ASM Hydrasynth Deluxe

ASM Hydrasynth Deluxe YASM6950474311147
-6 %

Hydrasynth Deluxe on ASM:n digitaalisten wavetable-syntetisaattorien uusin lippulaivamalli, ja se tarjoaa duaali-äänimoottorin, ja tähän mennessä laajimman ASM PolyTouch® -koskettimiston polyfonisella aftertouchilla. Nerokas ja selkeä käyttöliittymä mahdollistaa nopean työskentelyn.

 

Mahdollisuudet soundien rakentamiseen ovat yksinkertaisesti sanottuna vertaansa vailla. Kumpikin äänimoottori sisältää 3 oskillaattoria, duaali-mutaattorit, sekä 2 filtteriä joiden signaalireititys voidaan konfiguroida sarjaan tai rinnakkain. Lisäksi molemmilla äänimoottoreilla on oma erillinen balansoitu ulostulo.

 

Laadukas polyfonisella aftertouchilla varustettu ASM PolyTouch® -koskettimisto mahdollistaa huikean ilmaisuvoiman, jollaiseen on totuttu vain tiettyjen vintage-syntikoiden huippumalleissa. Kun tähän lisätään 4 oktaavin nauhakontrolleri sekä ergonomisesti suunnitellut pitch- ja mod-wheelit, on käsien ulottuvilla ylivoimaisesti markkinoiden paras kontrolleri. 

 

 

Ominaisuudet

Duaali-äänimoottori

Hydrasynth Deluxe tarjoaa 16 äänen polyfonian SINGLE-moodissa. MULTI-moodissa polyfonia voidaan jakaa kahdeksi täysin erilliseksi 8 ääniseksi syntetisaattoriksi, jolloin erilliset äänimoottorit voidaan jakaa koskettimistolle kahteen osaan KEYSPLIT-toiminnolla, tai ne voidaan kerrostaa päällekkäin koko koskettimiston mitalle DUAL-toiminnolla. Erillisellä balanssisäätimellä voidaan säätää suoraan MULTI-moodin eri osien välistä miksausta. Molemmille osioille on oma stereo-ulostulo, ja molempien osien MIDI-kanavat pystytään määrittelemään erikseen (bi-timbraalisuus). 

 
Polytouch™ -koskettimisto
Hydrasynth Deluxen ASM Polytouch® -koskettimisto käsittää 73 puolipainotettua kosketinta, ja mahdollistaa täyden polyfonisen aftertouchin, sekä on- ja off-velocityn. Viime vuosien aikana useat valmistajat ovat etsineet kosketinsoittajille parempia ratkaisuja ilmaisuvoiman kasvattamiseen. Ongelmana on kuitenkin se, että ratkaisuna on harvoin ollut koskettimisto, ja tällöin soittaminen vaatii uusien tekniikoiden opettelua. Polytouch™ 73 -koskettimisto sisältä laadukkaat ja standardi-mittaiset koskettimet, joten voit aloittaa soittamisen välittömästi. 
 
 
Nauhakontrolleri

Koskettimiston päälle sijoitettu neljän oktaavin nauhakontrolleri lisää ilmaisuvoimaa entisestään. Sen voi vapaasti reitittää kontrolloimaan haluttuja parametria modulaatiomatriisin kautta. Lisäksi sitä voi käyttää Theremin-moodissa, jolloin se lähettää sekä trigger- että pitch-komentoja.

 

Oskillaattorit

Syntetisaattorin sydämestä löytyvät äänigeneraattorit. Hydrasynthin oskillaattoripankista löytyy valittavaksi 219 aaltomuotoa. Eri wavetable-syntetisaattoreista löytyvä morfaus aaltomuotojen välillä on yleensä mahdollista vain valmistajan valmiiksi tekemillä preset-aaltomuototaulukoilla. Omien aaltomuototaulukoiden tekeminen on raskasta, tai jopa suorastaan mahdotonta. Toisin kuin wavetable-syntetisaattoreissa yleensä, mahdollistaa Hydrasynth oskillaattoreille 1 ja 2 omien aaltomuototaulukoiden tekemisen WAVELIST-moodissa. Tällöin voidaan vapaasti valita 8 aaltomuotoa, järjestää ne haluttuun järjestykseen, ja morfata niiden välillä. 

