Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Jos haluat lisätietoja tuotteista lähetä kysely sähköpostilla tai soita 03 - 222 5570. Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme tällöin yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitustavat

Voit halutessasi noutaa tilauksesi myymälästämme. Silloin emme peri mitään käsittely- ja toimitusmaksuja. Toimitamme tilauksesi postipakettina tai Matkahuollon lähellä-pakettina lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

Jos haluat tilata tuotteita Postiennakolla, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@tampereenmusiikki.fi
Tällöin toimitamme paketin lähimpään Postiin. Postiennakkotoimituksen loppusummaan lisätään tilaushetken aikana voimassa oleva Postin ennakkolisä. 

Toimitusaika

Verkkokaupan tuotetiedoissa on mainittuna suuntaa antava toimitusaika. Mikäli tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia tai toimitusajasta tulee selvästi pitempi, olemme yhteydessä tilauksen tekijään. 

Toimitusmaksut

Suomessa toimitus- ja käsittelykuluina veloitamme lähetyksistä 4,95€. Sataa euroa suuremmat tilaukset ilman toimitusmaksua! Toimitusmaksu muihin EU-maihin on 25,00€ painosta riippumatta. Emme toimita EU:n ulkopuolelle.

Postiennakkotoimituksen loppusummaan lisätään tilaushetken aikana voimassa oleva Postin ennakkolisä.

Delivery cost for EU countries is 25,00€

Palautukset

COVID-19 -viruksesta johtuvasta poikkeusajasta johtuen palautusehdot ovat muuttuneet. Hygieniasyistä puhallinsoittimilla ei ole toistaiseksi palautusoikeutta.

Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus toimituspäivästä. Palautuksista on sovittava aina erikseen sähköpostitse info@tampereenmusiikki.fi tai puhelimitse 03 222 5570. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tilattu erikoistilauksena asiakkaalle. Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kun ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Postin palautuksissa merkitset vain pakettiin ”Asiakaspalautus” ja osoitteeksi:

Tampereen Musiikki
Musiikki Aartio Oy
Kuninkaankatu 13
33210 Tampere

Maksutavat

Maksun suoritat joko verkkopankissa luottokortilla Luottokunnan digitaalisessa maksupalvelussa (Visa/Mastercard) tai postiennakolla/jälkivaatimuksella, jolloin maksat tilauksesi kun noudat sen Postin toimipisteestä. Yksityishenkilöille on vielä mahdollista maksaa Checkout- tai Klarna-osamaksulla. Checkoutin ja Klarnan tarjoamat palvelut edellyttävät myönteisen luottopäätöksen (online).

EU-maihin toimitetut tilaukset maksetaan luottokortilla tai verkkopankeissa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tampereen Musiikki toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A, 4 krs.
33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Checkout on osa OP-Pohjola-ryhmää

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus toimituspäivästä.

Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksissaan siinä kunnossa kuín ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi. Palautamme tuotteen hinnan, kun tuotteet ovat saapuneet meille. Joitakin kokeiltuja tuotteita emme voi hyvittää hygieniasyistä, näihin kuuluvat mm. puhaltimien suukappaleet ja lehdykät, korvatulpat, puhaltimet kuten nokkahuilu, tinapilli, kazoo jne.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta ja ilmoita tästä myös sähköpostiimme takuu@tampereenmusiikki.fi.

Asiakaspalautukset tapahtuvat Postin toimipisteiden kautta.

Merkitse pakettiin seuraavat asiat:

Asiakaspalautus

Musiikki Aartio Oy
Kuninkaankatu 13
33210 Tampere

Postin palautusnumero: 633962

 

Musiikki Aartio Oy pidättää oikeuden muutoksiin.