Kawai CA-501 B Digitaalipiano, musta CA501 B
-6 %

Concert Artist -sarjan soittotuntuma ja soundi edullisemmassa hintaluokassa

Kawai CA-501 yhdistää viimeisimmän malliston puisen Grand Feel Compact vasarakoskettimiston ja täysin uudet SK-EX Competition Grand flyygelisoundit tehokkaaseen 360° kaiutinjärjestelmään, näppäriin USB-audio-ominaisuuksiiin, Bluetooth-liitännäisyyteen sekä laajaan valikoimaan muitakin soundeja. CA501 tarjoaa täten luokkansa parhaan soittotuntuman, soundin ja ominaisuuskattauksen edullisemmassa hintaluokassa! 

 

 

  • Luokkansa johtava puinen "Grand Feel Compact" -vasarakoskettimisto
  • Norsunluujäljitelmällä varustetut kosketinpinnat, kolmen sensorin tunnistusjärjestelmä, uloslöysäys ja vastapainot
  • Harmonic Imaging XL soundimoottori 88-koskettimen samplauksella
  • Uudet SK-EX Competition Grand flyygelisoundit
  • Tehokas ja tarkka neljän kaiuttimen ja diffuuserin äänentoistojärjestelmä 100W teholla
  • Viimeisimmät Bluetooth v5 MIDI- ja Audio -liitännät
  • MP3/WAV/SMF toisto, äänitys ja päällekkäisäänitys USB:n kautta
  • Sisäänrakennetut klassiset etydit ja Alfred-oppikirjat
  • Tilamallinnettu binauraalinen kuulokesoundi syvempää sointia ja realismia varten
  • Upea kabinettidesign omalla kontrollipaneelillaan ja OLED-näytöllä

 

Koe inspiraatio
Kawain Concert Artist -sarja tähtää inspiroimaan soittajaansa tähtäämään yhä korkeammalle tarjoamalla autenttisen soittotuntuman, sekä soundin joka muuttaa olohuoneenkin konserttisaliksi. Nämä korkealuokkaiset instrumentit pitävät sisällään konserttiflyygelin soittokokemuksen moderneihin liitäntöihin ja äänitysominaisuuksiin yhdistettynä, mikä on helppo tapa inspiroida kaikenikäisiä ja -tasoisia soittajia löytämään todellisen potentiaalinsa.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-1.jpg

 

Konserttiflyygelin tuntuma: Grand Feel Compact puukoskettimisto
CA501 on viimeisin Kawain digitaalipiano joka hyödyntää huipputason Grand Feel Compact vasarakoskettimistoa puukoskettimilla. Kuten nimi jo kertoo, GF Compact on rakennettu toisintamaan alan johtavan Grand Feel -koskettimiston tuntuma ja painotus kompaktimmassa formaatissa. Tämä koskettimisto säilyttää pitkät puiset koskettimet kaikilla 88:lla valkoisilla ja mustilla koskettimilla sekä tutun keinumekanismin joka on ollut flyygelin tuntuman oleellinen osa jo vuosisatoja. Pienemmästä koostaan huolimatta GF Compactin pitkät koskettimet syvälle pianoon sijoitetulla keinupisteellä tarjoavat erittäin tasaisen tuntuman ja painon myös lähempänä pianon runkoa soittaessa. Tämä kriittinen yksityiskohta yhdistettynä puisiin koskettimiin, bassokoskettimien vastapainoihin, uloslöysäysmekanismiin ja norsunluun tuntumaa mukailevaan pinnoitteeseen tuo CA-501:n soittokokemuksen luokkansa realistisimmaksi!

 

Kolmen sensorin tunnistusjärjestelmä
Grand Feel Compact koskettimisto hyödyntää tarkkaa kolmen sensorin tunnistinjärjestelmää realistisempaa soittotuntumaa varten. Lisätty kolmas sensori parantaa soittotuntumaa soittaessasi samaa kosketinta useasti peräkkäin ja toisin kuin perinteisissä kahden sensorin tunnistinjärjestelmissä tämä mahdollistaa myös yksittäisen nuotin soundin kerrostamisen ilman että edellisen sointi häviää äkillisesti. Lisäksi Kawain tunnistinteknologia monitoroi jokaisen koskettimen nostonopeutta, mikä vaikuttaa pianosoinnille oleellisiin koneistoääniin ja antaa suuremman ilmaisualueen staccaton ja legaton välillä. 

 

Ivory Touch kosketinpinnat
Lisämausteen CA-501:n vaikuttavaan koskettimistoon tuo Kawain suosittu Ivory Touch kosketinpintamateriaali. Tämä hienosti teksturoitu materiaali imee itseensä hellästi sormenpäiden kosteutta ja tekee näin soittotuntumasta kiinteämmän ja miellyttävämmän. Koskettimen luonnollinen mattapinta on pehmeä ja sileä, mutta ei liukas. Ivory Touch imee itseensä kosteuden ilman että lika tai rasva pääsee imeytymään pinnasta läpi, mikä mahdollistaa koskettimien helpon puhdistamisen pelkän kostean rätin avulla. 

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-2.jpg

 

Oikea flyygelin sointi: Shigeru Kawai SK-EX
Kawain entisen toimitusjohtajan mukaan nimetty Shigeru Kawai -flyygelisarja luotiin viemään pianon soiton taito sekä pianon sointi seuraavalle tasolle. Jokainen näistä maailmanluokan instrumenteista on kokeneiden pianoartisaanien käsin valmistama ja niissä hyödynnetään ainoastaan hienoimpia saatavilla olevia materiaaleja jotta varmistetaan optimaalisin soundi, soittotuntuma ja artistin ilmaisun mahdollisuudet. Laajasti Japanin korkeimman tason pianona tunnettu SK-EX flyygeli löytyy suurimpien konserttihallien lavoilta sekä musiikillisten instituutioiden tiloista ympäri maailmaa ja se on erityisesti kiitelty soinnillisesta selkeydestään sekä poikkeuksellisen laajasta dynaamisesta alueestaan. SK-EX:n upea sointi on myös CA-501:n sydämessä, sillä tämä malli pitää sisällään uuden SK-EX Competition Grandin soundin pienintäkin piirrettä myöten toisinnettuna. 

 

SK-EX Competition Grand
Uusi SK-EX Competition Grand sisäistää viimeisimmän sukupolven SK-EX-L instrumenttien soundin, joka on viime vuosina saavuttanut suurta suosiota kansainvälisissä Chopin-, Hamamatsu- ja Sendai-pianokilpailuissa. Tämän pianon soundi on kirkas ja selkeä Kawaille luonteenomaisella paksulla atakilla ja se on erityisesti äänitetty juuri soittajan positiosta jotta saat ultimaattisen soittokokemuksen. 

 

 

Valikoima soundeja suoraan sormenpäissäsi
Viimeisimmän SK-EX Competition Grandin soundin lisäksi CA501 sisältää myös keskikokoisen SK-5 studioflyygelin sekä alkuperäisen EX konserttiflyygelin soundin, joiden avulla saat käyttöösi valikoiman soundeja Jazz- ja Pop-soittoon ja moneen moderniin musiikkityyliin. Mukana on myös perinteinen Kawai-pystypiano kappaleille, jotka kaipaavat ripausta nostalgiaa tai hieman intiimimpää sointityyliä. 

 

Harmonic Imaging sointiteknologia
Hienoa akustista pianoa soittaessasi soittovoimakkuutesi ei pelkästään vaikuta tuotettuun äänenvoimakkuuteen, vaan myös jokaisen nuotin uniikkiin äänenväriin. Tästä syystä jotta saadaan aikaan realistinen sointikuva akustisesta flyygelistä jokainen kosketin äänitetään sekä erikseen että monella eri äänenvoimakkuudella aina hellästä pianissimosta ukkosen lailla jyrähtävään fortissimoon. CA-501 ottaa vielä ekstrahyödyn irti laajennetusta samplemuististaan ekstrapitkällä atakin äänenväriosiollla. Uusi Harmonic Imaging XL pidentää harmonisesti tärkeintä atakkiosiota jopa 120%, jolloin jokaisen nuotin luonnolliset detaljit ja resonanssin luonne pääsee selkeämmin esille ja soittimen soundi paranee luonnollisesti.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-3.jpg

 

Konserttiflyygeli olohuoneessasi
Kawain kokenut ääniteknologian insinööritiimi on kehittänyt CA-501:een uuden emolevyn ja kaiutinjärjestelmän joka sisältää uniikit 360 asteen diffuusiopaneelit. Näillä komponenteilla saadaan aikaan luokkansa parasta äännelaatua jotta soittokokemus säilyy luonnollisena. CA-501:n emolevy ja signaalitie on suunniteltu tarkkaa signaalin konversiota ja optimaalista äänenlaatua varten. Edistyneet matalakohinaiset piirit ja korkeimman luokan äänikomponentit yhdessä varmistavat kristallinkirkkaan hifi-tason soundin minimaalisilla häiriöäänillä.

 

Tehokas neljän kaiuttimen toistojärjestelmä
CA-501 on varustettu tehokkaalla neljän kaiuttimen äänentoistolla ja 100W teholla joka mukailee tarkasti aidon flyygelin äänen projektiota, jossa matalat taajuudet tuotetaan instrumentin alla ja korkeat taajuudet projektoidaan ulos instrumentin kanteen kiinnitetyillä kaiuttimilla. Korkealuokkaisten kaiuttimien lisäksi CA501:n yläkaiuttimet on varustettu juuri tätä pianoa varten suunnitelluilla diffuusiopaneeleilla mitkä laajentavat äänen projektiota kaikkiin suuntiin. Näillä lisäkomponenteilla saadaan aikaan täysi 360 asteen sointikehä instrumentin ympärille jolloin digitaalipianokin pääsee soimaan huoneessa kunnolla – kuin aito flyygeli.


Vertaansa vailla oleva äänentoisto – myös hiljaisilla äänenvoimakkuuksilla
CA-501:n stereokaiutinjärjestelmä tuottaa vaikuttavan 100 Wattin tehon, mikä on enemmän kuin tarpeeksi keskikokoisenkin huoneen täyttämiseen kauniilla Shigeru Kawai flyygelisoinnilla. Lisäksi kaiuttimien kautta hiljaa soittaessa CA-501:n Low Volume Balance -toiminto säätää älykkäästi koskettimiston soittotuntumaa sekä pianosoundin käyttäytymistä, mikä mahdollistaa myös pianissimo-fraasien soittamisen pehmeästi ja luonnollisemmin. 

 

Kuulokkeiden avulla aito huonekokemus
CA-501:n Spatial Headphone Sound -teknologia parantaa instrumenttisi syvyyttä ja soinnin realismia käyttäessäsi kuulokkeita. Käyttäjälle on tarjolla kolme erilaista akustista binauraalitilaa joissa pianon soittokokemus on äärimmäisen realistinen – aivan kuin olisit samassa huoneessa akustisen flyygelin kanssa. SHS-teknologia myös vähentää korvien väsymistä ja ääniherkkyyttä pitkien kuulokesessioiden aikana. Lisäksi tämä toiminto on vielä tarkemmin säädettävissä eri kuuloketyyppien mukaan (Open, Semi-Open, Closed, In-Ear jne.) kuuntelukokemuksen optimoimiseen.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-4.jpg

 

Digitaalipianon hyödyt: helppokäyttöisyys ja monipuolisuus
Täydentämässä huippuluokan Grand Feel Compact puukoskettimistoa ja Harmonic Imaging XL:n rikastamia pianosoundeja CA-501 tarjoaa myös laajan valikoiman digitaalisia ominaisuuksia jotka syventävät soittokokemusta. Langaton Bluetooth-yhteys, USB-audioäänitys ja toisto, Dual, Split ja nelikätiset kosketinmoodit sekä laaja skaala eri soitinääniä antavat soittajalle suuremmat soittomahdollisuudet, kun taas näppärä metronomitoiminto ja sisäänrakennetut oppitunnit takaavat että säännölliset harjoitukset ovat sekä tehokkaita että mielekkäitä kehittyvälle soittajalle.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-5.jpg

 

Tärkeimpänä design

Concert Artist -sarjan pianot eivät ole pelkästään huikeita soittimia, vaan niiden design on myös tarkkaan harkittu henkimään akustisen flyygelin tuntua, joka sopii joka kotiin. CA-501:n leveä nuottiteline on suunniteltu mahduttamaan laajemmatkin teokset ja sen pyöristetyt reunat ja tukeva pohja sopivat paksuillekin nuottikirjoille. Kuten flyygelissäkin, tämän nuottitelineen katselukulmaa voi säätää kullekin soittajalle sopivaksi. Lisäksi nuottitelineessä on tukipinnit nuottikirjan sivujen tukemista varten.

 

Helppo käyttökokemus OLED-näytöllä
CA501 on varustettu helppokäyttöisellä kontrollipaneelilla joka on upotettu pianon vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö tarjoaa tietoa kustakin valitusta soundista, funktiosta ja asetuksesta. CA501:n laaja soundiskaala ja funktiot ovat saatavilla suoraan kontrollipaneelista ja selkeästi merkityillä kontrolleilla käyttö on intuitiivista.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-6.jpg

 

Ominaisuudet:

  • Koskettimisto: Grand Feel Compact
    • 88 puukosketinta
    • Painotetut vasarat
    • Ivory Touch kosketinpinnat
    • Uloslöysäyssimulaatio
    • Kolmen sensorin tunnistinjärjestelmä
    • Erilliset vastapainot bassokoskettimilla
  • Pedaalijärjestelmä: Grand Feel Pedal System
    • Sustain-pedaali puolipedaalitoiminnolla
    • Soft
    • Sostenuto
  • Pianosoundi: Harmonic Imaging XL
    • 88-koskettimen stereosamplaus
    • SK-EX-L, SK-5, K-60 -mallit
    • 256 nuotin maksimipolyfonia
  • Piano Resonance: Acoustic Rendering
    • Damper Resonance
    • String Resonance
    • Undamped String Resonance
    • Cabinet Resonance
  • Pianosoundin hienosäätö: Virtual Technician (21 parametria, 10 valmista asetusta)
  • Soundien määrä: 45 eri soundia
  • Efektit:
    • Kaiku: 6 eri kaikuefektiä
    • Muut efektit: 24 eri efektiä
  • Kaiuttimet: 
    • 13 cm x2 
    • 8x12 cm x2
  • Kaiutinjärjestelmän teho: 100W (50W + 50W)
  • Kuulokesoundi: Spatial Headphone Sound binauraaliääni
  • Näyttö: 128 x 64 OLED
  • Mitat ja paino
    • Leveys: 142.5 cm
    • Korkeus: 93 cm (110 cm nuottitelineen kanssa)
    • Syvyys: 48.5 cm
    • Paino: 66 kg

Kawai CA-501 B Digitaalipiano, musta

CA501 B | Saatavilla heti
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää
ovh. 2990.00 €   2450.00 € 30 päivän alin hinta: 2450.00 € ja ennen kampanjaa: 2599.00 €  
Myynti 03 222 5570 Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin Maksu laskulla tai osamaksulla


Maksa laskulla tai osamaksulla.
Osamaksu alkaen
118.80 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Concert Artist -sarjan soittotuntuma ja soundi edullisemmassa hintaluokassa

Kawai CA-501 yhdistää viimeisimmän malliston puisen Grand Feel Compact vasarakoskettimiston ja täysin uudet SK-EX Competition Grand flyygelisoundit tehokkaaseen 360° kaiutinjärjestelmään, näppäriin USB-audio-ominaisuuksiiin, Bluetooth-liitännäisyyteen sekä laajaan valikoimaan muitakin soundeja. CA501 tarjoaa täten luokkansa parhaan soittotuntuman, soundin ja ominaisuuskattauksen edullisemmassa hintaluokassa! 

 

 

  • Luokkansa johtava puinen "Grand Feel Compact" -vasarakoskettimisto
  • Norsunluujäljitelmällä varustetut kosketinpinnat, kolmen sensorin tunnistusjärjestelmä, uloslöysäys ja vastapainot
  • Harmonic Imaging XL soundimoottori 88-koskettimen samplauksella
  • Uudet SK-EX Competition Grand flyygelisoundit
  • Tehokas ja tarkka neljän kaiuttimen ja diffuuserin äänentoistojärjestelmä 100W teholla
  • Viimeisimmät Bluetooth v5 MIDI- ja Audio -liitännät
  • MP3/WAV/SMF toisto, äänitys ja päällekkäisäänitys USB:n kautta
  • Sisäänrakennetut klassiset etydit ja Alfred-oppikirjat
  • Tilamallinnettu binauraalinen kuulokesoundi syvempää sointia ja realismia varten
  • Upea kabinettidesign omalla kontrollipaneelillaan ja OLED-näytöllä

 

Koe inspiraatio
Kawain Concert Artist -sarja tähtää inspiroimaan soittajaansa tähtäämään yhä korkeammalle tarjoamalla autenttisen soittotuntuman, sekä soundin joka muuttaa olohuoneenkin konserttisaliksi. Nämä korkealuokkaiset instrumentit pitävät sisällään konserttiflyygelin soittokokemuksen moderneihin liitäntöihin ja äänitysominaisuuksiin yhdistettynä, mikä on helppo tapa inspiroida kaikenikäisiä ja -tasoisia soittajia löytämään todellisen potentiaalinsa.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-1.jpg

 

Konserttiflyygelin tuntuma: Grand Feel Compact puukoskettimisto
CA501 on viimeisin Kawain digitaalipiano joka hyödyntää huipputason Grand Feel Compact vasarakoskettimistoa puukoskettimilla. Kuten nimi jo kertoo, GF Compact on rakennettu toisintamaan alan johtavan Grand Feel -koskettimiston tuntuma ja painotus kompaktimmassa formaatissa. Tämä koskettimisto säilyttää pitkät puiset koskettimet kaikilla 88:lla valkoisilla ja mustilla koskettimilla sekä tutun keinumekanismin joka on ollut flyygelin tuntuman oleellinen osa jo vuosisatoja. Pienemmästä koostaan huolimatta GF Compactin pitkät koskettimet syvälle pianoon sijoitetulla keinupisteellä tarjoavat erittäin tasaisen tuntuman ja painon myös lähempänä pianon runkoa soittaessa. Tämä kriittinen yksityiskohta yhdistettynä puisiin koskettimiin, bassokoskettimien vastapainoihin, uloslöysäysmekanismiin ja norsunluun tuntumaa mukailevaan pinnoitteeseen tuo CA-501:n soittokokemuksen luokkansa realistisimmaksi!

 

Kolmen sensorin tunnistusjärjestelmä
Grand Feel Compact koskettimisto hyödyntää tarkkaa kolmen sensorin tunnistinjärjestelmää realistisempaa soittotuntumaa varten. Lisätty kolmas sensori parantaa soittotuntumaa soittaessasi samaa kosketinta useasti peräkkäin ja toisin kuin perinteisissä kahden sensorin tunnistinjärjestelmissä tämä mahdollistaa myös yksittäisen nuotin soundin kerrostamisen ilman että edellisen sointi häviää äkillisesti. Lisäksi Kawain tunnistinteknologia monitoroi jokaisen koskettimen nostonopeutta, mikä vaikuttaa pianosoinnille oleellisiin koneistoääniin ja antaa suuremman ilmaisualueen staccaton ja legaton välillä. 

 

Ivory Touch kosketinpinnat
Lisämausteen CA-501:n vaikuttavaan koskettimistoon tuo Kawain suosittu Ivory Touch kosketinpintamateriaali. Tämä hienosti teksturoitu materiaali imee itseensä hellästi sormenpäiden kosteutta ja tekee näin soittotuntumasta kiinteämmän ja miellyttävämmän. Koskettimen luonnollinen mattapinta on pehmeä ja sileä, mutta ei liukas. Ivory Touch imee itseensä kosteuden ilman että lika tai rasva pääsee imeytymään pinnasta läpi, mikä mahdollistaa koskettimien helpon puhdistamisen pelkän kostean rätin avulla. 

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-2.jpg

 

Oikea flyygelin sointi: Shigeru Kawai SK-EX
Kawain entisen toimitusjohtajan mukaan nimetty Shigeru Kawai -flyygelisarja luotiin viemään pianon soiton taito sekä pianon sointi seuraavalle tasolle. Jokainen näistä maailmanluokan instrumenteista on kokeneiden pianoartisaanien käsin valmistama ja niissä hyödynnetään ainoastaan hienoimpia saatavilla olevia materiaaleja jotta varmistetaan optimaalisin soundi, soittotuntuma ja artistin ilmaisun mahdollisuudet. Laajasti Japanin korkeimman tason pianona tunnettu SK-EX flyygeli löytyy suurimpien konserttihallien lavoilta sekä musiikillisten instituutioiden tiloista ympäri maailmaa ja se on erityisesti kiitelty soinnillisesta selkeydestään sekä poikkeuksellisen laajasta dynaamisesta alueestaan. SK-EX:n upea sointi on myös CA-501:n sydämessä, sillä tämä malli pitää sisällään uuden SK-EX Competition Grandin soundin pienintäkin piirrettä myöten toisinnettuna. 

 

SK-EX Competition Grand
Uusi SK-EX Competition Grand sisäistää viimeisimmän sukupolven SK-EX-L instrumenttien soundin, joka on viime vuosina saavuttanut suurta suosiota kansainvälisissä Chopin-, Hamamatsu- ja Sendai-pianokilpailuissa. Tämän pianon soundi on kirkas ja selkeä Kawaille luonteenomaisella paksulla atakilla ja se on erityisesti äänitetty juuri soittajan positiosta jotta saat ultimaattisen soittokokemuksen. 

 

 

Valikoima soundeja suoraan sormenpäissäsi
Viimeisimmän SK-EX Competition Grandin soundin lisäksi CA501 sisältää myös keskikokoisen SK-5 studioflyygelin sekä alkuperäisen EX konserttiflyygelin soundin, joiden avulla saat käyttöösi valikoiman soundeja Jazz- ja Pop-soittoon ja moneen moderniin musiikkityyliin. Mukana on myös perinteinen Kawai-pystypiano kappaleille, jotka kaipaavat ripausta nostalgiaa tai hieman intiimimpää sointityyliä. 

 

Harmonic Imaging sointiteknologia
Hienoa akustista pianoa soittaessasi soittovoimakkuutesi ei pelkästään vaikuta tuotettuun äänenvoimakkuuteen, vaan myös jokaisen nuotin uniikkiin äänenväriin. Tästä syystä jotta saadaan aikaan realistinen sointikuva akustisesta flyygelistä jokainen kosketin äänitetään sekä erikseen että monella eri äänenvoimakkuudella aina hellästä pianissimosta ukkosen lailla jyrähtävään fortissimoon. CA-501 ottaa vielä ekstrahyödyn irti laajennetusta samplemuististaan ekstrapitkällä atakin äänenväriosiollla. Uusi Harmonic Imaging XL pidentää harmonisesti tärkeintä atakkiosiota jopa 120%, jolloin jokaisen nuotin luonnolliset detaljit ja resonanssin luonne pääsee selkeämmin esille ja soittimen soundi paranee luonnollisesti.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-3.jpg

 

Konserttiflyygeli olohuoneessasi
Kawain kokenut ääniteknologian insinööritiimi on kehittänyt CA-501:een uuden emolevyn ja kaiutinjärjestelmän joka sisältää uniikit 360 asteen diffuusiopaneelit. Näillä komponenteilla saadaan aikaan luokkansa parasta äännelaatua jotta soittokokemus säilyy luonnollisena. CA-501:n emolevy ja signaalitie on suunniteltu tarkkaa signaalin konversiota ja optimaalista äänenlaatua varten. Edistyneet matalakohinaiset piirit ja korkeimman luokan äänikomponentit yhdessä varmistavat kristallinkirkkaan hifi-tason soundin minimaalisilla häiriöäänillä.

 

Tehokas neljän kaiuttimen toistojärjestelmä
CA-501 on varustettu tehokkaalla neljän kaiuttimen äänentoistolla ja 100W teholla joka mukailee tarkasti aidon flyygelin äänen projektiota, jossa matalat taajuudet tuotetaan instrumentin alla ja korkeat taajuudet projektoidaan ulos instrumentin kanteen kiinnitetyillä kaiuttimilla. Korkealuokkaisten kaiuttimien lisäksi CA501:n yläkaiuttimet on varustettu juuri tätä pianoa varten suunnitelluilla diffuusiopaneeleilla mitkä laajentavat äänen projektiota kaikkiin suuntiin. Näillä lisäkomponenteilla saadaan aikaan täysi 360 asteen sointikehä instrumentin ympärille jolloin digitaalipianokin pääsee soimaan huoneessa kunnolla – kuin aito flyygeli.


Vertaansa vailla oleva äänentoisto – myös hiljaisilla äänenvoimakkuuksilla
CA-501:n stereokaiutinjärjestelmä tuottaa vaikuttavan 100 Wattin tehon, mikä on enemmän kuin tarpeeksi keskikokoisenkin huoneen täyttämiseen kauniilla Shigeru Kawai flyygelisoinnilla. Lisäksi kaiuttimien kautta hiljaa soittaessa CA-501:n Low Volume Balance -toiminto säätää älykkäästi koskettimiston soittotuntumaa sekä pianosoundin käyttäytymistä, mikä mahdollistaa myös pianissimo-fraasien soittamisen pehmeästi ja luonnollisemmin. 

 

Kuulokkeiden avulla aito huonekokemus
CA-501:n Spatial Headphone Sound -teknologia parantaa instrumenttisi syvyyttä ja soinnin realismia käyttäessäsi kuulokkeita. Käyttäjälle on tarjolla kolme erilaista akustista binauraalitilaa joissa pianon soittokokemus on äärimmäisen realistinen – aivan kuin olisit samassa huoneessa akustisen flyygelin kanssa. SHS-teknologia myös vähentää korvien väsymistä ja ääniherkkyyttä pitkien kuulokesessioiden aikana. Lisäksi tämä toiminto on vielä tarkemmin säädettävissä eri kuuloketyyppien mukaan (Open, Semi-Open, Closed, In-Ear jne.) kuuntelukokemuksen optimoimiseen.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-4.jpg

 

Digitaalipianon hyödyt: helppokäyttöisyys ja monipuolisuus
Täydentämässä huippuluokan Grand Feel Compact puukoskettimistoa ja Harmonic Imaging XL:n rikastamia pianosoundeja CA-501 tarjoaa myös laajan valikoiman digitaalisia ominaisuuksia jotka syventävät soittokokemusta. Langaton Bluetooth-yhteys, USB-audioäänitys ja toisto, Dual, Split ja nelikätiset kosketinmoodit sekä laaja skaala eri soitinääniä antavat soittajalle suuremmat soittomahdollisuudet, kun taas näppärä metronomitoiminto ja sisäänrakennetut oppitunnit takaavat että säännölliset harjoitukset ovat sekä tehokkaita että mielekkäitä kehittyvälle soittajalle.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-5.jpg

 

Tärkeimpänä design

Concert Artist -sarjan pianot eivät ole pelkästään huikeita soittimia, vaan niiden design on myös tarkkaan harkittu henkimään akustisen flyygelin tuntua, joka sopii joka kotiin. CA-501:n leveä nuottiteline on suunniteltu mahduttamaan laajemmatkin teokset ja sen pyöristetyt reunat ja tukeva pohja sopivat paksuillekin nuottikirjoille. Kuten flyygelissäkin, tämän nuottitelineen katselukulmaa voi säätää kullekin soittajalle sopivaksi. Lisäksi nuottitelineessä on tukipinnit nuottikirjan sivujen tukemista varten.

 

Helppo käyttökokemus OLED-näytöllä
CA501 on varustettu helppokäyttöisellä kontrollipaneelilla joka on upotettu pianon vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö tarjoaa tietoa kustakin valitusta soundista, funktiosta ja asetuksesta. CA501:n laaja soundiskaala ja funktiot ovat saatavilla suoraan kontrollipaneelista ja selkeästi merkityillä kontrolleilla käyttö on intuitiivista.

 

Kawai-CA-501-tekstikuvat-6.jpg

 

Ominaisuudet:

  • Koskettimisto: Grand Feel Compact
    • 88 puukosketinta
    • Painotetut vasarat
    • Ivory Touch kosketinpinnat
    • Uloslöysäyssimulaatio
    • Kolmen sensorin tunnistinjärjestelmä
    • Erilliset vastapainot bassokoskettimilla
  • Pedaalijärjestelmä: Grand Feel Pedal System
    • Sustain-pedaali puolipedaalitoiminnolla
    • Soft
    • Sostenuto
  • Pianosoundi: Harmonic Imaging XL
    • 88-koskettimen stereosamplaus
    • SK-EX-L, SK-5, K-60 -mallit
    • 256 nuotin maksimipolyfonia
  • Piano Resonance: Acoustic Rendering
    • Damper Resonance
    • String Resonance
    • Undamped String Resonance
    • Cabinet Resonance
  • Pianosoundin hienosäätö: Virtual Technician (21 parametria, 10 valmista asetusta)
  • Soundien määrä: 45 eri soundia
  • Efektit:
    • Kaiku: 6 eri kaikuefektiä
    • Muut efektit: 24 eri efektiä
  • Kaiuttimet: 
    • 13 cm x2 
    • 8x12 cm x2
  • Kaiutinjärjestelmän teho: 100W (50W + 50W)
  • Kuulokesoundi: Spatial Headphone Sound binauraaliääni
  • Näyttö: 128 x 64 OLED
  • Mitat ja paino
    • Leveys: 142.5 cm
    • Korkeus: 93 cm (110 cm nuottitelineen kanssa)
    • Syvyys: 48.5 cm
    • Paino: 66 kg

Lisäosat

PB1/1520

Boston pianopenkki, musta matta plyysi

ovh. 137.00 €   119.00 € 30 päivän alin hinta: 119.00 €  
Saatavilla heti