 
Mutaattorit
Oskillaattorit 1 ja 2 on reititetty omiin mutaattoreihin. Ne mahdollistavat soundin moduloimisen, bendaamisen ja muotoilun monilla uusilla (ja vanhoilla) tavoilla. Jokainen mutaattori mahdollistaa seuraavat prosessoinnit:
 • Lineaarinen FM klassisten FM-soundien tekemiseen. Voit valita erilaisia FM-lähteitä, myös ulkoisen sisäänmenon.
 • Wavestack luo 5 kopiota sisäänmenevästä soundista, ja mahdollistaa kopioiden hienovirittämisen.
 • Hard Sync tarjoaa klassisen oskillaattorisynkronointisoundin. Morfattavien aaltomuotojen synkronointi nostaa tämän klassisen soundin aivan uudelle tasolle.
 • Pulse Width eli pulssileveyden modulointi toimii analogisten esikuviensa mukaan, paitsi nyt voit moduloida minkä tahansa soundin aaltomuodon leveyttä.
 • PW Squeeze on erilainen pehmeämmän soundin tuottava versio pulssileveysmodulaatiosta.
 • PW-ASM jakaa sisäänmenevän aaltomuodon 8 osaan, jolloin voit säätää jokaisen osan pulssileveysmodulaation määrää erikseen.
 • Harmonic Sweep moduloi pyyhkäisemällä sisäänmenevän soundin ylä-äänessarjaa.
 • PhazDiff muokkaa sisäänmenevän äänen vaihetta ja summaa sen alkuperäiseen signaaliin.

Mutaattorit pystyvät myös genereoimaan omat aaltomuodot FM- ja Sync-moodeissa, jolloin muut oskillaattorit vapautuvat muihin tehtäviin. Toki monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta myös toista oskillaattoria voidaan käyttää modulaatio-oskillaattorina.

 
 
Mikserin ja suotimien signaalireititys

Oskillaattorien signaali on reititetty mikseriin yhdessä kohinageneraattorin ja kehämodulaattorin kanssa. Mikserissä voidaan säätää äänilähteiden väliset balanssit ja panoroinnit. Lisäksi jokaisen äänilähteen signaalia voidaan balansoida halutulla tavalla suotimien 1 ja 2 välillä. Suotimet voidaan reitittää peräkkäin sarjaan tai rinnakkain.

 
Suotimet

Oskillaattorit ovat syntetisaattorin sydän, mutta suotimet eli filtterit ovat sen sielu! Ensimmäinen suodin pitää sisällään 16 erilaista suodinmallia, jotka antavat runsaasti vaihtoehtoja soundin räätälöintiin. Toinen suodin on jyrkkyydeltään 12dB/oct, ja sen moodia voidaan säätää portaattomasti LPF > BPF > HPF, tai vaihtoehtoisesti klassisen SEM-filtterin mukaisesti LPF > Notch > HPF.

 
 
LFO
Viisi matalataajusoskillaattoria… KYLLÄ - 5x LFO! Aivan kuten muukin osa Hydrasta, yltävät myös LFO:t perusominaisuuksia paljon pidemmälle. STEP-moodi mahdollistaa jopa 64 askelen pattern-kuvioiden rakentamisen. Viisi tällaista mini-steppisekvensseriä tarjoavat hämmästyttävän määrän mahdollisuuksia rytmisten soundien rakentamiseen. Tietysti kaikki LFO:t tarjoavat myös 10 perusaaltomuotoa, ja sisältävät viiveen, sisään-feidauksen, 3 triggeröinti-moodia, integroinnin (smoothing), aloituksen vaiheensäädön, ja one-shot-moodin (mahdollistaa käytön envelope-generaattorina), sekä BPM-synkronoinnin.
 
 
Verhokäyrägeneraattorit
Viisi DAHDSR-verhokäytää… KYLLÄ - viisi envelopea! Kehittynyt soundimoottori tarvitsee paljon modulaatiolähteitä. Hydran verhokäyrät sisältävät kuusi vaihetta: Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, ja Release. Aika-asetukset voidaan säätää sekunteina tai aika-arvoina, joten verhokäyrät saadaan tahdistettua tempoon. Verhokäyrät voidaan myös loopata, jolloin saadaan modulaatiomatriisin kautta muokattava LFO. Verhokäyriä voidaan trigata monesta eri lähteestä.
 
 
Modulaatiomatriisi
Hydrasynthin modulointimahdollisuudet ovat loputtomat. Modulaatioreitityksiä on mahdollista ohjelmoida 32 kpl, joten 29 modulaatiolähdettä ja 155 modulaatiokohdetta ovat hyödynnettävissä lukemattomilla eri tavoilla, lähestulkoon modulaarisen syntetisaattorin tapaan. Melkein kaikkia syntetisaattorin parametreja voidaan moduloida, mukaan lukien efektit ja arpeggiaattori. Myös modulointimatriisin kytkentöjen modulointimääriä voidaan moduloida. Modulaatiolähteet sekä -kohteet sisältävät myös CV Mod In- ja Out-liitännät, sekä MIDI CC -komennot.
 
 
Arpeggiaattori
MULTI-moodissa sekä UPPER- että LOWER-puolilla voidaan käyttää omia arpeggiaattori-asetuksia. Arpeggiaattori mahdollistaa normaalit nuotti-arpeggiot, mutta sitä voidaan käyttää myös fraasi-arpeggiaattorina. RATCHET- ja CHANCE-parametrien avulla voidaan luoda rytmisiä kuvioita sekä lisätä hieman satunnaisuutta, elämää ja spontaanisutta soittoon. Suurin osa arpeggiaattorin parametreista on myös moduloitavissa mm. LFO:lla, verhokäyrällä, polyfonisella aftertouchilla, tai nauhakontrollerilla.
 
 
CV/Gate - MIDI - USB

Hydrasynth Deluxessa voidaan MULTI-moodissa käyttää eri MIDI-kanavia LOWER- ja UPPER-osissa. CV/Gate -asetukset vaikuttavat UPPER-osaan. Monissa syntetisaattoreissa on sekä MIDI- että USB/MIDI-liitännät, mutta Hydrassa on lisäksi analogiset CV- ja Gate-liitännät, joten se kytkeytyy saumattomasti modulaarimaailmaan. Analogiset liitännät tukevat paitsi Eurorack-standardia, myös Buchla-standardia (1.2V/oct), sekä japanilaisten syntetisaattorien Hz/V-standardia. Analogiset MOD In- ja Out-liitännät mahdollistavat tasajännitteiden käytön sekä täyden audiotaajuuskaistan.

 
Perussäätimet
Perussäätimillä navigoidaan patch-valikoissa, konfiguroidaan järjestelmäasetuksia, ja tutkaillaan esim. verhokäyrien, LFO:n ja suotimien arvoja. Random-painikkeella saadaan satunnaiset arvot koko patchin kaikille parametreille, tai yhden modulin parametreille (pitämällä painiketta pohjassa ja painamalla kyseisen modulin painiketta). Init-painikkeella voidaan samalla tavalla nollata koko patch tai yksi moduli. Home-painiketta painamalla palataan patch-navigointiin. 
 
 
Master-säätimet

Master Control -lohkossa tehdään kaikki parametri-editointi, soundien nimeäminen, sekä Macro-editointi. Tämä lohko on suunniteltu antamaan käyttäjälle selkeää feedbackia OLED-näyttöjen, LED-renkailla varustettujen korkean resoluution enkooderien, ja 8 painikkeen avulla – pysyt koko ajan kartalla siitä mitä tapahtuu. VOICE-parametreilla säädetään moodeja, mikrovirityksiä, analog feel -tuntumaa, äänten panorointeja, ja monia muita ominaisuuksia.

 

Makro-säätimet
Makro-säätimillä päästään tekemään syväluotaavia soundimuokkauksia ja morfauksia nopeasti esim. live-tilanteessa. Jokaiselle kahdeksalle enkooderille ja painikkeelle voidaan vapaasti määritellä kahdeksan kohdetta. Näin nappia painamalla ja enkooderi-nuppia kääntämällä voidaan rakentaa monimutkaisiakin soundi-transformaatioita. 
 
 
Soundimuisti 
SINGLE-moodissa soundit on jaettu 8 pankkiin, jokaisessa 128 soundia. Lisäksi Hydrasynth Deluxen MULTI-moodista löytyy 5 pankkia, jokaisessa 128 soundia. Jokainen näistä sisältää sekä LOWER- että UPPER-patchin, jotka ovat erillään SINGLE-soundeista. Selaimen avulla tapahtuva soundien hakeminen muistista on nopeaa. Lisäksi netistä voi ladata ilmaisen Patch Manager -ohjelman (PC/MAC) soundien arkistointia varten.
 
 
Efektit 

Myös efekti-osio menee pidemmälle mitä syntetisaattoreissa on tyypillisesti totuttu näkemään. Pre- ja post-efektit (efektit reverb & delay-lohkoa ennen ja jälkeen) tarjoavat uniikkeja tapoja soundien maustamiseen. Hydrasynth Deluxessa UPPER- ja LOWER-osiot sisältävät omat erilliset efektilohkonsa. Delay- ja reverb-lohkojen efektit on mallinnettu muutamista markkinoiden suosituimmista efekteistä. Pre- ja post-efektit: Chorus, Flanger, Rotary, Phaser, Lo-Fi, Tremolo, EQ, Compressor (side chainilla), ja Distortion. Delay-efektit: Tape, Ping-pong, Analog, PitchShift, Reverse, ja Filter delay. Reverb-efektit: Hall, Room, Plate, ja Cloud.

 
 

Valmistaja:
ASM
1749.00 € 1639.00 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Maksu laskulla tai osamaksulla
YASM6950474311147 | Saatavilla heti
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää


Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

79.50 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Hydrasynth Deluxe on ASM:n digitaalisten wavetable-syntetisaattorien uusin lippulaivamalli, ja se tarjoaa duaali-äänimoottorin, ja tähän mennessä laajimman ASM PolyTouch® -koskettimiston polyfonisella aftertouchilla. Nerokas ja selkeä käyttöliittymä mahdollistaa nopean työskentelyn.

 

Mahdollisuudet soundien rakentamiseen ovat yksinkertaisesti sanottuna vertaansa vailla. Kumpikin äänimoottori sisältää 3 oskillaattoria, duaali-mutaattorit, sekä 2 filtteriä joiden signaalireititys voidaan konfiguroida sarjaan tai rinnakkain. Lisäksi molemmilla äänimoottoreilla on oma erillinen balansoitu ulostulo.

 

Laadukas polyfonisella aftertouchilla varustettu ASM PolyTouch® -koskettimisto mahdollistaa huikean ilmaisuvoiman, jollaiseen on totuttu vain tiettyjen vintage-syntikoiden huippumalleissa. Kun tähän lisätään 4 oktaavin nauhakontrolleri sekä ergonomisesti suunnitellut pitch- ja mod-wheelit, on käsien ulottuvilla ylivoimaisesti markkinoiden paras kontrolleri. 

 

 

Ominaisuudet

Duaali-äänimoottori

Hydrasynth Deluxe tarjoaa 16 äänen polyfonian SINGLE-moodissa. MULTI-moodissa polyfonia voidaan jakaa kahdeksi täysin erilliseksi 8 ääniseksi syntetisaattoriksi, jolloin erilliset äänimoottorit voidaan jakaa koskettimistolle kahteen osaan KEYSPLIT-toiminnolla, tai ne voidaan kerrostaa päällekkäin koko koskettimiston mitalle DUAL-toiminnolla. Erillisellä balanssisäätimellä voidaan säätää suoraan MULTI-moodin eri osien välistä miksausta. Molemmille osioille on oma stereo-ulostulo, ja molempien osien MIDI-kanavat pystytään määrittelemään erikseen (bi-timbraalisuus). 

 
Polytouch™ -koskettimisto
Hydrasynth Deluxen ASM Polytouch® -koskettimisto käsittää 73 puolipainotettua kosketinta, ja mahdollistaa täyden polyfonisen aftertouchin, sekä on- ja off-velocityn. Viime vuosien aikana useat valmistajat ovat etsineet kosketinsoittajille parempia ratkaisuja ilmaisuvoiman kasvattamiseen. Ongelmana on kuitenkin se, että ratkaisuna on harvoin ollut koskettimisto, ja tällöin soittaminen vaatii uusien tekniikoiden opettelua. Polytouch™ 73 -koskettimisto sisältä laadukkaat ja standardi-mittaiset koskettimet, joten voit aloittaa soittamisen välittömästi. 
 
 
Nauhakontrolleri

Koskettimiston päälle sijoitettu neljän oktaavin nauhakontrolleri lisää ilmaisuvoimaa entisestään. Sen voi vapaasti reitittää kontrolloimaan haluttuja parametria modulaatiomatriisin kautta. Lisäksi sitä voi käyttää Theremin-moodissa, jolloin se lähettää sekä trigger- että pitch-komentoja.

 

Oskillaattorit

Syntetisaattorin sydämestä löytyvät äänigeneraattorit. Hydrasynthin oskillaattoripankista löytyy valittavaksi 219 aaltomuotoa. Eri wavetable-syntetisaattoreista löytyvä morfaus aaltomuotojen välillä on yleensä mahdollista vain valmistajan valmiiksi tekemillä preset-aaltomuototaulukoilla. Omien aaltomuototaulukoiden tekeminen on raskasta, tai jopa suorastaan mahdotonta. Toisin kuin wavetable-syntetisaattoreissa yleensä, mahdollistaa Hydrasynth oskillaattoreille 1 ja 2 omien aaltomuototaulukoiden tekemisen WAVELIST-moodissa. Tällöin voidaan vapaasti valita 8 aaltomuotoa, järjestää ne haluttuun järjestykseen, ja morfata niiden välillä. 

 
Mutaattorit
Oskillaattorit 1 ja 2 on reititetty omiin mutaattoreihin. Ne mahdollistavat soundin moduloimisen, bendaamisen ja muotoilun monilla uusilla (ja vanhoilla) tavoilla. Jokainen mutaattori mahdollistaa seuraavat prosessoinnit:
 • Lineaarinen FM klassisten FM-soundien tekemiseen. Voit valita erilaisia FM-lähteitä, myös ulkoisen sisäänmenon.
 • Wavestack luo 5 kopiota sisäänmenevästä soundista, ja mahdollistaa kopioiden hienovirittämisen.
 • Hard Sync tarjoaa klassisen oskillaattorisynkronointisoundin. Morfattavien aaltomuotojen synkronointi nostaa tämän klassisen soundin aivan uudelle tasolle.
 • Pulse Width eli pulssileveyden modulointi toimii analogisten esikuviensa mukaan, paitsi nyt voit moduloida minkä tahansa soundin aaltomuodon leveyttä.
 • PW Squeeze on erilainen pehmeämmän soundin tuottava versio pulssileveysmodulaatiosta.
 • PW-ASM jakaa sisäänmenevän aaltomuodon 8 osaan, jolloin voit säätää jokaisen osan pulssileveysmodulaation määrää erikseen.
 • Harmonic Sweep moduloi pyyhkäisemällä sisäänmenevän soundin ylä-äänessarjaa.
 • PhazDiff muokkaa sisäänmenevän äänen vaihetta ja summaa sen alkuperäiseen signaaliin.

Mutaattorit pystyvät myös genereoimaan omat aaltomuodot FM- ja Sync-moodeissa, jolloin muut oskillaattorit vapautuvat muihin tehtäviin. Toki monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta myös toista oskillaattoria voidaan käyttää modulaatio-oskillaattorina.

 
 
Mikserin ja suotimien signaalireititys

Oskillaattorien signaali on reititetty mikseriin yhdessä kohinageneraattorin ja kehämodulaattorin kanssa. Mikserissä voidaan säätää äänilähteiden väliset balanssit ja panoroinnit. Lisäksi jokaisen äänilähteen signaalia voidaan balansoida halutulla tavalla suotimien 1 ja 2 välillä. Suotimet voidaan reitittää peräkkäin sarjaan tai rinnakkain.

