NOVATION MININOVA

325.00 € 262.10 € alv. 0% Ovh. 449.00 €, säästät 27.6 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

18.90 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

MiniNova on UltraNovan synteesimoottorin omaava über-cool ja kompakti syna studio -ja livekäyttöön. Pakettiin on ladattu 256 huikeaa soundia, joita voit ruuvata viidellä säätimellä tai warpata kahdeksalla 'animate' -painikkeilla.

MiniNovassa on 18 äänen polyfonia ja viisi efektiä jokaiselle patchille. MiniNovassa on myös sisäänrakennettu VocalTune™ effect sekä klassinen vocoder, joilla luot hip hopin,  urbaanin- ja elektronisen musiikin keskeiset vokaalisoundit.

Tuotekoodi: YNOVSYNTH02UKEU

3-7 arkipäivää

Todella tehokas mikrosyna UltraNovan synteesimoottorilla

MiniNovassa on Novationin Nova-sarjan synamoottori, joka pystyy prosessoimaan massiivisia 18-äänisiä soundeja efekteineen

MiniNova synth with Vocaltune vocoder

Upouusi VocalTune™ ja klassiset Vocoder-efektit

VocalTune-toiminnolla saat luotua ikoniset Hip hopin ja urbaanin musan laulusoundit autenttisesti sekä klassiset house- ja tekno-maailmasta tutut vocoder-efektit

micro synth for live synth

Live-syna: ruuvaa ja muokkaa soundejasi reaaliaikaisesti

8 'animate' -painikkeilla, filter-säätimellä, 4 kontrollisäätimillä, pitch- ja modulaatio pyörillä voit muokata ja väännellä soundiasi reaaliaikaisesti, vain mielikuvitus rajana.

micro synth with onboard sounds

256 mahtavaa soundia nopeasti haettavissa

IVoit hakea soundeja tyypin tai tyylin mukaan, bassoista padeihin, hip hopista  houseen. Sen lisäksi MiniNovassa on varattu 128 muistipaikkaa omille luomuksillesi.

microsynth with vocoder

5 efektiä per ääni

MiniNovassa voit lisätä jokaiseen ääneen 5 eri efektiä kuten distortion, reverb, chorus/phase, delay, compressor, EQ ja Novationin oma 'stutter' efekti.

Minisynth patch library

Mukana editori- ja Patch Librarian -ohjelmistot

Ilmainen editointisofta mahdollistaa synan ja soundien kokonaisvaltaisen muokkauksen. Patch Librarian mahdollistaa omien soundiesi tai ilmaisten soundipakettien säilytyksen helposti ja luotettavasti.

Run instruments through Vocoder

Aja instrumenttiasi vocoderin, VocalTunen ja efektien läpi

Voit kytkeä linjasisääntuloon kitaran, basson tai minkä tahansa instrumentin ja ohjata sen signaalin MiniNovan sisäisten efektien läpi.

Vintage synth and bass sounds

Ilmaiset soundpackit vintage- ja bassosyna soundeilla

Lataa ilmaiseksi huipputason artistien ja äänisuunnitelijoiden (esim. Chuckie, Daniel Fisher jne...) kehittämät soundpackit. .

 

Vaihtoehtoiset tuotteet:

Lisäosat: