Roland JUNO-X -Syntetisaattori

Roland JUNO-X -Syntetisaattori JUNO-X
-10 %
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta

Ohjelmoitava polyfoninen syntetisaattori

 

Vintage-sielukkuutta modernilla teholla

JUNO-X nostaa Rolandin legendaarisen syntetisaattorisarjan kokonaan uudelle aikakaudelle. Junossa autenttinen vintage-henki yhdistyy luovalla tavalla moderniin tehokkuuteen. Säveltäminen ja soitto sujuvat laajalla soundipaletilla, johon kuuluvat historialliset JUNO-60- ja JUNO-106-mallit, XV-5080-soundit, RD-pianosoundit, Model Expansion -laajennukset, ja paljon muuta. Selkeä käyttöliittymä tekee laajan soundikirjaston hallinnasta helppoa ja nopeaa. ZEN-Core Synthesis -järjestelmän valtavan valikoiman ansiosta JUNO-X palvelee sinua kaikkialla mihin musiikkisi sinut vie – menneistä retro-soundeista nykyisyyden kautta pitkälle tulevaisuuteen.

 

Roland_JUNO-X_top.jpg

 

 

 

Seuraava vaihe JUNO-historiassa

Ikoniset Roland JUNO-syntetisaattorit kuuluvat kaikkien aikojen parhaiden analogisten syntetisaattorien joukkoon, ja niillä on ollut valtava vaikutus musiikkituotantoon yli neljän vuosikymmenen ajan. JUNO-60- ja JUNO-106-syntetisaattorien lämpimiä soundeja kuullaan lukemattomilla 80-luvun hittibiiseillä, ja lisäksi niillä on ollut valtava vaikutus teknon, housen, synthwaven ja muiden elektronisten musiikkityylien syntymiseen.

 

Klassisen JUNO-sarjan parhaat puolet on nyt yhdistetty Rolandin uusimpien teknologioiden kanssa. JUNO-X tarjoaa perinteisen JUNO-soittokokemuksen, minkä lisäksi soundimahdollisuudet ovat kasvaneet valtavasti nykymusiikin tarpeiden mukaisiksi. Tehokkaalla ZEN-Core-äänimoottorilla on helppo luoda uudelleen aidot JUNO-soundit, sekä lisäksi muut perinteikkäät Roland-syntetisaattorit. 

Roland_JUNO-synat.jpg 

 

Kolme JUNOa yhdessä

JUNO-X tarjoaa käyttöösi JUNO-60:n ja JUNO-106:n aidon soundimaailman, sekä uuden JUNO-X-äänimoottorin, joka päivittää JUNO-soundin uusilla ominaisuuksilla tälle vuosituhannelle.

 

JUNO-X

Uusi JUNO-X -malli on luonnollinen jatkumo legendaariselle JUNO-soundille. Luo entistä paksumpia soundeja Rolandin kuuluisalla Super Saw -aaltomuodon parannetulla versiolla, hyödynnä velocity-herkkyyttä, säveltason verhokäyrää, ja muita uusia ominaisuuksia. Mukana on tietysti alkuperäisen JUNOn kuuluisat chorukset - nyt täydennettynä uudella Chorus III -efektillä!

Roland_JUNO-X_uusi.jpg

 

JUNO-60

Vuonna 1982 julkaistu JUNO-60 muodostui synamaailman maamerkiksi, ja vaikutti suuresti myöhempiin syntetisaattoreihin. JUNO-60:n rikas soundi, nopea ja helppo käyttöliittymä, erittäin stabiili vire, leveä chorus-efekti, ja mahdollisuus tallentaa soundit muistiin tekivät tästä syntetisaattorista välittömän klassikon.

 Roland_JUNO-60.jpg

 

 

JUNO-106

Vuonna 1984 JUNO-106 jatkoi tästä lisäämällä muistipaikkoja sekä uuden vallankumouksellisen MIDI-liitännän. Soundimaailma oli edeltäjäänsä hieman pehmeämpi ja puhtaampi, ja arpeggiaattori korvattiin hienolla polyfonisella portamento-efektillä. Edullisempi JUNO-106 keräsi edeltäjäänsä nähden vielä enemmän myönteistä julkisuutta, ja nousi yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmistä syntetisaattoreista.

Roland_JUNO-106.jpg

XV-5080, RD-piano, ja Vocoder

Monipuolinen JUNO-X pitää sisällään myös muiden legendaaristen Roland-soittimien soundimaailmoja. Voit tutkia kuuluisasta XV-5080 -soundimodulista tuotua yli 900 PCM-pohjaista preset-soundia, jotka pitävät sisällään mm. akustisia soittimia, vintage-synia, rumpuja, ja maailmanmusiikkisoundeja. Mukana on myös Rolandin tunnettujen RD-keikkapianojen ilmeikkäitä akustisia pianoja. Tai mikäli mielit Kraftwerk-soundimaailmaan, kytke mikrofoni kiinni ja käytä Vocoder-mallinnusta minkä tahansa JUNO-X-soundin kanssa luodaksesi robottivokaalit tai futuristiset mattosoundit.

 Roland_JUNO-X_vocoder.jpg

 

Model Expansions -laajennukset ja paljon muuta

Roland Cloudista ladattavien Model Expansions -laajennusten avulla voit muuttaa JUNO-X:n luonnetta uusien ja vanhojen Roland-instrumenttien soundeilla. Lataa JUPITER-8:n, JD-800:n ja muiden Roland-klassikoiden autenttisia versioita, tai luo uusia soundeja äskettäin kehitetyn Vocal Designerin avulla. Roland Cloudista löydät myös koko ajan kasvavan valikoiman Sound Expansion - ja Sample Expansion -laajennuksia ja paljon muuta, josta voit ammentaa inspiraatiota musiikkiisi.

Roland_Cloud.gif

 

Klikkaa ja lue lisää Roland Cloud -palvelusta!!!

 

Hankkiessasi JUNO-X:n voit ladata 10 Sound Pack-laajennusta Roland Cloudista ilmaiseksi.

 

 

Roland Cloud Connect

JUNO-X:ssä on integroituna tuki Roland Cloud Connect -palvelulle. Se on tehokas optio, joka sisältää langattoman WC-1-sovittimen sekä Roland Cloud -jäsenyyden. Selaa, testaa ja lataa Model Expansion -laajennuksia ja muuta sisältöä suoraan JUNO:on kätevästi Wi-Fi:n avulla. Roland Cloud Connect -palvelulla tuore inspiraatio on aina käsien ulottuvilla.

Roland-Cloud-Connect.jpg

 

Lue lisää Roland Cloud Connectista!!!

 

 

Nopeutta ja helppoutta

Keskeinen osa JUNO-syntetisaattorien vetovoimaa on aina ollut suoraviivainen käyttöliittymä, jonka avulla on helppoa ja nopeaa luoda inspiroivia soundeja hetkessä. JUNO-X:n tuttu paneeli selkeine säätimineen kutsuvat sinut uppoutumaan musiikkiin ja äänisynteesiin.

Roland_JUNO-X_feel_the_music.jpg

 

Sujuvaa työskentelyä

Selkeän käyttöliittymän vuoksi JUNO-X:llä työskentely on suoraviivaista ja intuitiivista - kaikki toiminnot löytyvät helposti ja nopeasti. Korkearesoluutioisten liukusäätimien tuntuman on analoginen, mutta kuitenkin digitaalisen tarkka, ja yhdelle toiminnolle omistetuilla painikkeilla löydät soundit ja toiminnot salamannopeasti. Ja kun on tarve sukeltaa syvemmälle äänisynteesin uumeniin, tarjoaa informatiivinen LCD-näyttö tietoa selkeästi ja monipuolisesti. 

Roland_JUNO-X_sliders.jpg

 

Soundien kerrostamista

Vanhoissa JUNO-syntetisaattoreissa oli vain yksi oskillaattori, ja tämän vuoksi mahdollisuudet soundien muokkauksiin olivat vaatimattomat. Uudella JUNO-X:llä voit kuitenkin kerrostaa useita JUNO:ja päällekkäin ja luoda massiivisia analogisia soundeja. Voit myös yhdistellä eri syntetisaattorimalleja ja rakentaa ennen kuulemattomia unelmasynia. Polyfonia ei lopu kesken, vaikka kerrostaisit päällekkäin neljä soundia!

Roland_JUNO-X-kerrostaminen.jpg

 

Scene-asetukset

JUNO-X:ssä on 256 Scene-muistipaikkaa, joihin voidaan tallentaa syntetisaattorin koko sen hetkinen tilanne. Scene-muisti sisältää kaikki parametritiedot neljästä instrumenttiosasta, erillisestä rumpuosasta, sekä I-Arpeggio-asetukset, efektiasetukset ja muut tiedot. Scene-muistin avulla voidaan palauttaa sounditilanteet nopeasti ja helposti yhdellä napin painalluksella.

Roland_JUNO-X_scene.gif

 

 

Chorus-efekti

Yksi JUNO-syntetisaattorien rakastetuimmista ominaisuuksista on uniikki stereo-chorus-efekti, joka lisää soundiin leveyttä ja syvyyttä. JUNO-X:ssä on molemmat alkuperäiset chorus-efektit, sekä lisäksi uusi Chorus III -efekti, jossa on entistä enemmän pyöreyttä ja paksuutta. Kolmea chorus-efektiä voidaan yhdistellä eri tavoin, jolloin saadaan seitsemän erilaista chorus-efektivaihtoehtoa käytettäväksi minkä tahansa JUNO-X-soundin kanssa.

Roland_JUNO-X_Chorus.gif

 

Modernit multi-efektit

Legendaarisen JUNO-choruksen lisäksi mukana on valtava valikoima muita efektejä soundien värittämiseen. Jokaiselle osalle on omat MFX- ja EQ-efektit, ja näiden lisäksi tarjolla on särö, viive ja kaiku. Master EQ ja -kompressori ovat myös käytettävissä, ja mikrofonikanavalle on omat lauluefektit.

Roland_JUNO-X-efektit.jpg

 

Arpeggiaattori

JUNO-X:n arpeggiaattori kattaa klassiset arpeggiot retro-tunnelmien rakentamiseksi. Tämän lisäksi uuden I-Arpeggion älykkäät algoritmit tuovat musiikkiisi luonnollisesti muuttuvia sävelmuutoksia ja -kulkuja. I-Arpeggiolla luodut sävelkuviot voidaan myös tallentaa MIDI-tiedostoksi, jolloin niitä voidaan muokata ja jatkokehittää millä tahansa DAW-ohjelmalla.

Roland_JUNO-X_Arpeggio.jpg

 

JUNO-X -editori

Täysimittaisella JUNO-X -editorilla pääset muokkaamaan soundeja Mac- tai Windows-koneen suurella näytöllä. Tietokoneella soundien ruuvaaminen ja keikkasettien säätäminen on entistä helpompaa.

Roland_JUNO-X_editori.gif

 

Tukeva rakenne

JUNO-X on rakennettu kestämään. Kevyt mutta kestävä metallirakenne on valmis keikkamatkoille. Aftertouchilla varustettu 61-koskettimisto on ihanteellinen soitettava, ja koskettimiston reunasta löytyy JUNO:n kuuluisa pitch bend/mod-kahva.

Roland_JUNO-X_rakenne.jpg

 

Liitännät

JUNO-X:n takapaneeli on pakattu täyteen liitännäisyyttä. Balansoimattomien stereoulostulojen lisäksi mukana on nykyään harvemmin nähdyt ammattitason balansoidut XLR-ulostulot. Laulun efektointia ja vocoderia varten mukana on myös mikrofonisisäänmeno. MIDI-liitännän ja USB-MIDI/audioliitäntöjen avulla voit käyttää JUNO:a tietokoneen kanssa. JUNO-X:n asetukset voidaan myös kopioida USB-portin kautta muistitikulle.

 Roland_JUNO-X_connections.jpg

 

Stereokaiuttimet

Vähemmän tunnetun JUNO-106S:n tavoin uudessa JUNO-X:ssä on korkealaatuinen stereokaiutinjärjestelmä soittajan omaa monitorointia varten. Lisäksi Bluetooth® mahdollistaa musiikin striimaamisen ja toistamisen mobiililaitteilta.

Roland_JUNO-X_kaiuttimet.jpg

 

Ominaisuuksia
  • Äänimoottori: ZEN-Core, erilaisia mallinnettuja äänimoottoreita
  • Koko: 1072 x 333 x 118 mm
  • Paino: 11.6 kg
  • Koskettimisto: 61 kosketinta aftertouchilla
Valmistaja:
Roland
2065.63 € 1859.00 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
Maksu laskulla tai osamaksulla
JUNO-X | Saatavilla heti
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää


Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

90.10 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Ohjelmoitava polyfoninen syntetisaattori

 

Vintage-sielukkuutta modernilla teholla

JUNO-X nostaa Rolandin legendaarisen syntetisaattorisarjan kokonaan uudelle aikakaudelle. Junossa autenttinen vintage-henki yhdistyy luovalla tavalla moderniin tehokkuuteen. Säveltäminen ja soitto sujuvat laajalla soundipaletilla, johon kuuluvat historialliset JUNO-60- ja JUNO-106-mallit, XV-5080-soundit, RD-pianosoundit, Model Expansion -laajennukset, ja paljon muuta. Selkeä käyttöliittymä tekee laajan soundikirjaston hallinnasta helppoa ja nopeaa. ZEN-Core Synthesis -järjestelmän valtavan valikoiman ansiosta JUNO-X palvelee sinua kaikkialla mihin musiikkisi sinut vie – menneistä retro-soundeista nykyisyyden kautta pitkälle tulevaisuuteen.

 

Roland_JUNO-X_top.jpg

 

 

 

Seuraava vaihe JUNO-historiassa

Ikoniset Roland JUNO-syntetisaattorit kuuluvat kaikkien aikojen parhaiden analogisten syntetisaattorien joukkoon, ja niillä on ollut valtava vaikutus musiikkituotantoon yli neljän vuosikymmenen ajan. JUNO-60- ja JUNO-106-syntetisaattorien lämpimiä soundeja kuullaan lukemattomilla 80-luvun hittibiiseillä, ja lisäksi niillä on ollut valtava vaikutus teknon, housen, synthwaven ja muiden elektronisten musiikkityylien syntymiseen.

 

Klassisen JUNO-sarjan parhaat puolet on nyt yhdistetty Rolandin uusimpien teknologioiden kanssa. JUNO-X tarjoaa perinteisen JUNO-soittokokemuksen, minkä lisäksi soundimahdollisuudet ovat kasvaneet valtavasti nykymusiikin tarpeiden mukaisiksi. Tehokkaalla ZEN-Core-äänimoottorilla on helppo luoda uudelleen aidot JUNO-soundit, sekä lisäksi muut perinteikkäät Roland-syntetisaattorit. 

Roland_JUNO-synat.jpg 

 

Kolme JUNOa yhdessä

JUNO-X tarjoaa käyttöösi JUNO-60:n ja JUNO-106:n aidon soundimaailman, sekä uuden JUNO-X-äänimoottorin, joka päivittää JUNO-soundin uusilla ominaisuuksilla tälle vuosituhannelle.

 

JUNO-X

Uusi JUNO-X -malli on luonnollinen jatkumo legendaariselle JUNO-soundille. Luo entistä paksumpia soundeja Rolandin kuuluisalla Super Saw -aaltomuodon parannetulla versiolla, hyödynnä velocity-herkkyyttä, säveltason verhokäyrää, ja muita uusia ominaisuuksia. Mukana on tietysti alkuperäisen JUNOn kuuluisat chorukset - nyt täydennettynä uudella Chorus III -efektillä!

Roland_JUNO-X_uusi.jpg

 

JUNO-60

Vuonna 1982 julkaistu JUNO-60 muodostui synamaailman maamerkiksi, ja vaikutti suuresti myöhempiin syntetisaattoreihin. JUNO-60:n rikas soundi, nopea ja helppo käyttöliittymä, erittäin stabiili vire, leveä chorus-efekti, ja mahdollisuus tallentaa soundit muistiin tekivät tästä syntetisaattorista välittömän klassikon.

 Roland_JUNO-60.jpg

 

 

JUNO-106

Vuonna 1984 JUNO-106 jatkoi tästä lisäämällä muistipaikkoja sekä uuden vallankumouksellisen MIDI-liitännän. Soundimaailma oli edeltäjäänsä hieman pehmeämpi ja puhtaampi, ja arpeggiaattori korvattiin hienolla polyfonisella portamento-efektillä. Edullisempi JUNO-106 keräsi edeltäjäänsä nähden vielä enemmän myönteistä julkisuutta, ja nousi yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmistä syntetisaattoreista.

Roland_JUNO-106.jpg

XV-5080, RD-piano, ja Vocoder

Monipuolinen JUNO-X pitää sisällään myös muiden legendaaristen Roland-soittimien soundimaailmoja. Voit tutkia kuuluisasta XV-5080 -soundimodulista tuotua yli 900 PCM-pohjaista preset-soundia, jotka pitävät sisällään mm. akustisia soittimia, vintage-synia, rumpuja, ja maailmanmusiikkisoundeja. Mukana on myös Rolandin tunnettujen RD-keikkapianojen ilmeikkäitä akustisia pianoja. Tai mikäli mielit Kraftwerk-soundimaailmaan, kytke mikrofoni kiinni ja käytä Vocoder-mallinnusta minkä tahansa JUNO-X-soundin kanssa luodaksesi robottivokaalit tai futuristiset mattosoundit.

 Roland_JUNO-X_vocoder.jpg

 

Model Expansions -laajennukset ja paljon muuta

Roland Cloudista ladattavien Model Expansions -laajennusten avulla voit muuttaa JUNO-X:n luonnetta uusien ja vanhojen Roland-instrumenttien soundeilla. Lataa JUPITER-8:n, JD-800:n ja muiden Roland-klassikoiden autenttisia versioita, tai luo uusia soundeja äskettäin kehitetyn Vocal Designerin avulla. Roland Cloudista löydät myös koko ajan kasvavan valikoiman Sound Expansion - ja Sample Expansion -laajennuksia ja paljon muuta, josta voit ammentaa inspiraatiota musiikkiisi.

Roland_Cloud.gif

 

Klikkaa ja lue lisää Roland Cloud -palvelusta!!!

 

Hankkiessasi JUNO-X:n voit ladata 10 Sound Pack-laajennusta Roland Cloudista ilmaiseksi.

 

 

Roland Cloud Connect

JUNO-X:ssä on integroituna tuki Roland Cloud Connect -palvelulle. Se on tehokas optio, joka sisältää langattoman WC-1-sovittimen sekä Roland Cloud -jäsenyyden. Selaa, testaa ja lataa Model Expansion -laajennuksia ja muuta sisältöä suoraan JUNO:on kätevästi Wi-Fi:n avulla. Roland Cloud Connect -palvelulla tuore inspiraatio on aina käsien ulottuvilla.

Roland-Cloud-Connect.jpg

 

Lue lisää Roland Cloud Connectista!!!

 

 

Nopeutta ja helppoutta

Keskeinen osa JUNO-syntetisaattorien vetovoimaa on aina ollut suoraviivainen käyttöliittymä, jonka avulla on helppoa ja nopeaa luoda inspiroivia soundeja hetkessä. JUNO-X:n tuttu paneeli selkeine säätimineen kutsuvat sinut uppoutumaan musiikkiin ja äänisynteesiin.

Roland_JUNO-X_feel_the_music.jpg

 

Sujuvaa työskentelyä

Selkeän käyttöliittymän vuoksi JUNO-X:llä työskentely on suoraviivaista ja intuitiivista - kaikki toiminnot löytyvät helposti ja nopeasti. Korkearesoluutioisten liukusäätimien tuntuman on analoginen, mutta kuitenkin digitaalisen tarkka, ja yhdelle toiminnolle omistetuilla painikkeilla löydät soundit ja toiminnot salamannopeasti. Ja kun on tarve sukeltaa syvemmälle äänisynteesin uumeniin, tarjoaa informatiivinen LCD-näyttö tietoa selkeästi ja monipuolisesti. 

Roland_JUNO-X_sliders.jpg

 

Soundien kerrostamista

Vanhoissa JUNO-syntetisaattoreissa oli vain yksi oskillaattori, ja tämän vuoksi mahdollisuudet soundien muokkauksiin olivat vaatimattomat. Uudella JUNO-X:llä voit kuitenkin kerrostaa useita JUNO:ja päällekkäin ja luoda massiivisia analogisia soundeja. Voit myös yhdistellä eri syntetisaattorimalleja ja rakentaa ennen kuulemattomia unelmasynia. Polyfonia ei lopu kesken, vaikka kerrostaisit päällekkäin neljä soundia!

Roland_JUNO-X-kerrostaminen.jpg

 

Scene-asetukset

JUNO-X:ssä on 256 Scene-muistipaikkaa, joihin voidaan tallentaa syntetisaattorin koko sen hetkinen tilanne. Scene-muisti sisältää kaikki parametritiedot neljästä instrumenttiosasta, erillisestä rumpuosasta, sekä I-Arpeggio-asetukset, efektiasetukset ja muut tiedot. Scene-muistin avulla voidaan palauttaa sounditilanteet nopeasti ja helposti yhdellä napin painalluksella.

Roland_JUNO-X_scene.gif

 

 

Chorus-efekti

Yksi JUNO-syntetisaattorien rakastetuimmista ominaisuuksista on uniikki stereo-chorus-efekti, joka lisää soundiin leveyttä ja syvyyttä. JUNO-X:ssä on molemmat alkuperäiset chorus-efektit, sekä lisäksi uusi Chorus III -efekti, jossa on entistä enemmän pyöreyttä ja paksuutta. Kolmea chorus-efektiä voidaan yhdistellä eri tavoin, jolloin saadaan seitsemän erilaista chorus-efektivaihtoehtoa käytettäväksi minkä tahansa JUNO-X-soundin kanssa.

Roland_JUNO-X_Chorus.gif

 

Modernit multi-efektit

Legendaarisen JUNO-choruksen lisäksi mukana on valtava valikoima muita efektejä soundien värittämiseen. Jokaiselle osalle on omat MFX- ja EQ-efektit, ja näiden lisäksi tarjolla on särö, viive ja kaiku. Master EQ ja -kompressori ovat myös käytettävissä, ja mikrofonikanavalle on omat lauluefektit.

Roland_JUNO-X-efektit.jpg

 

Arpeggiaattori

JUNO-X:n arpeggiaattori kattaa klassiset arpeggiot retro-tunnelmien rakentamiseksi. Tämän lisäksi uuden I-Arpeggion älykkäät algoritmit tuovat musiikkiisi luonnollisesti muuttuvia sävelmuutoksia ja -kulkuja. I-Arpeggiolla luodut sävelkuviot voidaan myös tallentaa MIDI-tiedostoksi, jolloin niitä voidaan muokata ja jatkokehittää millä tahansa DAW-ohjelmalla.

Roland_JUNO-X_Arpeggio.jpg

 

JUNO-X -editori

Täysimittaisella JUNO-X -editorilla pääset muokkaamaan soundeja Mac- tai Windows-koneen suurella näytöllä. Tietokoneella soundien ruuvaaminen ja keikkasettien säätäminen on entistä helpompaa.

Roland_JUNO-X_editori.gif

 

Tukeva rakenne

JUNO-X on rakennettu kestämään. Kevyt mutta kestävä metallirakenne on valmis keikkamatkoille. Aftertouchilla varustettu 61-koskettimisto on ihanteellinen soitettava, ja koskettimiston reunasta löytyy JUNO:n kuuluisa pitch bend/mod-kahva.

Roland_JUNO-X_rakenne.jpg

 

Liitännät

JUNO-X:n takapaneeli on pakattu täyteen liitännäisyyttä. Balansoimattomien stereoulostulojen lisäksi mukana on nykyään harvemmin nähdyt ammattitason balansoidut XLR-ulostulot. Laulun efektointia ja vocoderia varten mukana on myös mikrofonisisäänmeno. MIDI-liitännän ja USB-MIDI/audioliitäntöjen avulla voit käyttää JUNO:a tietokoneen kanssa. JUNO-X:n asetukset voidaan myös kopioida USB-portin kautta muistitikulle.

 Roland_JUNO-X_connections.jpg

 

Stereokaiuttimet

Vähemmän tunnetun JUNO-106S:n tavoin uudessa JUNO-X:ssä on korkealaatuinen stereokaiutinjärjestelmä soittajan omaa monitorointia varten. Lisäksi Bluetooth® mahdollistaa musiikin striimaamisen ja toistamisen mobiililaitteilta.

Roland_JUNO-X_kaiuttimet.jpg

 

Ominaisuuksia
  • Äänimoottori: ZEN-Core, erilaisia mallinnettuja äänimoottoreita
  • Koko: 1072 x 333 x 118 mm
  • Paino: 11.6 kg
  • Koskettimisto: 61 kosketinta aftertouchilla
Valmistaja:
Roland

Lisäosat

-12 %

Roland-pölysuoja koskettimille (49-61 kosketinta)

23.77 € 21.00 €
Saatavilla heti
Saatavilla myymälästä ja verkkokaupasta