ASM Hydrasynth Explorer

ASM Hydrasynth Explorer YASM6950474311130
-5 %
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta

Hydrasynth Explorerissa on uskomaton määrä tulivoimaa erittäin kannettavassa muodossa. Siinä on Hydrasynthistä tuttu äänimoottori, mahdollisuus käyttää paristoja virranlähteenä, uusi ASM PolyTouch -koskettimisto jälkipainolla (aftertouch). Explorerin käyttöliittymä on mietitty loppuun asti käyttäjän ehdoilla, jotta soundien ohjelmoiminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Tämä on kannettavan synasetupin soundin sydän!

 

Kehittynyt wavetable-synteesiin perustuva äänimoottori pitää sisällään kolme oskillaattoria, kaksi Wave Mutatoria sekä kaksi filtteriä, jotka voidaan kytkeä rinnakkain tai sarjaan. Näin syvää soundinluontia ei muista tämän hintaluokan laitteista löydy. Modulaatio-optioita on käytännössä lähes rajattomasti, kun Ashun Sound Machines Hydrasynthin erikoisuus on oskillaattorien 1 ja 2 ohjaaminen mutaattoreihin, jotka tarjoavat niin vanhoja tuttuja, kuin uusia ja jännittäviä aallonmuokkauksia.

Hydrasynth_Explorer6.jpg 

 

Koskettimisto

Hydrasynth Explorerissa on 37 kosketimen keskikokoinen ja puolipainotettu ASM Polytouch-koskettimisto polyfonisella aftertouhcilla. Se antaa soittajalle uskomattoman paljon ilmaisuvoimaa, millaista löytyy lähinnä tietyistä klassikoista vintage-osaston syntikoista. Lyöntivoimakkuuden voi myös säätää päälle tai pois. Viime vuosina useat soitinvalmistajat ovat yrittäneet löytää kosketinsoittajalle mahdollisuuden ilmaista itseään entistä paremmin. Jostakin syystä soittajille on yritetty tarjota kaikkia muita vaihtoehtoja, paitsi itse koskettimiston parantamista. Siksipä soittaja on joutunut opettelemaan uusia tekniikoita. Polytouch -kosketinkoneisto tarjoaa korkeatasoiset keskikokoiset koskettimet, ja täysi polyfoninen aftertouch antaa soittajalle välittömän tuntuman soundin hallintaan. 

Hydrasynth_Explorer_koskettimisto.jpg 

 

 

Roudattavuus

Hydrasynth toimii mukana toimitettavalla virtalähteellä, tai vaihtoehtoisesti syna toimii myös paristokäyttöisesti. 8x AA -paristot antavat soittoaikaa 3-4 tuntia. 

 

 

Oskillaattorit

Syntetisaattorin sydämestä löytyvät äänigeneraattorit. Hydrasynthin oskillaattoripankista löytyy valittavaksi 219 aaltomuotoa. Eri wavetable-syntetisaattoreista löytyvä morfaus aaltomuotojen välillä on yleensä mahdollista vain valmistajan valmiiksi tekemillä preset-aaltomuototaulukoilla. Omien aaltomuototaulukoiden tekeminen on raskasta, tai jopa suorastaan mahdotonta. Toisin kuin wavetable-syntetisaattoreissa yleensä, mahdollistaa Hydrasynth oskillaattoreille 1 ja 2 omien aaltomuototaulukoiden tekemisen WAVELIST-moodissa. Tällöin voidaan vapaasti valita 8 aaltomuotoa, järjestää ne haluttuun järjestykseen, ja morfata niiden välillä. 

Hydrasynth_Explorer5.jpg 

 

 

Mutaattorit
Oskillaattorit 1 ja 2 on reititetty omiin mutaattoreihin. Ne mahdollistavat soundin moduloimisen, bendaamisen ja muotoilun monilla uusilla (ja vanhoilla) tavoilla. Jokainen mutaattori mahdollistaa seuraavat prosessoinnit:
 • Lineaarinen FM klassisten FM-soundien tekemiseen. Voit valita erilaisia FM-lähteitä, myös ulkoisen sisäänmenon.
 • Wavestack luo 5 kopiota sisäänmenevästä soundista, ja mahdollistaa kopioiden hienovirittämisen.
 • Hard Sync tarjoaa klassisen oskillaattorisynkronointisoundin. Morfattavien aaltomuotojen synkronointi nostaa tämän klassisen soundin aivan uudelle tasolle.
 • Pulse Width eli pulssileveyden modulointi toimii analogisten esikuviensa mukaan, paitsi nyt voit moduloida minkä tahansa soundin aaltomuodon leveyttä.
 • PW Squeeze on erilainen pehmeämmän soundin tuottava versio pulssileveysmodulaatiosta.
 • PW-ASM jakaa sisäänmenevän aaltomuodon 8 osaan, jolloin voit säätää jokaisen osan pulssileveysmodulaation määrää erikseen.
 • Harmonic Sweep moduloi pyyhkäisemällä sisäänmenevän soundin ylä-äänessarjaa.
 • PhazDiff muokkaa sisäänmenevän äänen vaihetta ja summaa sen alkuperäiseen signaaliin.

Mutaattorit pystyvät myös genereoimaan omat aaltomuodot FM- ja Sync-moodeissa, jolloin muut oskillaattorit vapautuvat muihin tehtäviin. Toki monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta myös toista oskillaattoria voidaan käyttää modulaatio-oskillaattorina.

 

 

Mikserin ja suotimien signaalireititys

Oskillaattorien signaali on reititetty mikseriin yhdessä kohinageneraattorin ja kehämodulaattorin kanssa. Mikserissä voidaan säätää äänilähteiden väliset balanssit ja panoroinnit. Lisäksi jokaisen äänilähteen signaalia voidaan balansoida halutulla tavalla suotimien 1 ja 2 välillä. Suotimet voidaan reitittää peräkkäin sarjaan tai rinnakkain.

 
 
Suotimet

Oskillaattorit ovat syntetisaattorin sydän, mutta suotimet eli filtterit ovat sen sielu! Ensimmäinen suodin pitää sisällään 16 erilaista suodinmallia, jotka antavat runsaasti vaihtoehtoja soundin räätälöintiin. Toinen suodin on jyrkkyydeltään 12dB/oct, ja sen moodia voidaan säätää portaattomasti LPF > BPF > HPF, tai vaihtoehtoisesti klassisen SEM-filtterin mukaisesti LPF > Notch > HPF.

 

 

LFO
Viisi matalataajusoskillaattoria… KYLLÄ - 5x LFO! Aivan kuten muukin osa Hydrasta, yltävät myös LFO:t perusominaisuuksia paljon pidemmälle. STEP-moodi mahdollistaa jopa 64 askelen pattern-kuvioiden rakentamisen. Viisi tällaista mini-steppisekvensseriä tarjoavat hämmästyttävän määrän mahdollisuuksia rytmisten soundien rakentamiseen. Tietysti kaikki LFO:t tarjoavat myös 10 perusaaltomuotoa, ja sisältävät viiveen, sisään-feidauksen, 3 triggeröinti-moodia, integroinnin (smoothing), aloituksen vaiheensäädön, ja one-shot-moodin (mahdollistaa käytön envelope-generaattorina), sekä BPM-synkronoinnin.
 
 
 
Verhokäyrägeneraattorit
Viisi DAHDSR-verhokäytää… KYLLÄ - viisi envelopea! Kehittynyt soundimoottori tarvitsee paljon modulaatiolähteitä. Hydran verhokäyrät sisältävät kuusi vaihetta: Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, ja Release. Aika-asetukset voidaan säätää sekunteina tai aika-arvoina, joten verhokäyrät saadaan tahdistettua tempoon. Verhokäyrät voidaan myös loopata, jolloin saadaan modulaatiomatriisin kautta muokattava LFO. Verhokäyriä voidaan trigata monesta eri lähteestä.
 Hydrasynth_Explorer4.jpg
 
 
Modulaatiomatriisi
Hydrasynthin modulointimahdollisuudet ovat loputtomat. Modulaatioreitityksiä on mahdollista ohjelmoida 32 kpl, joten 29 modulaatiolähdettä ja 155 modulaatiokohdetta ovat hyödynnettävissä lukemattomilla eri tavoilla, lähestulkoon modulaarisen syntetisaattorin tapaan. Melkein kaikkia syntetisaattorin parametreja voidaan moduloida, mukaan lukien efektit ja arpeggiaattori. Myös modulointimatriisin kytkentöjen modulointimääriä voidaan moduloida. Modulaatiolähteet sekä -kohteet sisältävät myös CV Mod Out-liitännät, sekä MIDI CC -komennot.
Hydrasynth_Explorer_modular.jpg
 
 
 
Arpeggiaattori
MULTI-moodissa sekä UPPER- että LOWER-puolilla voidaan käyttää omia arpeggiaattori-asetuksia. Arpeggiaattori mahdollistaa normaalit nuotti-arpeggiot, mutta sitä voidaan käyttää myös fraasi-arpeggiaattorina. RATCHET- ja CHANCE-parametrien avulla voidaan luoda rytmisiä kuvioita sekä lisätä hieman satunnaisuutta, elämää ja spontaanisutta soittoon. Suurin osa arpeggiaattorin parametreista on myös moduloitavissa mm. LFO:lla, verhokäyrällä, polyfonisella aftertouchilla, tai nauhakontrollerilla.
 
 
 
Perussäätimet
Perussäätimillä navigoidaan patch-valikoissa, konfiguroidaan järjestelmäasetuksia, ja tutkaillaan esim. verhokäyrien, LFO:n ja suotimien arvoja. Random-painikkeella saadaan satunnaiset arvot koko patchin kaikille parametreille, tai yhden modulin parametreille (pitämällä painiketta pohjassa ja painamalla kyseisen modulin painiketta). Init-painikkeella voidaan samalla tavalla nollata koko patch tai yksi moduli. Home-painiketta painamalla palataan patch-navigointiin. 
 Hydrasynth_Explorer_liitannat.jpg
 
 
Master-säätimet

Master Control -lohkossa tehdään kaikki parametri-editointi, soundien nimeäminen, sekä Macro-editointi. Tämä lohko on suunniteltu antamaan käyttäjälle selkeää feedbackia OLED-näyttöjen, LED-renkailla varustettujen korkean resoluution enkooderien, ja 8 painikkeen avulla – pysyt koko ajan kartalla siitä mitä tapahtuu. VOICE-parametreilla säädetään moodeja, mikrovirityksiä, analog feel -tuntumaa, äänten panorointeja, ja monia muita ominaisuuksia.

Hydrasynth_Explorer_3.jpg 

 

Makro-säätimet
Makro-säätimillä päästään tekemään syväluotaavia soundimuokkauksia ja morfauksia nopeasti esim. live-tilanteessa. Jokaiselle kahdeksalle enkooderille ja painikkeelle voidaan vapaasti määritellä kahdeksan kohdetta. Näin nappia painamalla ja enkooderi-nuppia kääntämällä voidaan rakentaa monimutkaisiakin soundi-transformaatioita. 
 
 
 
Soundimuisti 
SINGLE-moodissa soundit on jaettu 5 pankkiin, jokaisessa 128 soundia. Selaimen avulla tapahtuva soundien hakeminen muistista on nopeaa. Lisäksi netistä voi ladata ilmaisen Patch Manager -ohjelman (PC/MAC) soundien arkistointia varten.
 
 
 
Efektit 

Myös efekti-osio menee pidemmälle mitä syntetisaattoreissa on tyypillisesti totuttu näkemään. Pre- ja post-efektit (efektit reverb & delay-lohkoa ennen ja jälkeen) tarjoavat uniikkeja tapoja soundien maustamiseen. Hydrasynth Deluxessa UPPER- ja LOWER-osiot sisältävät omat erilliset efektilohkonsa. Delay- ja reverb-lohkojen efektit on mallinnettu muutamista markkinoiden suosituimmista efekteistä. Pre- ja post-efektit: Chorus, Flanger, Rotary, Phaser, Lo-Fi, Tremolo, EQ, Compressor (side chainilla), ja Distortion. Delay-efektit: Tape, Ping-pong, Analog, PitchShift, Reverse, ja Filter delay. Reverb-efektit: Hall, Room, Plate, ja Cloud.

 

 

Ominaisuudet:
 • Aaltomuotojen morfaukseen perustuva syntetisaattori
 • Kahdeksan äänen polyfonia
 • Kolme oskillaattoria, 219 wavetable-aaltoa
 • 32 reitityksen modulaatiomatriisi
 • Kahdessa oskillaattorissa Wavescanning
 • Kahdessa oskillaattorissa mutaattori jossa mm. FM- ja PM-synteesit
 • Arpeggiaattori
 • Rengasmodulaattori
 • Kaksi äänikohtaista suodinta, sarjaan tai rinnan
 • Viisi loopattavaa DAHDSR-envelopea
 • Viisi LFO:ta
 • Monipuolinen efektiosio
 • Runsaasti eri asteikkotiloja pikavalintoina
 • OLED-näyttö aaltomuodolle ja patchien muokkaukseen
 • Led-rengassäätimet
 • CV-, Gate- ja Clock-ulostulot
 • MIDI In, Out ja Thru
 • PolyTouch© -koskettimisto polyfonisella aftertouchilla sekä note on- ja note off -velocityllä
 • Tukeva metallinen rakenne
 • Mitat 556 x 255 x 78 mm
 • Paino 3,4 kg

 

Valmistaja:
ASM
599.00 € 569.00 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Maksu laskulla tai osamaksulla
YASM6950474311130 | Saatavilla heti
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää


Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

33.10 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Hydrasynth Explorerissa on uskomaton määrä tulivoimaa erittäin kannettavassa muodossa. Siinä on Hydrasynthistä tuttu äänimoottori, mahdollisuus käyttää paristoja virranlähteenä, uusi ASM PolyTouch -koskettimisto jälkipainolla (aftertouch). Explorerin käyttöliittymä on mietitty loppuun asti käyttäjän ehdoilla, jotta soundien ohjelmoiminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Tämä on kannettavan synasetupin soundin sydän!

 

Kehittynyt wavetable-synteesiin perustuva äänimoottori pitää sisällään kolme oskillaattoria, kaksi Wave Mutatoria sekä kaksi filtteriä, jotka voidaan kytkeä rinnakkain tai sarjaan. Näin syvää soundinluontia ei muista tämän hintaluokan laitteista löydy. Modulaatio-optioita on käytännössä lähes rajattomasti, kun Ashun Sound Machines Hydrasynthin erikoisuus on oskillaattorien 1 ja 2 ohjaaminen mutaattoreihin, jotka tarjoavat niin vanhoja tuttuja, kuin uusia ja jännittäviä aallonmuokkauksia.

Hydrasynth_Explorer6.jpg 

 

Koskettimisto

Hydrasynth Explorerissa on 37 kosketimen keskikokoinen ja puolipainotettu ASM Polytouch-koskettimisto polyfonisella aftertouhcilla. Se antaa soittajalle uskomattoman paljon ilmaisuvoimaa, millaista löytyy lähinnä tietyistä klassikoista vintage-osaston syntikoista. Lyöntivoimakkuuden voi myös säätää päälle tai pois. Viime vuosina useat soitinvalmistajat ovat yrittäneet löytää kosketinsoittajalle mahdollisuuden ilmaista itseään entistä paremmin. Jostakin syystä soittajille on yritetty tarjota kaikkia muita vaihtoehtoja, paitsi itse koskettimiston parantamista. Siksipä soittaja on joutunut opettelemaan uusia tekniikoita. Polytouch -kosketinkoneisto tarjoaa korkeatasoiset keskikokoiset koskettimet, ja täysi polyfoninen aftertouch antaa soittajalle välittömän tuntuman soundin hallintaan. 

