Uudet Kawain K-sarjan akustiset pianot ovat suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta myös modernia teknologiaa ja uusia ajatuksia kaihtamatta. Soitinten valmistuksessa käytetään äärimmäistä tarkkuutta. K-sarjassa suurempi mallinumero merkitsee pianon mitoissa isompaa korkeutta, mikä vaikuttaa pianon sointiin. Mitä korkeampi piano, sitä suurempi/muhkeampi ääni. Suurin osa malleista on saatavana myös silent-järjestelmällä (ATX/AURES), joka yhdistää digitaalipianon ominaisuudet akustiseen pianoon. Meillä on laaja valikoima uusia ja käytettyjä pianoja. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Lue lisää »

Valitse alakategoria

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloittelijalle sopii keyboard, digitaalipiano, akustinen piano tai flyygeli. Aidoimman tuntuman ja kehityksen kannalta suosittelemme painotettua koskettimistoa, joka on digitaalipianoissa ja akustisissa pianoissa.

Pianon renkaiden alle voi laittaa pianokupit, jos haluaa suojata lattiaa. Äänieristeeksi pianon alle voi laittaa maton esimerkiksi kerrostalossa tai jos tilassa esimerkiksi kaikuu paljon.

Digitaalipianot maksavat noin 500-4000€ ja akustiset pianot 4000€-13000€

Akustinen piano on aito ja sähköpiano on mallinnettu akustisesta pianosta. Nykyaikaiset sähköpianot ovat todella kehittyneitä ja tuntuma sekä sointi todella lähellä akustista pianoa. Akustinen piano vaatii huoltoa ja virittämistä kun taas digitaalipianot ovat huoltovapaita.

Kyllä voi. Digitaalipianoja voi soittaa myös kuulokkeilla, jolloin se ei häiritse muita vuorokaudenajasta riippumatta. Myös akustisia pianoja saa Silent-ominaisuudella, jolloin sitä voi soittaa kuulokkeilla.

Pianossa on 88 kosketinta.

Riippuu hissin koosta, mutta nykystandardeilla valmistettuihin hisseihin mahtuu yleensäottaen niin digitaalipianot kuin akustisetkin pianot. Jos piano ei mahdu hissii, se voidaan kantaa portaita ammattilaisten toimesta.

Ei ole oikeaa ikää aloittaa pianonsoittamista, mutta tyypillisesti noin 5-vuotiaana. Pianon soittamisen voi kuitenkin aloittaa missä iässä vain, koskaan ei ole liian myöhäistä.

Tarvittaessa pianon voi nostaa pystyyn kuljetuksen ajaksi esimerkiksi hissiin, tämä vaatii kuitenkin ammattilaiset.

Piano on keksitty 1700-luvulla.

Pianonsoiton opettelussa kannattaa hankkia opettaja tai ottaa nettikurssi avuksi. Oikean soittotekniikan opettelu heti alussa helpottaa soittamista jatkossa.

Kyllä toimitamme, mutta rahtikuluista ja toimituksesta sovitaan erikseen.