SYSTEM-500 Complete Set, analoginen modulaari- syntikka

1785.00 € 1439.52 € alv. 0% Ovh. 2568.29 €, säästät 30.5 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

82.30 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Legendojen jälkeläinen

SYSTEM-700 ja 100M -modulaarisyntikat olivat aikanaan mullistavia ja niitä arvostetaan nykyään niiden klassisen soinnin ja joustavuuden takia. Uraa uurtavien muusikkojen useilla merkittävillä äänitteillä käyttämät soittimet yhdistivät Rolandin parhaat analogisyntikka -teknologiat uskomattoman tehokkaiksi modulaarisiksi instrumenteiksi. Syntikkaharrastajien haluamat ja onnekkaiden omistajiensa rakastamat vintage Roland -instrumentit ovat lähes myyttejä. SYSTEM-500 Complete Set tuo ulottuvillesi näiden haluttujen klassikoiden modernin version, sillä saat puhtaimmat kuviteltavissa olevat vintage analogi-syntikkasoundit.

Kultainen standardi

Kahden VCO:n, kahden VCF:n, kahden VCA:n, kahden ADSR envelopen, kahden oman LFO –osan ja tehokkaan efektimodulin SYSTEM-500 Complete Set on erittäin joustava ja kyvykäs suoraan laatikosta nostettuna. Se avaa melkoiset mahdollisuudet niin musiikilliseen tutkimukseen kuin äänisuunnitteluunkin – ja se soi sanalla sanoen upeasti. Se on se sointi, jonka kuulet päässäsi, kun ajattelet isoa, lämmintä, analogista syntikkasointia. Käytössäsi on ihanat filtterit ja kultaisen standardin oskillaattorit yhdistettynä napakoihin envelopeihin – sama yhdistelmä, mikä tekee Rolandin vintage-syntikoista niin haluttuja. Pitkälle mietitty CV/Gate –liitettävyys sekä hyvin sijoitetut ohjaimet tekevät soittamisesta iloa ja ihanteellisen, minkä tahansa modulaarijärjestelmän keskuksen.

Moderni klassikko

Kaunis, tehokas – ja jopa liikuteltava - SYSTEM-500 Complete Set on tehty Eurorackiin, näin voit helposti laajentaa kytkeytymällä suureen valikoimaan saatavilla olevia Eurorack –moduleita. Tai se voi näppärästi integroitua olemassa olevaan modulaariseen järjestelmääsi. Sen kätevä, puusta ja metallista tehty case voi olla pystyssä tai kallellaan ja siitä riittää runsain mitoin puhdasta, vakaata virtaa. Se sopii SYSTEM-500 –modulien klassisten muotojen joukkoon ja luo elegantin instrumentin, joka näyttää yhtä hyvältä kuin kuulostaa. Voit ottaa koko soittimen mukaasi tai kasata näppärästi kahdesta laitteesta suuremman, tehokkaamman järjestelmän. Soundi, joka saa leuan putoamaan, elegantti muotoilu sekä erinomainen työn jälki - SYSTEM-500 Complete Set on vintage Roland -modulaari uudelle syntikoiden kultaiselle aikakaudelle.

 • - Täydellinen analoginen modulaarisyntikka, useita oskillaattoreita, suotimia ja efektejä
 • - Vintage Roland -analogisoundi huippuluokan modernina instrumenttina
 • - Täydellinen modulaarinen aloitussetti: case, virtalähde sekä kytkentäkaapelit
 • - Kätevä puusta ja metallista valmistettu case on kannettava, pinottava ja se voi olla joko kyljellään tai selällään
 • - 512 –moduli: Kaksi jänniteohjattua oskillaattoria. Saha-, sini- ja kanttiaallot
 • - 521 –moduli: Kaksi jänniteohjattua suodinta, kytkettävä HPF
 • - 530 –moduli: Kaksi jänniteohjattua vahvistinta, kummassakin useita CV -tuloja
 • - 540 –moduli: Kaksi ADSR envelopea sekä käännettävä LFO, jossa viisi aaltomuotoa
 • - 572 –moduli: Klassiset phase shifter, delay, gate delay ja käännettävä LFO
 • - Useita CV –liitäntöjä modulaarisiin mahdollisuuksiin
 • - Rakennettu USA:ssa, koottu Japanissa
 

Tuotekoodi: SYS-500CS

4-7 arkipäivää