Hydrasynth_Explorer_koskettimisto.jpg 

 

 

Roudattavuus

Hydrasynth toimii mukana toimitettavalla virtalähteellä, tai vaihtoehtoisesti syna toimii myös paristokäyttöisesti. 8x AA -paristot antavat soittoaikaa 3-4 tuntia. 

 

 

Oskillaattorit

Syntetisaattorin sydämestä löytyvät äänigeneraattorit. Hydrasynthin oskillaattoripankista löytyy valittavaksi 219 aaltomuotoa. Eri wavetable-syntetisaattoreista löytyvä morfaus aaltomuotojen välillä on yleensä mahdollista vain valmistajan valmiiksi tekemillä preset-aaltomuototaulukoilla. Omien aaltomuototaulukoiden tekeminen on raskasta, tai jopa suorastaan mahdotonta. Toisin kuin wavetable-syntetisaattoreissa yleensä, mahdollistaa Hydrasynth oskillaattoreille 1 ja 2 omien aaltomuototaulukoiden tekemisen WAVELIST-moodissa. Tällöin voidaan vapaasti valita 8 aaltomuotoa, järjestää ne haluttuun järjestykseen, ja morfata niiden välillä. 

Hydrasynth_Explorer5.jpg 

 

 

Mutaattorit
Oskillaattorit 1 ja 2 on reititetty omiin mutaattoreihin. Ne mahdollistavat soundin moduloimisen, bendaamisen ja muotoilun monilla uusilla (ja vanhoilla) tavoilla. Jokainen mutaattori mahdollistaa seuraavat prosessoinnit:
 • Lineaarinen FM klassisten FM-soundien tekemiseen. Voit valita erilaisia FM-lähteitä, myös ulkoisen sisäänmenon.
 • Wavestack luo 5 kopiota sisäänmenevästä soundista, ja mahdollistaa kopioiden hienovirittämisen.
 • Hard Sync tarjoaa klassisen oskillaattorisynkronointisoundin. Morfattavien aaltomuotojen synkronointi nostaa tämän klassisen soundin aivan uudelle tasolle.
 • Pulse Width eli pulssileveyden modulointi toimii analogisten esikuviensa mukaan, paitsi nyt voit moduloida minkä tahansa soundin aaltomuodon leveyttä.
 • PW Squeeze on erilainen pehmeämmän soundin tuottava versio pulssileveysmodulaatiosta.
 • PW-ASM jakaa sisäänmenevän aaltomuodon 8 osaan, jolloin voit säätää jokaisen osan pulssileveysmodulaation määrää erikseen.
 • Harmonic Sweep moduloi pyyhkäisemällä sisäänmenevän soundin ylä-äänessarjaa.
 • PhazDiff muokkaa sisäänmenevän äänen vaihetta ja summaa sen alkuperäiseen signaaliin.

Mutaattorit pystyvät myös genereoimaan omat aaltomuodot FM- ja Sync-moodeissa, jolloin muut oskillaattorit vapautuvat muihin tehtäviin. Toki monipuolisten reititysmahdollisuuksien ansiosta myös toista oskillaattoria voidaan käyttää modulaatio-oskillaattorina.

 

 

Mikserin ja suotimien signaalireititys

Oskillaattorien signaali on reititetty mikseriin yhdessä kohinageneraattorin ja kehämodulaattorin kanssa. Mikserissä voidaan säätää äänilähteiden väliset balanssit ja panoroinnit. Lisäksi jokaisen äänilähteen signaalia voidaan balansoida halutulla tavalla suotimien 1 ja 2 välillä. Suotimet voidaan reitittää peräkkäin sarjaan tai rinnakkain.

 
 
Suotimet

Oskillaattorit ovat syntetisaattorin sydän, mutta suotimet eli filtterit ovat sen sielu! Ensimmäinen suodin pitää sisällään 16 erilaista suodinmallia, jotka antavat runsaasti vaihtoehtoja soundin räätälöintiin. Toinen suodin on jyrkkyydeltään 12dB/oct, ja sen moodia voidaan säätää portaattomasti LPF > BPF > HPF, tai vaihtoehtoisesti klassisen SEM-filtterin mukaisesti LPF > Notch > HPF.

 

 

LFO
Viisi matalataajusoskillaattoria… KYLLÄ - 5x LFO! Aivan kuten muukin osa Hydrasta, yltävät myös LFO:t perusominaisuuksia paljon pidemmälle. STEP-moodi mahdollistaa jopa 64 askelen pattern-kuvioiden rakentamisen. Viisi tällaista mini-steppisekvensseriä tarjoavat hämmästyttävän määrän mahdollisuuksia rytmisten soundien rakentamiseen. Tietysti kaikki LFO:t tarjoavat myös 10 perusaaltomuotoa, ja sisältävät viiveen, sisään-feidauksen, 3 triggeröinti-moodia, integroinnin (smoothing), aloituksen vaiheensäädön, ja one-shot-moodin (mahdollistaa käytön envelope-generaattorina), sekä BPM-synkronoinnin.
 
 
 
Verhokäyrägeneraattorit
Viisi DAHDSR-verhokäytää… KYLLÄ - viisi envelopea! Kehittynyt soundimoottori tarvitsee paljon modulaatiolähteitä. Hydran verhokäyrät sisältävät kuusi vaihetta: Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, ja Release. Aika-asetukset voidaan säätää sekunteina tai aika-arvoina, joten verhokäyrät saadaan tahdistettua tempoon. Verhokäyrät voidaan myös loopata, jolloin saadaan modulaatiomatriisin kautta muokattava LFO. Verhokäyriä voidaan trigata monesta eri lähteestä.
 Hydrasynth_Explorer4.jpg
 
 
Modulaatiomatriisi
Hydrasynthin modulointimahdollisuudet ovat loputtomat. Modulaatioreitityksiä on mahdollista ohjelmoida 32 kpl, joten 29 modulaatiolähdettä ja 155 modulaatiokohdetta ovat hyödynnettävissä lukemattomilla eri tavoilla, lähestulkoon modulaarisen syntetisaattorin tapaan. Melkein kaikkia syntetisaattorin parametreja voidaan moduloida, mukaan lukien efektit ja arpeggiaattori. Myös modulointimatriisin kytkentöjen modulointimääriä voidaan moduloida. Modulaatiolähteet sekä -kohteet sisältävät myös CV Mod Out-liitännät, sekä MIDI CC -komennot.
Hydrasynth_Explorer_modular.jpg
 
 
 
Arpeggiaattori
MULTI-moodissa sekä UPPER- että LOWER-puolilla voidaan käyttää omia arpeggiaattori-asetuksia. Arpeggiaattori mahdollistaa normaalit nuotti-arpeggiot, mutta sitä voidaan käyttää myös fraasi-arpeggiaattorina. RATCHET- ja CHANCE-parametrien avulla voidaan luoda rytmisiä kuvioita sekä lisätä hieman satunnaisuutta, elämää ja spontaanisutta soittoon. Suurin osa arpeggiaattorin parametreista on myös moduloitavissa mm. LFO:lla, verhokäyrällä, polyfonisella aftertouchilla, tai nauhakontrollerilla.
 
 
 
Perussäätimet
Perussäätimillä navigoidaan patch-valikoissa, konfiguroidaan järjestelmäasetuksia, ja tutkaillaan esim. verhokäyrien, LFO:n ja suotimien arvoja. Random-painikkeella saadaan satunnaiset arvot koko patchin kaikille parametreille, tai yhden modulin parametreille (pitämällä painiketta pohjassa ja painamalla kyseisen modulin painiketta). Init-painikkeella voidaan samalla tavalla nollata koko patch tai yksi moduli. Home-painiketta painamalla palataan patch-navigointiin. 
 Hydrasynth_Explorer_liitannat.jpg
 
 
Master-säätimet

Master Control -lohkossa tehdään kaikki parametri-editointi, soundien nimeäminen, sekä Macro-editointi. Tämä lohko on suunniteltu antamaan käyttäjälle selkeää feedbackia OLED-näyttöjen, LED-renkailla varustettujen korkean resoluution enkooderien, ja 8 painikkeen avulla – pysyt koko ajan kartalla siitä mitä tapahtuu. VOICE-parametreilla säädetään moodeja, mikrovirityksiä, analog feel -tuntumaa, äänten panorointeja, ja monia muita ominaisuuksia.

Hydrasynth_Explorer_3.jpg 

 

Makro-säätimet
Makro-säätimillä päästään tekemään syväluotaavia soundimuokkauksia ja morfauksia nopeasti esim. live-tilanteessa. Jokaiselle kahdeksalle enkooderille ja painikkeelle voidaan vapaasti määritellä kahdeksan kohdetta. Näin nappia painamalla ja enkooderi-nuppia kääntämällä voidaan rakentaa monimutkaisiakin soundi-transformaatioita. 
 
 
 
Soundimuisti 
SINGLE-moodissa soundit on jaettu 5 pankkiin, jokaisessa 128 soundia. Selaimen avulla tapahtuva soundien hakeminen muistista on nopeaa. Lisäksi netistä voi ladata ilmaisen Patch Manager -ohjelman (PC/MAC) soundien arkistointia varten.
 
 
 
Efektit 

Myös efekti-osio menee pidemmälle mitä syntetisaattoreissa on tyypillisesti totuttu näkemään. Pre- ja post-efektit (efektit reverb & delay-lohkoa ennen ja jälkeen) tarjoavat uniikkeja tapoja soundien maustamiseen. Hydrasynth Deluxessa UPPER- ja LOWER-osiot sisältävät omat erilliset efektilohkonsa. Delay- ja reverb-lohkojen efektit on mallinnettu muutamista markkinoiden suosituimmista efekteistä. Pre- ja post-efektit: Chorus, Flanger, Rotary, Phaser, Lo-Fi, Tremolo, EQ, Compressor (side chainilla), ja Distortion. Delay-efektit: Tape, Ping-pong, Analog, PitchShift, Reverse, ja Filter delay. Reverb-efektit: Hall, Room, Plate, ja Cloud.

 

 

Ominaisuudet:
 • Aaltomuotojen morfaukseen perustuva syntetisaattori
 • Kahdeksan äänen polyfonia
 • Kolme oskillaattoria, 219 wavetable-aaltoa
 • 32 reitityksen modulaatiomatriisi
 • Kahdessa oskillaattorissa Wavescanning
 • Kahdessa oskillaattorissa mutaattori jossa mm. FM- ja PM-synteesit
 • Arpeggiaattori
 • Rengasmodulaattori
 • Kaksi äänikohtaista suodinta, sarjaan tai rinnan
 • Viisi loopattavaa DAHDSR-envelopea
 • Viisi LFO:ta
 • Monipuolinen efektiosio
 • Runsaasti eri asteikkotiloja pikavalintoina
 • OLED-näyttö aaltomuodolle ja patchien muokkaukseen
 • Led-rengassäätimet
 • CV-, Gate- ja Clock-ulostulot
 • MIDI In, Out ja Thru
 • PolyTouch© -koskettimisto polyfonisella aftertouchilla sekä note on- ja note off -velocityllä
 • Tukeva metallinen rakenne
 • Mitat 556 x 255 x 78 mm
 • Paino 3,4 kg

 

Valmistaja:
ASM

Lisäosat

ISK HD9999 kuulokkeet

  169.00 €
Saatavilla heti
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta
Boston BFS-40 sustain-pedaali
-17 %

Boston BFS-40 sustain-pedaali

35.00 € 29.00 €
Tilattavissa

Vaihtoehtoiset tuotteet

ASM Hydrasynth Deluxe

  1749.00 €
Saatavilla heti
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta
-13 %

ASM Hydrasynth Keyboard

1499.00 € 1299.00 €
Saatavilla heti
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta
-7 %

ASM Hydrasynth Desktop

899.00 € 839.00 €
Saatavilla heti
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta