BOSS SDE-3000EVH Digital Delay SDE-3000EVH

Legendaariset EVH:n tupladelaysoundit kompaktissa pedaalissa

EVH ja BOSS lyövät hynttyyt yhteen ja tuovat markkinoille SDE-3000EVH Dual Digital Delayn, autenttisen toisinnon Eddie Van Halenin massiivisen kolmen kaapin lavasoundin sydämessä olevista stereodelayistä! Tämä alkuperäiseen 1980-luvun Roland SDE-3000 räkkidelayhyn pohjautuva tehokas prosessori laittaa kaksi täysin varusteltua SDE-3000:tta yhteen lattiamalliseen pedaaliin ja lisää pakettiin vielä laajat liitännät wet/dry/wet-järjestelmää varten, jollainen Eddielläkin oli. Tässä erityisen päheällä designillä varustetussa laitteessa on mukana myös kahdeksan Eddien alkuperäisistä asetuksista ja räkkilaitteista kopioitua tehdassoundia, joiden avulla pääset syvemmälle EVH:n tilavaan delay-soundiin kuin koskaan ennen!

 

 

Ominaisuudet:

  • EVH:n ja BOSSin yhdessä tuottama erikoiserän delay-pedaali
  • Pohjautuu legendaariseen Roland SDE-3000 räkkilaitteeseen 1980-luvulta
  • Kahdeksan EVH-tehdassoundia juuri samoilla asetuksilla kuin Eddie Van Halenin livesoundissa
  • Monipuoliset liitännät EVH-tyylistä Wet/Dry/Wet-järjestelmää sekä eri mono- ja stereojärjestelmiin integroimista varten
  • Klassinen look EVH-logolla ja raitakuviolla
  • Autenttinen lattiamallin reproduktio legendaarisesta 80-luvun SDE-3000 räkkidelaystä
  • Klassinen ja lämmin digitaalinen delaysoundi modernille käyttäjälle laajennettuna
  • Selkeästi erottuva retro-näyttö ja paneelikontrollit alkuperäiseen SDE-3000:n pohjautuen
  • Sisältää kaksi täysin varusteltua delaytä, joista molemmilla on omat yksilölliset kontrollit, mono/stereo-modulaatio ja pannaus
  • Laajasti säädettävä viiveaika kahdella eri alueasetuksella: 0-1500 ms ja 0-3000ms
  • Luonteikas modulaatio jonka inspiraationa toimii alkuperäinen piiridesign
  • Vaihekytkimet primääridelaylle sekä delayn feedback-loopille
  • Säädettävät alipäästö- ja ylipäästösuotimet delayn viiveiden soundin säätämiseen
  • Kaksi sisään- ja ulostuloa dual mono-, wet/dry- tai stereojärjestelmiä varten
  • Valittavissa sarjaan- tai rinnankytkentä kahdelle delaylle
  • Tallenna ja hae soundeja 92:lla muistipaikalla
  • Säädettävä sisäänrakennettu jalkakytkin tap tempoa, hold-toimintoa tai muita toimintoja varten
  • Lisäjakit laajennettuja kytkentöjä varten jopa neljälle jalkakytkimelle, kahdelle ekspressiopedaalille tai GA-FC / GA-FC EX jalkakytkimelle
  • MIDI I/O tilaa säästävillä mini TRS -liittimillä
  • Sisältää kolme ground-lift-kaapelia hurinan eliminoimiseen useaa eri vahvistinta käyttäessä

Optimaalista toimintaa varten päivitä SDE-3000 aina uusimpaan versioon.

 

Eddie Van Halen ja SDE-3000
EVH on varmasti yksi suurimmista ja vaikuttavimmista kitaristeista kautta aikojen ja hänen vaivaton musikaalisuutensa, liekehtivä lavakarisma sekä suvereeni soittotaitonsa inspiroivat soittajia vielä vuosikymmenienkin päästä. Eddien soundi on yhtä lailla legendaarinen ja tämän soundin pohjalla oli jatkuva aina parempien vahvistimien ja efektivalintojen etsiminen jossa tavoitteena oli saavuttaa paras mahdollinen kitarasoundi.

Roland SDE-3000 räkkidelayt olivat täydellinen valinta Eddien uniikkia wet/dry/wet livejärjestelmää varten, sillä nämä delayt tarjosivat rikasta ja musikaalista soundia sekä erityisiä säädettäviä parametrejä joka mahdollisti soundin muokkaamisen juuri Eddien preferenssejä varten. Käytettyään alkuperäisiä SDE-3000 räkkilaitteita, Eddie halusi testata pystyisikö tätä vanhakantaista ja raskasta laitteistoa vaihtamaan modernimpaan ja parempaan vaihtoehtoon. Pitkien testailujenkaan jälkeen toimivampaa laitetta ei löytynyt ja Eddien kaksi SDE-3000:tta säilyivät EVH:n lavalaitteiston sydämessä aina loppuun asti.

Kävimme läpi noin kahden viikon prosessin jossa vertailimme useita eri delay-laitteita, mutta lopulta Ed päätti että SDE-3000 oli paras valinta” — Matt Bruck, EVH Managing Director

 

EVH, BOSS ja SDE-3000EVH
EVH jatkaa Eddien perintöä jakaen samoja visionäärin ideoita kitaralaitteistoille muusikoille ympäri maailman. Jo muutama vuosi takaperin EVH ja BOSS avasivat keskustelun Eddien uniikin delay-soundin ja SDE-3000:n tuomiseksi kaikkien käyttöön ja EVH sekä BOSS tekivät tarkkaa työtä varmistaakseen että SDE-3000EVH tuottaa juuri Eddien oman soundin täydellä autenttisuudella. BOSS valmisti useita eri testilaitteita EVH-tiimille, mitä testattiin viimeistä piirtoa myöten Eddien omaa laitteistoa vastaan legendaarisessa 5150-studiossa. Pitkän prosessin ja usean palautekierroksen jälkeen lopputuloksena on SDE-3000EVH, laite joka antaa käyttöösi juuri EVH:n soundin ja kantaa ylpeänä pinnassaan EVH-raitakuviota.

Ed nautti suuresti nähdessään mitä ihmiset tekivät hänen luomillaan asioilla. Ajattelimme, että olisi hienoa nostaa esiin myös hänen uniikki delay-tyylinsä ja antaa muidenkin löytää oma inspiraationsa siitä.” — Matt Bruck

 

Eddie Van Halenin uniikki delay-järjestelmä
Alkuperäinen SDE-3000 oli yksikanavainen eli mono delay ja Eddie käytti kahta laitetta joissa molemmissa oli itsenäiset asetukset saavuttaakseen soundinsa. SDE-3000EVH yhdistää kaksi SDE-3000:tta yhteen pedaaliin, minkä lisäksi mukana on pankillinen EVH-tehdassoundeja jotka mahdollistavat molempien delayiden asetuksien lataamisen hipaisulla.

Eddie alkoi käyttämään kolmen kitarakaapin wet/dry/wet-järjestelmäänsä varhain 1990-luvulla käyttämällä kuivaa efektoimatonta soundia yhdessä vahvistimessa keskellä, kun taas vasempaan ja oikeaan kaappiin ohjattiin kumpaankin eri tavalla säädetty delay-soundi laajaa ja moniulotteista soundia varten. Monien ulostulojen ja monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta pääset toisintamaan tämän saman järjestelmän helposti myös omilla vahvistimillasi!

”Kun Ed sai kuulla wet/dry/wet-järjestelmistä ja yhdisti sen omaan laitteistoonsa, hän saavutti suurimman tilan tunnun, syvyyden ja ilmaisuvoiman mitä hänen lavakalustossaan ikinä saatiin.” — Matt Bruck

 

Yhden nappulan EVH-soundit
SDE-3000EVH on varustettu kahdeksalla EVH-tehdassoundilla joihin pääset käsiksi oman paneelikytkimensä kautta. Ensimmäiset neljä soundia on suunniteltu wet/dry/wet-järjestelmää varten ja ne edustavat juuri niitä samoja soundeja mitä Eddie käytti livelaitteistossaan. Seuraavat neljä soundia tarjoavat saman fiiliksen mutta perinteiselle stereojärjestelmälle suunniteltuna.

”EVH-tehdassoundit ovat juuri kuten soundit Eddien räkissä. Näiden välillä ei ole eroa sisääntulotasoissa, miksaustasoissa tai viiveajoissa – ne ovat aivan yksi yhteen.” — Matt Bruck

 

 

Retrodigitaalista magiaa
Muusikot ja äänittäjät päätyvät tiettyjen klassikkoefektien pariin koska ne yksinkertaisesti parantavat soundia ja SDE-3000 on yksi näistä efekteistä jossa on sama maaginen kosketus. Sen monet ominaisuudet, kuten ultralaaja dynaaminen alue, säädettävä viiveen vaihe ja rikas modulaatiosoundi tekevät siitä äärimmäisen ilmaisuvoimaisen live-instrumenttien kanssa. Alkuperäisen SDE-3000:n soundi löysi nopeasti tiensä 80- ja 90-luvun musiikin ytimeen ja toimii yhä inspiraationa soundiseikkailijoille ja efektien rakentajille ja SDE-3000D:n avulla pääset nyt käsiks autenttisiin delay-soundeihin suoraan klassikkobiiseistä!

 

Uskollinen toisinto alkuperäisistä soundeista
Toisin kuin muut aikansa digitaaliset delayt, jotka pyrkivät mahdollisimman kirkkaaseen ja selkeään soundiin, SDE-3000 erottui joukosta lämpimällä ja musikaalisella soundillaan. Tämä oli seurausta älykkäästä ja monimutkaisesta sisäisestä prosessoinnista yhdistettynä ympäröivän analogielektroniikan epälineaarisiin toimintoihin. Näihin kuului muun muassa etuasteen taajuusvaste joka muuttui sisääntulosignaalin vahvuudesta riippuen, antialiasointifiltterin magneettinen saturaatio ja aikansa komponenttien aiheuttama alati muuttuva modulaatio. Nämä kaikki toiminnot on BOSSin toimesta tarkasti analysoitu ja tuotu takaisin SDE-3000D:n myötä, jotta myös nykyajan artistit pääsevät nauttimaan tästä soundista!

 

Autenttisia yksityiskohtia ja moderneja parannuksia
SDE-3000D pitää sisällään lähes jokaisen parametrin alkuperäisestä SDE-3000:sta, joihin pääset alkuperäisen laitteiston inspiroiman retro-käyttöliittymän kautta! Kaksi valittavissa olevaa viiveaikaa tarjoavat kumpikin erilaisen soundin, mikä oli tärkeä osa alkuperäisen laitteen isoa soundia. SDE-3000:n sisäisen feedback-loopin uniikki äänenväri on myös tuotu mukaan uuteen versioon, ja nyt se on myös mahdollista kytkeä pois tai muokata tehokkaalla EQ:lla. Tarjolla on myös 100 muistipaikkaa alkuperäisen kahdeksan sijaan sekä carryover-moodi, joka soittaa soundeja vaihtaessa edellisen soundin hännät loppuun asti katkeamatta.

 

Mestarillista modulaatiota
SDE-3000:n modulaatiopiirin rikas ja muuttuva soundi on yksi laitteen ominaisimmista piirteistä. Perinteisten Depth- ja Rate-kontrollien lisäksi SDE-3000D mahdollistaa myös alkuperäisen viiveen ja feedback-loopin vaiheen kääntämisen, mikä vaikuttaa modulation toimintaan. Modulaatiota ohjanneen alkuperäisen analogisen LFO:n toiminta on tuotu takaisin SDE-3000D:ssä, mutta tarjolla on nyt myös siniaaltovaihtoehto alkuperäisen kolmioaallon lisäksi. SDE-3000D:ssä on myös vielä lisää kontrolleja delayn vaiheasetuksiin elämää laajempia soundeja varten!

  

Kaksi räkkilaitetta, yksi pedaali
Vaikka alkuperäinen SDE-3000 oli monolaite, SDE-3000D antaa käyttöösi kaksi erillistä delaytä itsenäisilläkontrolleilla ja mono- tai stereomodulaatiolla molempiin. Aja molempia delaytä rinnakkain ja panoroi ne stereokuvassa laajoja stereokuvia varten tai kytke ne sarjaan monimutkaisia rytmejä ja kaikumaista syvyyttä varten. Joustavilla sisään- ja ulostuloliitännöillä voit myös reitittää efektit laajaa stereo-operointia varten, lähetä kumpikin delay omaan ulostuloonsa tai jaa efektoidut ja efektoimattomat soundit omiin liitäntöihinsä wet/dry-järjestelmiä varten.

 

Pedaali, tuo pienempi räkkilaite
Pedaalipohjaisella designillään ja laajennetuilla kontrollimahdollisuuksillaan SDE-3000D tarjoaa huomattavasti laajempaa käytettävyyttä kuin alkuperäinen räkkilaite. Kolme sisäänrakennettua jalkakytkintä tarjoavat välitöntä kontrollia muistipaikkojen, tap tempon, delayn hold-toiminnon, hetkellisen efektien kytkemisen ja monen muun toiminnon ohjaamiseen. Kaksi kontrollijakkia mahdollistavat jopa neljän jalkakytkimen, kahden ekspressiopedaalin tai GA-FC jalkakytkimen kytkemisen, lisäksi pedaalissa on täysi MIDI I/O minikokoisilla TRS-liittimillä. Tarjolla on laaja valikoima kohteita näille kytkimille ja pedaaleille, jolloin käytössäsi on reaaliaikaista kontrollia joka ylettyy paljon syvemmälle kuin alkuperäisen SDE-3000:n mahdollisuudet.

BOSS SDE-3000EVH Digital Delay

SDE-3000EVH | Saatavilla heti
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää
  629.00 €  
Myynti 03 222 5570 Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin Maksu laskulla tai osamaksulla


Maksa laskulla tai osamaksulla.
Osamaksu alkaen
36.60 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Legendaariset EVH:n tupladelaysoundit kompaktissa pedaalissa

EVH ja BOSS lyövät hynttyyt yhteen ja tuovat markkinoille SDE-3000EVH Dual Digital Delayn, autenttisen toisinnon Eddie Van Halenin massiivisen kolmen kaapin lavasoundin sydämessä olevista stereodelayistä! Tämä alkuperäiseen 1980-luvun Roland SDE-3000 räkkidelayhyn pohjautuva tehokas prosessori laittaa kaksi täysin varusteltua SDE-3000:tta yhteen lattiamalliseen pedaaliin ja lisää pakettiin vielä laajat liitännät wet/dry/wet-järjestelmää varten, jollainen Eddielläkin oli. Tässä erityisen päheällä designillä varustetussa laitteessa on mukana myös kahdeksan Eddien alkuperäisistä asetuksista ja räkkilaitteista kopioitua tehdassoundia, joiden avulla pääset syvemmälle EVH:n tilavaan delay-soundiin kuin koskaan ennen!

 

 

Ominaisuudet:

  • EVH:n ja BOSSin yhdessä tuottama erikoiserän delay-pedaali
  • Pohjautuu legendaariseen Roland SDE-3000 räkkilaitteeseen 1980-luvulta
  • Kahdeksan EVH-tehdassoundia juuri samoilla asetuksilla kuin Eddie Van Halenin livesoundissa
  • Monipuoliset liitännät EVH-tyylistä Wet/Dry/Wet-järjestelmää sekä eri mono- ja stereojärjestelmiin integroimista varten
  • Klassinen look EVH-logolla ja raitakuviolla
  • Autenttinen lattiamallin reproduktio legendaarisesta 80-luvun SDE-3000 räkkidelaystä
  • Klassinen ja lämmin digitaalinen delaysoundi modernille käyttäjälle laajennettuna
  • Selkeästi erottuva retro-näyttö ja paneelikontrollit alkuperäiseen SDE-3000:n pohjautuen
  • Sisältää kaksi täysin varusteltua delaytä, joista molemmilla on omat yksilölliset kontrollit, mono/stereo-modulaatio ja pannaus
  • Laajasti säädettävä viiveaika kahdella eri alueasetuksella: 0-1500 ms ja 0-3000ms
  • Luonteikas modulaatio jonka inspiraationa toimii alkuperäinen piiridesign
  • Vaihekytkimet primääridelaylle sekä delayn feedback-loopille
  • Säädettävät alipäästö- ja ylipäästösuotimet delayn viiveiden soundin säätämiseen
  • Kaksi sisään- ja ulostuloa dual mono-, wet/dry- tai stereojärjestelmiä varten
  • Valittavissa sarjaan- tai rinnankytkentä kahdelle delaylle
  • Tallenna ja hae soundeja 92:lla muistipaikalla
  • Säädettävä sisäänrakennettu jalkakytkin tap tempoa, hold-toimintoa tai muita toimintoja varten
  • Lisäjakit laajennettuja kytkentöjä varten jopa neljälle jalkakytkimelle, kahdelle ekspressiopedaalille tai GA-FC / GA-FC EX jalkakytkimelle
  • MIDI I/O tilaa säästävillä mini TRS -liittimillä
  • Sisältää kolme ground-lift-kaapelia hurinan eliminoimiseen useaa eri vahvistinta käyttäessä

Optimaalista toimintaa varten päivitä SDE-3000 aina uusimpaan versioon.

 

Eddie Van Halen ja SDE-3000
EVH on varmasti yksi suurimmista ja vaikuttavimmista kitaristeista kautta aikojen ja hänen vaivaton musikaalisuutensa, liekehtivä lavakarisma sekä suvereeni soittotaitonsa inspiroivat soittajia vielä vuosikymmenienkin päästä. Eddien soundi on yhtä lailla legendaarinen ja tämän soundin pohjalla oli jatkuva aina parempien vahvistimien ja efektivalintojen etsiminen jossa tavoitteena oli saavuttaa paras mahdollinen kitarasoundi.

Roland SDE-3000 räkkidelayt olivat täydellinen valinta Eddien uniikkia wet/dry/wet livejärjestelmää varten, sillä nämä delayt tarjosivat rikasta ja musikaalista soundia sekä erityisiä säädettäviä parametrejä joka mahdollisti soundin muokkaamisen juuri Eddien preferenssejä varten. Käytettyään alkuperäisiä SDE-3000 räkkilaitteita, Eddie halusi testata pystyisikö tätä vanhakantaista ja raskasta laitteistoa vaihtamaan modernimpaan ja parempaan vaihtoehtoon. Pitkien testailujenkaan jälkeen toimivampaa laitetta ei löytynyt ja Eddien kaksi SDE-3000:tta säilyivät EVH:n lavalaitteiston sydämessä aina loppuun asti.

Kävimme läpi noin kahden viikon prosessin jossa vertailimme useita eri delay-laitteita, mutta lopulta Ed päätti että SDE-3000 oli paras valinta” — Matt Bruck, EVH Managing Director

 

EVH, BOSS ja SDE-3000EVH
EVH jatkaa Eddien perintöä jakaen samoja visionäärin ideoita kitaralaitteistoille muusikoille ympäri maailman. Jo muutama vuosi takaperin EVH ja BOSS avasivat keskustelun Eddien uniikin delay-soundin ja SDE-3000:n tuomiseksi kaikkien käyttöön ja EVH sekä BOSS tekivät tarkkaa työtä varmistaakseen että SDE-3000EVH tuottaa juuri Eddien oman soundin täydellä autenttisuudella. BOSS valmisti useita eri testilaitteita EVH-tiimille, mitä testattiin viimeistä piirtoa myöten Eddien omaa laitteistoa vastaan legendaarisessa 5150-studiossa. Pitkän prosessin ja usean palautekierroksen jälkeen lopputuloksena on SDE-3000EVH, laite joka antaa käyttöösi juuri EVH:n soundin ja kantaa ylpeänä pinnassaan EVH-raitakuviota.

Ed nautti suuresti nähdessään mitä ihmiset tekivät hänen luomillaan asioilla. Ajattelimme, että olisi hienoa nostaa esiin myös hänen uniikki delay-tyylinsä ja antaa muidenkin löytää oma inspiraationsa siitä.” — Matt Bruck

 

Eddie Van Halenin uniikki delay-järjestelmä
Alkuperäinen SDE-3000 oli yksikanavainen eli mono delay ja Eddie käytti kahta laitetta joissa molemmissa oli itsenäiset asetukset saavuttaakseen soundinsa. SDE-3000EVH yhdistää kaksi SDE-3000:tta yhteen pedaaliin, minkä lisäksi mukana on pankillinen EVH-tehdassoundeja jotka mahdollistavat molempien delayiden asetuksien lataamisen hipaisulla.

Eddie alkoi käyttämään kolmen kitarakaapin wet/dry/wet-järjestelmäänsä varhain 1990-luvulla käyttämällä kuivaa efektoimatonta soundia yhdessä vahvistimessa keskellä, kun taas vasempaan ja oikeaan kaappiin ohjattiin kumpaankin eri tavalla säädetty delay-soundi laajaa ja moniulotteista soundia varten. Monien ulostulojen ja monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta pääset toisintamaan tämän saman järjestelmän helposti myös omilla vahvistimillasi!

”Kun Ed sai kuulla wet/dry/wet-järjestelmistä ja yhdisti sen omaan laitteistoonsa, hän saavutti suurimman tilan tunnun, syvyyden ja ilmaisuvoiman mitä hänen lavakalustossaan ikinä saatiin.” — Matt Bruck

 

Yhden nappulan EVH-soundit
SDE-3000EVH on varustettu kahdeksalla EVH-tehdassoundilla joihin pääset käsiksi oman paneelikytkimensä kautta. Ensimmäiset neljä soundia on suunniteltu wet/dry/wet-järjestelmää varten ja ne edustavat juuri niitä samoja soundeja mitä Eddie käytti livelaitteistossaan. Seuraavat neljä soundia tarjoavat saman fiiliksen mutta perinteiselle stereojärjestelmälle suunniteltuna.

”EVH-tehdassoundit ovat juuri kuten soundit Eddien räkissä. Näiden välillä ei ole eroa sisääntulotasoissa, miksaustasoissa tai viiveajoissa – ne ovat aivan yksi yhteen.” — Matt Bruck

 

 

Retrodigitaalista magiaa
Muusikot ja äänittäjät päätyvät tiettyjen klassikkoefektien pariin koska ne yksinkertaisesti parantavat soundia ja SDE-3000 on yksi näistä efekteistä jossa on sama maaginen kosketus. Sen monet ominaisuudet, kuten ultralaaja dynaaminen alue, säädettävä viiveen vaihe ja rikas modulaatiosoundi tekevät siitä äärimmäisen ilmaisuvoimaisen live-instrumenttien kanssa. Alkuperäisen SDE-3000:n soundi löysi nopeasti tiensä 80- ja 90-luvun musiikin ytimeen ja toimii yhä inspiraationa soundiseikkailijoille ja efektien rakentajille ja SDE-3000D:n avulla pääset nyt käsiks autenttisiin delay-soundeihin suoraan klassikkobiiseistä!

 

Uskollinen toisinto alkuperäisistä soundeista
Toisin kuin muut aikansa digitaaliset delayt, jotka pyrkivät mahdollisimman kirkkaaseen ja selkeään soundiin, SDE-3000 erottui joukosta lämpimällä ja musikaalisella soundillaan. Tämä oli seurausta älykkäästä ja monimutkaisesta sisäisestä prosessoinnista yhdistettynä ympäröivän analogielektroniikan epälineaarisiin toimintoihin. Näihin kuului muun muassa etuasteen taajuusvaste joka muuttui sisääntulosignaalin vahvuudesta riippuen, antialiasointifiltterin magneettinen saturaatio ja aikansa komponenttien aiheuttama alati muuttuva modulaatio. Nämä kaikki toiminnot on BOSSin toimesta tarkasti analysoitu ja tuotu takaisin SDE-3000D:n myötä, jotta myös nykyajan artistit pääsevät nauttimaan tästä soundista!

 

Autenttisia yksityiskohtia ja moderneja parannuksia
SDE-3000D pitää sisällään lähes jokaisen parametrin alkuperäisestä SDE-3000:sta, joihin pääset alkuperäisen laitteiston inspiroiman retro-käyttöliittymän kautta! Kaksi valittavissa olevaa viiveaikaa tarjoavat kumpikin erilaisen soundin, mikä oli tärkeä osa alkuperäisen laitteen isoa soundia. SDE-3000:n sisäisen feedback-loopin uniikki äänenväri on myös tuotu mukaan uuteen versioon, ja nyt se on myös mahdollista kytkeä pois tai muokata tehokkaalla EQ:lla. Tarjolla on myös 100 muistipaikkaa alkuperäisen kahdeksan sijaan sekä carryover-moodi, joka soittaa soundeja vaihtaessa edellisen soundin hännät loppuun asti katkeamatta.

 

Mestarillista modulaatiota
SDE-3000:n modulaatiopiirin rikas ja muuttuva soundi on yksi laitteen ominaisimmista piirteistä. Perinteisten Depth- ja Rate-kontrollien lisäksi SDE-3000D mahdollistaa myös alkuperäisen viiveen ja feedback-loopin vaiheen kääntämisen, mikä vaikuttaa modulation toimintaan. Modulaatiota ohjanneen alkuperäisen analogisen LFO:n toiminta on tuotu takaisin SDE-3000D:ssä, mutta tarjolla on nyt myös siniaaltovaihtoehto alkuperäisen kolmioaallon lisäksi. SDE-3000D:ssä on myös vielä lisää kontrolleja delayn vaiheasetuksiin elämää laajempia soundeja varten!

  

Kaksi räkkilaitetta, yksi pedaali
Vaikka alkuperäinen SDE-3000 oli monolaite, SDE-3000D antaa käyttöösi kaksi erillistä delaytä itsenäisilläkontrolleilla ja mono- tai stereomodulaatiolla molempiin. Aja molempia delaytä rinnakkain ja panoroi ne stereokuvassa laajoja stereokuvia varten tai kytke ne sarjaan monimutkaisia rytmejä ja kaikumaista syvyyttä varten. Joustavilla sisään- ja ulostuloliitännöillä voit myös reitittää efektit laajaa stereo-operointia varten, lähetä kumpikin delay omaan ulostuloonsa tai jaa efektoidut ja efektoimattomat soundit omiin liitäntöihinsä wet/dry-järjestelmiä varten.

 

Pedaali, tuo pienempi räkkilaite
Pedaalipohjaisella designillään ja laajennetuilla kontrollimahdollisuuksillaan SDE-3000D tarjoaa huomattavasti laajempaa käytettävyyttä kuin alkuperäinen räkkilaite. Kolme sisäänrakennettua jalkakytkintä tarjoavat välitöntä kontrollia muistipaikkojen, tap tempon, delayn hold-toiminnon, hetkellisen efektien kytkemisen ja monen muun toiminnon ohjaamiseen. Kaksi kontrollijakkia mahdollistavat jopa neljän jalkakytkimen, kahden ekspressiopedaalin tai GA-FC jalkakytkimen kytkemisen, lisäksi pedaalissa on täysi MIDI I/O minikokoisilla TRS-liittimillä. Tarjolla on laaja valikoima kohteita näille kytkimille ja pedaaleille, jolloin käytössäsi on reaaliaikaista kontrollia joka ylettyy paljon syvemmälle kuin alkuperäisen SDE-3000:n mahdollisuudet.