Tampereen Musiikki on Kawain virallinen maahantuoja Suomessa. Kawai on erittäin laadukas, yli 90-vuotias japanilainen pianomerkki. Kawain laajaan mallistoon kuuluvat tasokkaat digitaalipianot, nykyaikaiset hybridipianot, akustiset pystypianot, sekä erittäin arvostetut flyygelit.

Liikkeessämme on aina erittäin hyvä valikoima Kawain tuotteita, joita kannattaa tulla vertailemaan kauempaakin.

 

Lue lisää »

Valitse alakategoria

Kawai-pianoista usein kysyttyä:

Kawain pianot tunnetaan laadusta ja kauniista äänestä sekä todella hyvästä soittotuntumasta. Kawailla on laaja valikoima pianoja, joista valita itselle sopiva.

Kawai on Japanilainen perheyritys, joka on perustettu 1927. He ovat valmiistaneet laadukkaita akustisia pianoja ja flyygeleitä jo lähes 100 vuoden ajan. Tällä hetkellä Kawain tehtaat sijaitsevat Japanissa ja Indonesiassa.

Kyllä säilyttää, Kawain pianot ovat olleet kautta aikain laadukkaita ja ne pitävät hyvin arvonsa. Soittimen huoltamisella on suuri merkitys pianon elinkaaressa.

Kawain ja Yamahan suurin ero on se, että Kawain kosketinkoneistossa on käytetty ABS-hiiltä, joka korvaa puukomponentit tehden niistä entistä kestävämmät. Myöskin soundi ja tuntuma ovat erilaiset.

Yleensä merkki ja valmistusmaa kertoo pianon laadusta paljon. Japanista tulee Kawai ja Yamaha ja ne ovat maailman parhaimpia valmistajia.

Kawain pianoissa on pehmeä ja kirkas sointi. Niissä on paljon erilaisia sävyjä.

Pitää hyvin, mutta jokaisen pianon vireeseen vaikuttaa ilmankosteus ja säännöllinen viritys merkistä riippumatta. Akustisesta pianosta tulee pitää huolta, jos haluaa, että se kestää vuosikymmenet. Jos huoneilma on kuiva ja lämmityslaitteita on lähietäisyydellä, kannattaa pianoon asentaa kostutin, joka suojaa pianoa halkeamilta.