Ableton Live Suite 9 (sis. Max for Live)

635.00 € 512.10 € alv. 0%

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

37.00 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Huippusoftan uusi tuleminen!

Live 9

Keskeisimmät uudet mahdollisuudet lyhyesti:

Automaatio:

Session-näkymässä automaatio on äänitettävissä reaaliajassa suoraan objekteihin eli klipseihin. Automaatio liikkuu näppärästi klipsien mukana Arrangement-näkymän ja Session-näkymän välillä. 

Soundien selaus/etsintä:

Liven uudessa selaimessa (Browser) kaikki instrumentit, efektit, samplet ja plugarit yhdessä helposti navigoitavassa näkymässä. Voit navigoida nopeasti jopa keyboardilta käsin! Drag-and-drop ts. siirtele kansioita mistä tahansa koneeltasi, search-as-you-type – ohjelma ehdottaa mahdollisuuksia jo kirjoittaessasi.

Uusia soundielämyksiä:

Laaja valikoima (Suite-versiossa jopa 3,500kpl) uudenkarheaa edelleentyöstämisvalmista soundia. Työstäjinä yli 40 merkittävää artistia, äänisuunittelijaa ja -insinööriä. Kaikkien soundien mukana tulee makrokontrollit, jotka nopeuttavat musiikillisiin parametreihin käsiksi pääsyä – voit selata nopeasti soundeja ja kuulet mitä selaat, ei siis enää turhaa lataamista ja odottelua. 

Laita se soundaamaan:

Live´n studioefektit on kauttaaltaan työstetty ja paranneltu. UUTTA! The Glue Compressor: autenttinen mallinnus legendaarisesta 1980-luvun konsolin bus-kompurasta. EQ Eight: Audition-moodi (frequence isolation and an expandable spectrum display). … jne…

Sano se samplein:

Live-version uusilla Harmony, Melody and Drums To MIDI -työkaluilla irrotat naurettavan helposti mitä tahansa musiikkia konteksteistaan luonnollisen kuuloiseksi MIDI´ksi. Vai halusitko sittenkin viheltää tai laulaa, naputella rytmejä tai soittaa? Käytä Harmony, Melody and Drums To MIDI´a muuttaaksesi äänitetty materiaali MIDI-klipseiksi, joita voit editoida ja uudelleenkäyttää millä soundilla ikinä haluatkin. Tästä eteenpäin on vain oma mielikuvituksesi rajana. 

Editoi/viimeistele yksityiskohtia entistä helpommin:

Transponoi, kääntele, vääntele ja venytä MIDI-nuotteja tai kiihdyttele, jarruttele ja kurvaile automaatioiden kanssa - hiirellä tai lennossa; online tai offline. Onnistuu! 

Max for Live - nyt Suite´ssa:

Live 9´n Suite-versio tulee Max for Live´n kanssa ja lisää mahdollisuuksia entisestään. Vieläkin enemmän uniikkeja instrumentteja, työkaluja ja efektejä. Max for Live itsessään sisältää 24 uutta toimintoa, kuten konvoluutiokaiku, uudet rumpusyntetisaattori-instrumentit, MIDI-kaiku, uusitut versiot klassikoista, kuten Step Sequencer ja Buffer Shuffler 2.

Tuotekoodi: YAB85624

1-3 arkipäivää

Vaihtoehtoiset tuotteet:

Lisäosat: