Kawai CN29 -digitaalipiano (ruusupuu)

Cawai CN29R digitaalipiano
-20 %

Kawai CN29 -digitaalipiano (sähköpiano) yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III -kosketinkoneiston, upeat SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien soitinäänet Onkyon suorituskykyiseen äänentoistoon.  Kätevät USB- ja Bluetooth®-ominaisuudet kruunaavat kokonaisuuden. Näin syntyy kilpailukykyisesti hinnoiteltu, monipuolinen huippupiano!

 

Ominaisuuksia:
 • Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -kosketinkoneisto
 • Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -pinnoite koskettimistossa, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
 • Progressive Harmonic Imaging -äänimoottori 88-koskettimen samplauksella
 • Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
 • Onkyon kanssa yhteistyönä kehitetty audiotekniikka
 • Integoitu langaton Bluetooth MIDI
 • Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
 • Spatial Headphone Sound (SPS) -kuulokesoundi
 • Tyylikäs moderni kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö

Kawai_CN29_konsepti.jpg

 

Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen koskettimiston, kauniin konserttiflyygelin sointikuvan, sekä kuulokeliitännät jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!

 

 

Kawai_CN29_kosketus.jpg

Koskettimisto kuin konserttiflyygelissä

CN29:n uskomaton Responsive Hammer III -kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman realistisella liikeradalla ja tukevalla jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta herkkkyys ja tarkkuus ovat aivan omaa luokkaansa. Koskettimiston tukeva rakenne takaa puolestaan sen, että koskettimisto toimii hiljaisesti, ja että koskettimien liikerata on täsmällinen myös staccato- ja fortissimo-soitossa.

Kawai_Responsive_Hammer_III.jpg

 

Koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa - bassorekisterissä koskettimet ovat raskaampia ja diskanttirekisterissä vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys-toiminto (Let-Off) tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Tämä mahdollistaa nopeamman sävelrepetition, aivan kuten akustisessa flyygelissä. Nämä tärkeät ominaisuudet palvelevat vaativimpiakin pianisteja, ja antavat myös nuoremmille pianisteille realistisen kuvan akustisen flyygelin kosketuksesta, jolloin myös siirtyminen oikean konserttiflyygelin ääreen sujuu mukavasti.

 

 

Oikeat vastapainot

Koskettimiston asteittaisen painotuksen lisäksi kaikissa koskettimissa on myös vastapainot. Aivan kuten akustisissa pianoissa, auttavat nämä vastapainot keventämään kosketusta pianissimo-soitossa, ja ja forte-kohdissa ne jykevöittävät soittotatsia. Toisin sanoen vastapainojen ansiosta koskettimiston hallinta helpottuu.

 Kawai_CN29_vastapainot.jpg

 

 

Kolmoissensorit

Responsive Hammer III -koskettimistossa on kolmoissensorit, jotka osaltaan lisäävät soittotuntuman todentuntuisuutta. Kolmas sensori parantaa pianon reagointia soitettaessa samaa säveltä monta kertaa peräkkäin. Toisin kuin yleisimmissä kaksoissensorilla varustetuissa koskettimistoissa, mahdollistaa tämä aidontuntuisen sävelten ”kerrostumisen” sen sijaan, että aiemmin soitetut sävelet häviäisivät. Lisäksi Kawai-koskettimiston teknologia mittaa myös nopeutta jolla kosketin vapautetaan. Tämä vaikuttaa siihen miten sävelen sointi sammuu, ja tarjoaa näin laajemman ilmaisuvoiman staccato- ja legato-soiton välille.

Kawai_kolmoissensori.jpg

 

 

Ivory Touch -pinnoitteet

CN29:n valkoiset koskettimet on viimeistelty Ivory Touch -pinnoitteella. Tämä hienorakenteinen materiaali absorboi hienovaraisesti sormenpäiden hikeä ja rasvaa, ja auttaa näin soittimen hallinnassa. Koskettimissa on mattapinta, joka on sileä mutta ei liukas. Kosteuden imeytyessä lika ja rasva jäävät koskettimien pintaan, jolloin koskettimet on helppo pyyhkiä puhtaiksi kostealla liinalla.

Kawai_CN29_Ivory_Touch.jpg

 

 

Uloslöysäys

Luokassaan aidoimpana digitaalisena pianokoskettimistona Responsive Hammer III -koskettimisto sisältää akustisille pianoille ominaisen uloslöysäyksen (Let-Off). Toiminto ilmenee pienenä koskettimen nykäyksenä painettaessa se pehmeästi alas, ja kokeneet pianistit hyödyntävät sitä soittaessaan kappaleiden pianissimo-osia. Uloslöysäys mahdollistaa myös nopeamman repetitio-soiton.

Kawai_let-off.jpg

 

 

Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliä

Kawai CN29:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli - Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta ”Japanin johtavana pianona”, ja se on levynnyt ympäri maailmaa konserttisaleihin ja musiikkioppilaitoksiin. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi CN29:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging™ -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.

Shigeru_Kawai.jpg

 

 

Täysi 88 koskettimen stereo-samplaus

Kawai CN29:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte ”venytetään” usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan CN29:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.

Kawai_88_stereo.jpg

 

 

Progressive Harmonic Imaging -teknologia

Soitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla - lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. CN29 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.

Kawai_Progresive_Harmonic_Imaging.jpg

 

 

Virtuaaliteknikko

Kokeneen pianoteknikon tieto-taito on oleellista, kun akustisesta pianosta halutaan saada paras mahdollinen sointi. Normaalin virityksen lisäksi teknikko pystyy tekemään monia hienosäätöjä, joilla pianon soinnista saadaan parhaat mahdolliset puolet esille. CN29:n tehokas ”Virtual Technician Smart Mode”-toiminto jäljittelee näitä hienosäätöjä digitaalisesti. Sen avulla voidaan säätöjä muuttaa 10 ennalta ohjelmoidulla asetuksella, jotka muokkaavat sointia älykkäästi vastaamaan erilaisia musiikkityylejä. Monipuolisempi älypuhelimen PianoRemote-apilla käytettävä ”Advanced Mode” antaa soitajalle mahdollisuuden tarkempiin säätöihin mm. kosketyksen herkkyyden, hienovirityksen, vasarakoneiston ja koskettimiston hälyäänien, kielten ja sammutinkoneiston resonanssien suhteen. 

Kawai_virtuaaliteknikko.jpg

 

 

Huippuluokan audioteknologiaa

Onkyo on yksi Japanin johtavista huippuluokan audio-laitteiden valmistajista. Kawai ja Onkyo ovat yhteistyönä kehittäneet CN29:n äänentoiston, joka on rakennettu huippuluokan komponenteista, ja tarjoaa luokkansa parhaan äänenlaadun täyteläisen selkeällä toistolla ja minimaalisella säröllä.

Kawai_Onkyo.jpg

 

 

Premium-tason Onkyo-kaiuttimet

Kawai CN29:n korkealaatuiset Onkyo-kaiuttimet valittiin niiden tasaisen taajuusvasteen ja erittäin alhaisten säröominaisuuksien perusteella. Tämä takaa alkuperäisen Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin täysipainoisen sointimaailman.

Kawai_CN29_Kaiuttimet.jpg

 

 

Digitaalinen piano tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta

Progressive Harmonic Imaging -äänimoottorin ja luokkansa johtavan Responsive Hammer III -koskettimiston lisäksi Kawai CN29 tarjoaa koko joukon käteviä digitaalipianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään. Mukana on laaja valikoima erilaisia soitinääniä, sisäänrakennetut oppitunnit, mahdollisuus äänittää ja toistaa soittoa, sekä Bluetooth®-toiminto älylaitteiden langatonta yhdistämistä varten.

Kawai_CN29_Ominaisuuksia.jpg

 

 

Kattava soundivalikoima

Kauniiden pianosoundien lisäksi CN29:n ominaisuuksiin kuuluu myös kattava valikoima muita soundeja. Akustisten pianosoundien lisäksi mukana on mm. sähköpianoja, Hammond-urkuja, kirkkourkuja, jousia, kuoroja, sekä erilaisia synasoundeja. Dual-moodissa voidaan kerrostaa kaksi erilaista soundia päällekkäin. Yhdistämällä flyygelisoundiin esim. jousiorkesteri, saadaan ilmoille täyteläisen orkestraalinen soundi. Split- ja Four Hands-moodeissa koskettimisto jakautuu kahteen osaan, joista kummallekin voidaan valita oma soundi. Voimakkuusbalanssit ja muut säädöt on helppo tehdä soittimen intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Kawai_CA49_soundit.jpg

 

 

Pianotunnit

Kawai CN29:n kätevän pianotuntitoiminnon avulla pianistit voivat opiskella klassisten Czernyn, Burgmüllerin, Chopinin ja Beyerin etydien tai suosittujen Alfred's Basic Piano -kurssikirjojen avulla. Kunkin etydin vasemman ja oikean käden osuutta voi harjoitella erikseen säädettävän metronomin avulla avulla. Valmis kappale voidaan taltioida ja kuunnella pianon muistista itsearviointia varten.

* Nuotit ja Alfred-oppikirjat myydään erikseen.

Kawai_pianotunnit.jpg

 

 

Integroitu Bluetooth®-yhteys

Tavallisten USB- ja MIDI-porttien lisäksi CN29:ssä on myös integroitu Bluetooth MIDI -tekniikka, jonka välityksellä digitaalinen piano voi kommunikoida tuettujen älylaitteiden kanssa langattomasti. Kun soitin on yhdistetty älylaitteeseen, voidaan soittimen toimintoja laajentaa monilla eri sovelluksilla. Kawain oma Virtual Technician -sovellus on ilmainen, ja sillä voidaan säätää soittimen eri toimintoja todella nopeasti ja kätevästi.

Kawai_CN29_Bluetooth.jpg

 

 

Grand Feel Pedal -järjestelmä

Kawai Grand Feel Pedal -järjestelmä vahvistaa CN-sarjan mainetta hintaluokkansa realistisimpina pianoina. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä jäljittelee tarkasti Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin pedaalien tuntumaa, ja parantaa entisestään CN29:n autenttisuutta.

Kawai_Grand_Pedal_Feel.jpg

 

 

Ylivoimainen kuulokesoundi

CN29:n Spatial Headphone Sound (SHS) laajentaa pianosoundin syvyyttä ja realismia kuulokekuuntelussa, ja vähentää korvien väsymistä. Lisäksi soittaja voi määritellä käyttämänsä kuuloketyypin(avoin, puoliavoin, korvanappi, jne.) optimaalisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Kawai_SHS.jpg

 

 

Käyttöliittymä OLED-näytöllä

CN29:n helposti operoitava käyttöliittymä on upotettu koskettimiston vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö antaa tiedot valituista sointiväreistä ja asetuksista. Osa CN29:n helppokäyttöisyyttä on mahdollisuus valita äänet ja toiminnot suoraan ohjauspaneelista toisin kuin monissa muissa vastaavan hintaluokan pianoissa, joissa valintoja tehtäessä täytyy muistaa erilaisia näppäinyhdistelmiä.

 Kawai_CN29_interface.jpg

 

 

Ensiluokkaiset ominaisuudet kompaktissa koossa

CN29:n modernissa kabinetissa on kaarevat etujalat, jotka lisäävät pianon vakautta. Vasempaan reunaan sijoitetut säätimet ja korkea etulevy antavat soittimelle perinteisen pystypianon näköä. Kompakti kabinetti on vain hieman yli 40 cm syvä, joten piano sopii hyvin pienempiinkin asuntoihin.

Kawai_CN29_design.jpg 

 

 

Leveä ja käytännöllinen nuottiteline

Kawai CN29:n leveä ja säädettävä nuottiteline on suunniteltu toimimaan myös raskaampien nuottikirjojen tukena. Sen laadukas pintaviimeistely ja muotoilu toistavat pianon pyöristettyjä muotoja. Aivan kuten flyygelissäkin, voidaan nuottitelineen kulmaa säätää soittoasentoon sopivaksi, tai se voidaan kallistaa alas saakka mikä on kätevää esim. luonnosteltaessa musiikillisia ideoita nuottipaperin ääressä.

Kawai_CN29_nuottiteline.jpg

 

 

Viimeistely

Kawai CN29 -piano on helppo sovittaa moderniin sisustukseen, sillä värivaihtoehtoja on kolme erilaista: ruusupuu, mattamusta satiini, ja mattavalkoinen satiini. 

Kawai_CN29_viimeistely.jpg

 

 

Mitat

Kawai_CN29_mitat.jpg

 

 

 

 

Valmistaja:
Kawai
1499.00 € 1198.00 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Maksu laskulla tai osamaksulla
CN29R | Saatavilla heti
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää


Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

58.10 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kawai CN29 -digitaalipiano (sähköpiano) yhdistää luokkansa tasokkaimman Responsive Hammer III -kosketinkoneiston, upeat SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien soitinäänet Onkyon suorituskykyiseen äänentoistoon.  Kätevät USB- ja Bluetooth®-ominaisuudet kruunaavat kokonaisuuden. Näin syntyy kilpailukykyisesti hinnoiteltu, monipuolinen huippupiano!

 

Ominaisuuksia:
 • Hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -kosketinkoneisto
 • Norsunluuta muistuttava Ivory Touch -pinnoite koskettimistossa, kolmen sensorin järjestelmä, uloslöysäys, vastapainot
 • Progressive Harmonic Imaging -äänimoottori 88-koskettimen samplauksella
 • Shigeru Kawai SK-EX & Kawai EX -konserttiflyygeleistä taltioidut pianoäänet
 • Onkyon kanssa yhteistyönä kehitetty audiotekniikka
 • Integoitu langaton Bluetooth MIDI
 • Soittimen muistiin talletettu klassisia etydejä ja oppimateriaalia
 • Spatial Headphone Sound (SPS) -kuulokesoundi
 • Tyylikäs moderni kabinetti, kätevä käyttöpaneeli, OLED-näyttö

Kawai_CN29_konsepti.jpg

 

Koe musiikki, yhdessä

Kawain tuoreimman CN-sarjan digitaalipianot tarjoavat realistisen täysikokoisen koskettimiston, kauniin konserttiflyygelin sointikuvan, sekä kuulokeliitännät jotka mahdollistavat hiljaisen harjoittelun mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nämä edulliset instrumentit tarjovat runsaasti inspiroivia ominaisuuksia, jotka soveltuvat koko perheelle. Puoleensa vetävä muotoilu täydentää huoneen kuin huoneen sisustuksen! Kawain uusi CN-sarja on tarkoitettu nautittavaksi yhdessä koko perheen kanssa!

 

 

Kawai_CN29_kosketus.jpg

Koskettimisto kuin konserttiflyygelissä

CN29:n uskomaton Responsive Hammer III -kosketinkoneisto toisintaa akustisen flyygelin koskettimen tuntuman realistisella liikeradalla ja tukevalla jousettomalla systeemillä, mikä takaa sujuvan ja luonnollisen soittokokemuksen. Soittimen kolmen sensorin kosketinjärjestelmän ansiosta herkkkyys ja tarkkuus ovat aivan omaa luokkaansa. Koskettimiston tukeva rakenne takaa puolestaan sen, että koskettimisto toimii hiljaisesti, ja että koskettimien liikerata on täsmällinen myös staccato- ja fortissimo-soitossa.

Kawai_Responsive_Hammer_III.jpg

 

Koskettimiston painotus on suunniteltu vastaamaan aitoa flyygelin koneistoa - bassorekisterissä koskettimet ovat raskaampia ja diskanttirekisterissä vastaavasti kevyempiä. Uloslöysäys-toiminto (Let-Off) tuntuu kuin pieneltä nykäykseltä koskettimen liikeradan puolivälin tietämissä. Tämä mahdollistaa nopeamman sävelrepetition, aivan kuten akustisessa flyygelissä. Nämä tärkeät ominaisuudet palvelevat vaativimpiakin pianisteja, ja antavat myös nuoremmille pianisteille realistisen kuvan akustisen flyygelin kosketuksesta, jolloin myös siirtyminen oikean konserttiflyygelin ääreen sujuu mukavasti.

 

 

Oikeat vastapainot

Koskettimiston asteittaisen painotuksen lisäksi kaikissa koskettimissa on myös vastapainot. Aivan kuten akustisissa pianoissa, auttavat nämä vastapainot keventämään kosketusta pianissimo-soitossa, ja ja forte-kohdissa ne jykevöittävät soittotatsia. Toisin sanoen vastapainojen ansiosta koskettimiston hallinta helpottuu.

 Kawai_CN29_vastapainot.jpg

 

 

Kolmoissensorit

Responsive Hammer III -koskettimistossa on kolmoissensorit, jotka osaltaan lisäävät soittotuntuman todentuntuisuutta. Kolmas sensori parantaa pianon reagointia soitettaessa samaa säveltä monta kertaa peräkkäin. Toisin kuin yleisimmissä kaksoissensorilla varustetuissa koskettimistoissa, mahdollistaa tämä aidontuntuisen sävelten ”kerrostumisen” sen sijaan, että aiemmin soitetut sävelet häviäisivät. Lisäksi Kawai-koskettimiston teknologia mittaa myös nopeutta jolla kosketin vapautetaan. Tämä vaikuttaa siihen miten sävelen sointi sammuu, ja tarjoaa näin laajemman ilmaisuvoiman staccato- ja legato-soiton välille.

Kawai_kolmoissensori.jpg

 

 

Ivory Touch -pinnoitteet

CN29:n valkoiset koskettimet on viimeistelty Ivory Touch -pinnoitteella. Tämä hienorakenteinen materiaali absorboi hienovaraisesti sormenpäiden hikeä ja rasvaa, ja auttaa näin soittimen hallinnassa. Koskettimissa on mattapinta, joka on sileä mutta ei liukas. Kosteuden imeytyessä lika ja rasva jäävät koskettimien pintaan, jolloin koskettimet on helppo pyyhkiä puhtaiksi kostealla liinalla.

Kawai_CN29_Ivory_Touch.jpg

 

 

Uloslöysäys

Luokassaan aidoimpana digitaalisena pianokoskettimistona Responsive Hammer III -koskettimisto sisältää akustisille pianoille ominaisen uloslöysäyksen (Let-Off). Toiminto ilmenee pienenä koskettimen nykäyksenä painettaessa se pehmeästi alas, ja kokeneet pianistit hyödyntävät sitä soittaessaan kappaleiden pianissimo-osia. Uloslöysäys mahdollistaa myös nopeamman repetitio-soiton.

Kawai_let-off.jpg

 

 

Soundivalikoimassa kaksi maailmanluokan flyygeliä

Kawai CN29:n soinnin ytimenä on Kawain mestarillinen konserttiflyygeli - Shigeru Kawai SK-EX, joka syntyi kehitettäessä pianon rakentamisen taidetta seuraavalle tasolle. Se on niittänyt mainetta ”Japanin johtavana pianona”, ja se on levynnyt ympäri maailmaa konserttisaleihin ja musiikkioppilaitoksiin. Shigeru Kawai nauttii tunnustusta soinnin poikkeuksellisesta selkeydestä ja dynaamisuudesta. Lisäksi CN29:n soundeista löytyy Kawai EX -konserttiflyygeli, jonka monet ammattipianistit ovat valinneet soittimekseen monissa kansaivälisissä kilpailuissa, kuten esim. Chopin-, Tšaikovski- ja Rubinstein-pianokilpailut. Sekä SK-EX- että EX-flyygelit on taltioitu käyttäen täyttä 88 koskettimen Harmonic Imaging™ -tekniikkaa. Tämä teknologia on asettanut uuden standardin digitaalisten pianojen sointimaailmaan, ja antaa muusikoille mahdollisuuden nauttia ammattitason konserttiflyygelien sointimaailmasta.

Shigeru_Kawai.jpg

 

 

Täysi 88 koskettimen stereo-samplaus

Kawai CN29:n ytimessä olevien huippuluokan SK-EX- ja EX-konserttiflyygelien kaikki 88 kosketinta on huolellisesti äänitetty, analysoitu, ja tallennettu digitaaliseen muistiin. Monissa pianoissa käytetään perinteisempää menetelmää, jossa yksi ääninäyte ”venytetään” usealle koskettimelle, jolloin äänten harmoniset ylä-äänessarjat vääristyvät. Sen sijaan CN29:n jokaisen koskettimen erilliset ja korkealuokkaiset ääninäytteet takaavat sen, että flyygelin ainutlaatuinen harmoninen luonne säilyy alkuperäisenä.

Kawai_88_stereo.jpg

 

 

Progressive Harmonic Imaging -teknologia

Soitettaessa pianoa koskettimeen kohdistuva liike-energia ei vaikuta ainoastaan syntyvän äänen voimakkuuteen, vaan myös sävelen ainutlaatuiseen tonaaliseen luonteeseen. Tästä syystä rakennettaessa realistista sointikuvaa akustisesta flyygelistä tulee jokaisen koskettimen ääni tallentaa myös useilla eri voimakkuuksilla - lempeästä pianissimosta aina myrskyisään fortissimoon saakka. CN29 tarjoaa erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen akustisen flyygelin sointikuvan, jossa on käytetty Kawain patentoitua Progressive Harmonic Imaging -tekniikkaa. Se varmistaa tasaiset sävynmuutokset sävelten välillä koko dynaamisella kaistalla.

Kawai_Progresive_Harmonic_Imaging.jpg

 

 

Virtuaaliteknikko

Kokeneen pianoteknikon tieto-taito on oleellista, kun akustisesta pianosta halutaan saada paras mahdollinen sointi. Normaalin virityksen lisäksi teknikko pystyy tekemään monia hienosäätöjä, joilla pianon soinnista saadaan parhaat mahdolliset puolet esille. CN29:n tehokas ”Virtual Technician Smart Mode”-toiminto jäljittelee näitä hienosäätöjä digitaalisesti. Sen avulla voidaan säätöjä muuttaa 10 ennalta ohjelmoidulla asetuksella, jotka muokkaavat sointia älykkäästi vastaamaan erilaisia musiikkityylejä. Monipuolisempi älypuhelimen PianoRemote-apilla käytettävä ”Advanced Mode” antaa soitajalle mahdollisuuden tarkempiin säätöihin mm. kosketyksen herkkyyden, hienovirityksen, vasarakoneiston ja koskettimiston hälyäänien, kielten ja sammutinkoneiston resonanssien suhteen. 

Kawai_virtuaaliteknikko.jpg

 

 

Huippuluokan audioteknologiaa

Onkyo on yksi Japanin johtavista huippuluokan audio-laitteiden valmistajista. Kawai ja Onkyo ovat yhteistyönä kehittäneet CN29:n äänentoiston, joka on rakennettu huippuluokan komponenteista, ja tarjoaa luokkansa parhaan äänenlaadun täyteläisen selkeällä toistolla ja minimaalisella säröllä.

Kawai_Onkyo.jpg

 

 

Premium-tason Onkyo-kaiuttimet

Kawai CN29:n korkealaatuiset Onkyo-kaiuttimet valittiin niiden tasaisen taajuusvasteen ja erittäin alhaisten säröominaisuuksien perusteella. Tämä takaa alkuperäisen Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin täysipainoisen sointimaailman.

Kawai_CN29_Kaiuttimet.jpg

 

 

Digitaalinen piano tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta

Progressive Harmonic Imaging -äänimoottorin ja luokkansa johtavan Responsive Hammer III -koskettimiston lisäksi Kawai CN29 tarjoaa koko joukon käteviä digitaalipianon ominaisuuksia, jotka lisäävät musiikillista nautintoa entisestään. Mukana on laaja valikoima erilaisia soitinääniä, sisäänrakennetut oppitunnit, mahdollisuus äänittää ja toistaa soittoa, sekä Bluetooth®-toiminto älylaitteiden langatonta yhdistämistä varten.

Kawai_CN29_Ominaisuuksia.jpg

 

 

Kattava soundivalikoima

Kauniiden pianosoundien lisäksi CN29:n ominaisuuksiin kuuluu myös kattava valikoima muita soundeja. Akustisten pianosoundien lisäksi mukana on mm. sähköpianoja, Hammond-urkuja, kirkkourkuja, jousia, kuoroja, sekä erilaisia synasoundeja. Dual-moodissa voidaan kerrostaa kaksi erilaista soundia päällekkäin. Yhdistämällä flyygelisoundiin esim. jousiorkesteri, saadaan ilmoille täyteläisen orkestraalinen soundi. Split- ja Four Hands-moodeissa koskettimisto jakautuu kahteen osaan, joista kummallekin voidaan valita oma soundi. Voimakkuusbalanssit ja muut säädöt on helppo tehdä soittimen intuitiivisen käyttöliittymän avulla.

Kawai_CA49_soundit.jpg

 

 

Pianotunnit

Kawai CN29:n kätevän pianotuntitoiminnon avulla pianistit voivat opiskella klassisten Czernyn, Burgmüllerin, Chopinin ja Beyerin etydien tai suosittujen Alfred's Basic Piano -kurssikirjojen avulla. Kunkin etydin vasemman ja oikean käden osuutta voi harjoitella erikseen säädettävän metronomin avulla avulla. Valmis kappale voidaan taltioida ja kuunnella pianon muistista itsearviointia varten.

* Nuotit ja Alfred-oppikirjat myydään erikseen.

Kawai_pianotunnit.jpg

 

 

Integroitu Bluetooth®-yhteys

Tavallisten USB- ja MIDI-porttien lisäksi CN29:ssä on myös integroitu Bluetooth MIDI -tekniikka, jonka välityksellä digitaalinen piano voi kommunikoida tuettujen älylaitteiden kanssa langattomasti. Kun soitin on yhdistetty älylaitteeseen, voidaan soittimen toimintoja laajentaa monilla eri sovelluksilla. Kawain oma Virtual Technician -sovellus on ilmainen, ja sillä voidaan säätää soittimen eri toimintoja todella nopeasti ja kätevästi.

Kawai_CN29_Bluetooth.jpg

 

 

Grand Feel Pedal -järjestelmä

Kawai Grand Feel Pedal -järjestelmä vahvistaa CN-sarjan mainetta hintaluokkansa realistisimpina pianoina. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä jäljittelee tarkasti Shigeru Kawai SK-EX -konserttiflyygelin pedaalien tuntumaa, ja parantaa entisestään CN29:n autenttisuutta.

Kawai_Grand_Pedal_Feel.jpg

 

 

Ylivoimainen kuulokesoundi

CN29:n Spatial Headphone Sound (SHS) laajentaa pianosoundin syvyyttä ja realismia kuulokekuuntelussa, ja vähentää korvien väsymistä. Lisäksi soittaja voi määritellä käyttämänsä kuuloketyypin(avoin, puoliavoin, korvanappi, jne.) optimaalisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.

Kawai_SHS.jpg

 

 

Käyttöliittymä OLED-näytöllä

CN29:n helposti operoitava käyttöliittymä on upotettu koskettimiston vasempaan reunaan. Korkean resoluution OLED-näyttö antaa tiedot valituista sointiväreistä ja asetuksista. Osa CN29:n helppokäyttöisyyttä on mahdollisuus valita äänet ja toiminnot suoraan ohjauspaneelista toisin kuin monissa muissa vastaavan hintaluokan pianoissa, joissa valintoja tehtäessä täytyy muistaa erilaisia näppäinyhdistelmiä.

 Kawai_CN29_interface.jpg

 

 

Ensiluokkaiset ominaisuudet kompaktissa koossa

CN29:n modernissa kabinetissa on kaarevat etujalat, jotka lisäävät pianon vakautta. Vasempaan reunaan sijoitetut säätimet ja korkea etulevy antavat soittimelle perinteisen pystypianon näköä. Kompakti kabinetti on vain hieman yli 40 cm syvä, joten piano sopii hyvin pienempiinkin asuntoihin.

Kawai_CN29_design.jpg 

 

 

Leveä ja käytännöllinen nuottiteline

Kawai CN29:n leveä ja säädettävä nuottiteline on suunniteltu toimimaan myös raskaampien nuottikirjojen tukena. Sen laadukas pintaviimeistely ja muotoilu toistavat pianon pyöristettyjä muotoja. Aivan kuten flyygelissäkin, voidaan nuottitelineen kulmaa säätää soittoasentoon sopivaksi, tai se voidaan kallistaa alas saakka mikä on kätevää esim. luonnosteltaessa musiikillisia ideoita nuottipaperin ääressä.

Kawai_CN29_nuottiteline.jpg

 

 

Viimeistely

Kawai CN29 -piano on helppo sovittaa moderniin sisustukseen, sillä värivaihtoehtoja on kolme erilaista: ruusupuu, mattamusta satiini, ja mattavalkoinen satiini. 

Kawai_CN29_viimeistely.jpg

 

 

Mitat

Kawai_CN29_mitat.jpg

 

 

 

 

Valmistaja:
Kawai

Lisäosat

-19 %

Boston XL orkesteri nuottivalo 18-LED

36.00 € 29.00 €
Saatavilla heti
-17 %

Boston OB-240 X-penkki, erittäin tukeva

59.00 € 49.00 €
Saatavilla heti

Supreme CD-80 kuulokkeet

  63.00 €
Saatavilla heti

Vaihtoehtoiset tuotteet

Kawai CN29B digitaalipiano
-20 %

Kawai CN29 -digitaalipiano (musta)

1499.00 € 1198.00 €
Saatavilla heti
Kawai CN39R digitaalipiano
-6 %

KAWAI CN-39R DIGITAALIPIANO

1790.00 € 1690.00 €
Tilattavissa
Kawai CN29W digitaalipiano
-20 %

Kawai CN29 -digitaalipiano (valkoinen)

1499.00 € 1198.00 €
Saatavilla heti