 
Suotimet

Oskillaattorit ovat syntetisaattorin sydän, mutta suotimet eli filtterit ovat sen sielu! Ensimmäinen suodin pitää sisällään 16 erilaista suodinmallia, jotka antavat runsaasti vaihtoehtoja soundin räätälöintiin. Toinen suodin on jyrkkyydeltään 12dB/oct, ja sen moodia voidaan säätää portaattomasti LPF > BPF > HPF, tai vaihtoehtoisesti klassisen SEM-filtterin mukaisesti LPF > Notch > HPF.

 
 
LFO
Viisi matalataajusoskillaattoria… KYLLÄ - 5x LFO! Aivan kuten muukin osa Hydrasta, yltävät myös LFO:t perusominaisuuksia paljon pidemmälle. STEP-moodi mahdollistaa jopa 64 askelen pattern-kuvioiden rakentamisen. Viisi tällaista mini-steppisekvensseriä tarjoavat hämmästyttävän määrän mahdollisuuksia rytmisten soundien rakentamiseen. Tietysti kaikki LFO:t tarjoavat myös 10 perusaaltomuotoa, ja sisältävät viiveen, sisään-feidauksen, 3 triggeröinti-moodia, integroinnin (smoothing), aloituksen vaiheensäädön, ja one-shot-moodin (mahdollistaa käytön envelope-generaattorina), sekä BPM-synkronoinnin.
 
 
Verhokäyrägeneraattorit
Viisi DAHDSR-verhokäytää… KYLLÄ - viisi envelopea! Kehittynyt soundimoottori tarvitsee paljon modulaatiolähteitä. Hydran verhokäyrät sisältävät kuusi vaihetta: Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, ja Release. Aika-asetukset voidaan säätää sekunteina tai aika-arvoina, joten verhokäyrät saadaan tahdistettua tempoon. Verhokäyrät voidaan myös loopata, jolloin saadaan modulaatiomatriisin kautta muokattava LFO. Verhokäyriä voidaan trigata monesta eri lähteestä.
 
 
Modulaatiomatriisi
Hydrasynthin modulointimahdollisuudet ovat loputtomat. Modulaatioreitityksiä on mahdollista ohjelmoida 32 kpl, joten 29 modulaatiolähdettä ja 155 modulaatiokohdetta ovat hyödynnettävissä lukemattomilla eri tavoilla, lähestulkoon modulaarisen syntetisaattorin tapaan. Melkein kaikkia syntetisaattorin parametreja voidaan moduloida, mukaan lukien efektit ja arpeggiaattori. Myös modulointimatriisin kytkentöjen modulointimääriä voidaan moduloida. Modulaatiolähteet sekä -kohteet sisältävät myös CV Mod In- ja Out-liitännät, sekä MIDI CC -komennot.
 
 
Arpeggiaattori
MULTI-moodissa sekä UPPER- että LOWER-puolilla voidaan käyttää omia arpeggiaattori-asetuksia. Arpeggiaattori mahdollistaa normaalit nuotti-arpeggiot, mutta sitä voidaan käyttää myös fraasi-arpeggiaattorina. RATCHET- ja CHANCE-parametrien avulla voidaan luoda rytmisiä kuvioita sekä lisätä hieman satunnaisuutta, elämää ja spontaanisutta soittoon. Suurin osa arpeggiaattorin parametreista on myös moduloitavissa mm. LFO:lla, verhokäyrällä, polyfonisella aftertouchilla, tai nauhakontrollerilla.
 
 
CV/Gate - MIDI - USB

Hydrasynth Deluxessa voidaan MULTI-moodissa käyttää eri MIDI-kanavia LOWER- ja UPPER-osissa. CV/Gate -asetukset vaikuttavat UPPER-osaan. Monissa syntetisaattoreissa on sekä MIDI- että USB/MIDI-liitännät, mutta Hydrassa on lisäksi analogiset CV- ja Gate-liitännät, joten se kytkeytyy saumattomasti modulaarimaailmaan. Analogiset liitännät tukevat paitsi Eurorack-standardia, myös Buchla-standardia (1.2V/oct), sekä japanilaisten syntetisaattorien Hz/V-standardia. Analogiset MOD In- ja Out-liitännät mahdollistavat tasajännitteiden käytön sekä täyden audiotaajuuskaistan.

 
Perussäätimet
Perussäätimillä navigoidaan patch-valikoissa, konfiguroidaan järjestelmäasetuksia, ja tutkaillaan esim. verhokäyrien, LFO:n ja suotimien arvoja. Random-painikkeella saadaan satunnaiset arvot koko patchin kaikille parametreille, tai yhden modulin parametreille (pitämällä painiketta pohjassa ja painamalla kyseisen modulin painiketta). Init-painikkeella voidaan samalla tavalla nollata koko patch tai yksi moduli. Home-painiketta painamalla palataan patch-navigointiin. 
 
 
Master-säätimet

Master Control -lohkossa tehdään kaikki parametri-editointi, soundien nimeäminen, sekä Macro-editointi. Tämä lohko on suunniteltu antamaan käyttäjälle selkeää feedbackia OLED-näyttöjen, LED-renkailla varustettujen korkean resoluution enkooderien, ja 8 painikkeen avulla – pysyt koko ajan kartalla siitä mitä tapahtuu. VOICE-parametreilla säädetään moodeja, mikrovirityksiä, analog feel -tuntumaa, äänten panorointeja, ja monia muita ominaisuuksia.

 

Makro-säätimet
Makro-säätimillä päästään tekemään syväluotaavia soundimuokkauksia ja morfauksia nopeasti esim. live-tilanteessa. Jokaiselle kahdeksalle enkooderille ja painikkeelle voidaan vapaasti määritellä kahdeksan kohdetta. Näin nappia painamalla ja enkooderi-nuppia kääntämällä voidaan rakentaa monimutkaisiakin soundi-transformaatioita. 
 
 
Soundimuisti 
SINGLE-moodissa soundit on jaettu 8 pankkiin, jokaisessa 128 soundia. Lisäksi Hydrasynth Deluxen MULTI-moodista löytyy 5 pankkia, jokaisessa 128 soundia. Jokainen näistä sisältää sekä LOWER- että UPPER-patchin, jotka ovat erillään SINGLE-soundeista. Selaimen avulla tapahtuva soundien hakeminen muistista on nopeaa. Lisäksi netistä voi ladata ilmaisen Patch Manager -ohjelman (PC/MAC) soundien arkistointia varten.
 
 
Efektit 

Myös efekti-osio menee pidemmälle mitä syntetisaattoreissa on tyypillisesti totuttu näkemään. Pre- ja post-efektit (efektit reverb & delay-lohkoa ennen ja jälkeen) tarjoavat uniikkeja tapoja soundien maustamiseen. Hydrasynth Deluxessa UPPER- ja LOWER-osiot sisältävät omat erilliset efektilohkonsa. Delay- ja reverb-lohkojen efektit on mallinnettu muutamista markkinoiden suosituimmista efekteistä. Pre- ja post-efektit: Chorus, Flanger, Rotary, Phaser, Lo-Fi, Tremolo, EQ, Compressor (side chainilla), ja Distortion. Delay-efektit: Tape, Ping-pong, Analog, PitchShift, Reverse, ja Filter delay. Reverb-efektit: Hall, Room, Plate, ja Cloud.

 
 

Valmistaja:
ASM

Lisäosat

Boston KS-410 säädettävä laiteteline
-16 %

Boston KS-410 säädettävä laiteteline

89.00 € 75.00 €
Saatavilla heti

ISK HD9999 kuulokkeet

  169.00 €
Saatavilla heti
Boston BFS-40 sustain-pedaali
-17 %

Boston BFS-40 sustain-pedaali

35.00 € 29.00 €
Saatavilla heti

Vaihtoehtoiset tuotteet

-11 %

ASM Hydrasynth Desktop

899.00 € 799.00 €
Tilattavissa
-21 %

ASM Hydrasynth Keyboard

1499.00 € 1190.00 €
Saatavilla heti
-11 %

ASM Hydrasynth Explorer

599.00 € 535.00 €
Saatavilla heti
-1 %

Modal Cobalt 8X

769.00 € 765.00 €
Saatavilla heti