisökin kuulee. Tilanne pysyy hallinnassa ilman perinteisiä monitoreita, miksereitä ja PA-järjestelmiä.

   

  Kätevästi mukana

  L1 Model 1S -järjestelmä koostuu kolmesta osasta: yläkaiuttimesta, alalaajennuksesta ja jalustaosasta. Osat on helppo ja nopea kytkeä toisiinsa ilman erillisiä kaiutintelineitä. Pystyttämiseen ja purkamiseen kuluu vain muutama minuutti. Osia on helppo säilyttää ja kuljettaa kolmessa kantokassissa.

   

  Täyteläinen joustava basso

  Tehokas B2-bassoyksikkö tuottaa enemmän alataajuuksien ääntä, kun suuret yleisömäärät edellyttävät voimakkaampaa bassoa. Yksikön kolme asetusta lisäävät joustavuutta. Normaaliasetus sopii bassokitaralle tai bassorumpuun kohdistetulle mikrofonille. Yläasetus on suunniteltu DJ- ja musiikin toistosovelluksiin. Ala-asetus sopii hyvin akustiselle kitaralle ja lauluun.

   

  Tehokas monikanavainen mikseri

  T1 ToneMatch -mikserin yhdistäminen L1-järjestelmään laajentaa lisäsoittimien ja -mikrofonien liitäntämahdollisuuksia. Voit myös säätää ääntä ToneMatch-mikserin tehokkailla äänenmuokkaustyökaluilla.

  Pienikokoisella, nelikanavaisella mikserillä voi hallita ToneMatch-esiasetuksia. Voit suorittaa yhdellä kosketuksella satoja tarkkoja säätöjä soittimien ja mikrofonien ääneen. Mikseri sisältää myös täyden valikoiman studiotasoisia kaikuja, lisätehosteita ja dynamiikan käsittelytoimintoja. Se liitetään L1 Model 1S -järjestelmään nopeasti ja kätevästi yhdellä digitaalikaapelilla.

   

  Ominaisuudet

  • Spatial Dispersion™- ja Articulated Array® -kaiutintekniikat tuottavat kattavan ja tasaisen äänen. Järjestelmän 12 pientä elementtiä on järjestetty

  • Articulated Array -kaiutinteknologian avulla kapeaan pystykoteloon. Tällä tavoin luodaan lähes 180 asteen vaakasuuntainen peitto ja hyvä äänitasapaino.

  • Integroidut tehovahvistimet sijaitsevat jalustaosassa. Ne vahvistavat selkeästi ja tarkasti äänen L1 Model 1S -järjestelmässä enintään kahdella B1- tai yhdellä B2-bassoyksiköllä.

  • Jalustaosassa on ToneMatch®-liitäntä ToneMatch-mikserin digitaalista ääntä ja virtakytkentää varten.

  • Analoginen tulo, vahvistuksen säätö ja signaali-/klipsi-LED linjatason analogiseen tuloon 6,35 mm:n TRS-puhelinkaapelin kautta. Voidaan yhdistää soittimiin tai muihin äänilähteisiin, kuten DJ-miksereihin, MP3-soittimiin, tietokoneisiin tai DVD-järjestelmiin.

  • Bassoyksikkölähtö vahvistetulle bassolähtösignaalille yhteen tai kahteen B1-bassoyksikköön tai yhteen B2-bassoyksikköön. L1-järjestelmä säätää taajuuskorjausta automaattisesti tarpeen mukaan, kun bassoyksiköt ovat kytkettyinä.

  • Lukitusmekanismilla neljä osaa voidaan lukita yhteen, joten kaiutintelineitä tai -johtoja ei tarvita. Asentamiseen kuluu vain muutama minuutti.

  • Kokoontaitettavat jalat tukevat virtaviivaista jalustaa ja kaiutinta. Neljä jalkaa taittuvat kokoon samanaikaisesti, joten pystyttäminen on nopeaa eikä kuljetukseen tarvita paljon tilaa.

  • Kätevät suojakotelot – kaiuttimella, jalustaosalla ja bassoyksiköllä on kullakin omansa – helpottavat keikkamatkoja.

    

   •  

    -Suunniteltu enintään 300 hengen yleisölle

   • -12 Articulated Array -kaiutinta tuottaa äänen 180 asteen vaakasuuntaisen peiton

   • -Tasainen tonaalisesti tasapainotettu ääni, jonka äänenvoimakkuus heikkenee vain vähän etäisyyden kasvaessa

   • -Järjestelmän toisiinsa kytkeytyvät osat helpottavat kuljetusta, pystyttämistä ja purkamista

   • -Nelikanavainen ToneMatch-mikseri ja studiotasoiset tehosteet

   • -Sisältää B2-bassoyksikön

Tuotekoodi: L1MODEL1SW/B2+T1

Toimitusaika 1-3 päivää