Käytetty piano Tampereen musiikista

Akustisen pianon elinkaari on varsin pitkä. Käytetyn pianon hankinta alan liikkeestä kannattaa - myymme nimittäin ainoastaan laadukkaita yksilöitä.

Lue lisää »

VT-2185

SAMICK KÄYTETTY PIANO PÄHKINÄ KIILTÄVÄ

ovh. 2400.00 €   1900.00 € 30 päivän alin hinta: 1900.00 €  
Saatavilla heti

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Otamme vanhan pianon vaihdossa, jos se on hyvin pidetty ja säännöllisesti viritetty. Vaihtosoitin arvioidaan aina erikseen.

Käytettynä liikkuu hyviä pianoja, mutta myös paljon huonoja. Kannattaa ottaa selvää mm. pianon huoltohistoriasta. Piano tulisi virittää vähintään kerran vuodessa, mutta mielellään useamminkin. Käytetyssä pianossa on hyvä tarkistaa: koskettimet, kielet, pedaalit ja onko kaikupohja ehkä (ei halkeemia).

Voimme tehdä vaihtotarjouksen vanhasta pianosta riippuen pianon merkistä ja kunnosta. Vanhan pianon voi myös kierrättää myymällä, viemällä sen kierrätyskeskukseen tai kierrättää ulkomaille.

Pianon sarjanumero kertoo mm. valmistusvuoden ja valmistusmaan.

Pianon sarjanumero löytyy usein akustisissa pianoissa päällikannen sisältä. Digitaalipianoissa se saattaa olla pianon koskettimien alapuolella tai pianon takana.

Internetistä löytää paljon tietoa suurimmasta osasta pianoja ja omaa soitinta voi verrata niihin tietoihin. Lisäksi voi pyytää arvion meiltä tai esimerkiksi pianonvirittäjältä. Pianon arvoon vaikuttaa paljon, kuinka sitä on huollettu ja pidetty. Piano tulisi virittää vähintään kerran vuodessa, vaikka sitä ei käytettäisi. Jos viritysväli on venähtänyt esimerkiksi 10 vuoteen, on pianon virittäminen haastavaa tulevaisuudessa.