Satulat, tallat, raakarungot, kaulat, maalit, potikat, potikanhatut, viilat ja muut kitaranhuollon sekä soitinrakennuksen tarvikkeet löydät Tampereen Musiikista! Meillä on laaja ja alati kasvava valikoima erilaisia osia soittimen päivittämiseen sekä asiantunteva palvelu joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat osat halutun lopputuloksen saavuttamiseen.

 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Gotohin ja Wilkinsonin talloja sekä virittimiä, Bostonin erittäin laadukkaita Japanissa valmistettuja raakarunkoja ja kauloja sekä Nitorlackin maaleja ja lakkoja. Soitinrakennuksen työkaluja varten tarjoamme sekä StewMacin että Hoscon valikoimasta tarkasti valitut viilat, sahat ja nauhat. Erityisyyksiä varten meiltä löytyy myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja nauhoja, harvinaisempia mutta erityisen käytännöllisiä push-push-potentiometrejä sekä nitrolakkoja.

 

Mikäli soitinrakennuksen työkaluista tai meidän kauttamme saatavista osista herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään esimerkiksi sähköpostitse osoitteesta olli.paajanen@tampereenmusiikki.fi

Lue lisää »

Alakategoriat

-


VT1L

VegaTrem VT1 Stainless Steel Ultra Tremolo System Left Handed

  259.00 €  
Tilapäisesti loppu
VT2/SS/PA

VegaTrem VT2 Teletrem Classic Stainless Steel

  285.00 €  
Tilapäisesti loppu
VT2M/SS/PA

VegaTrem VT2M Teletrem Modern Stainless Steel

  285.00 €  
Tilapäisesti loppu