Roland FP-90 WH digitaalipiano

1890.00 € 1524.19 € alv. 0% Ovh. 1951.97 €, säästät 3.2 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

91.60 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

Kannettava Piano, jossa ykkösluokan keikkaominaisuudet sekä missä tahansa toimivat soundit

Jos soitat pianoa, tiedät, että inspiraatio voi tulla mistä vain—missä soitat, kenen kanssa soitat ja tottakai yleisöstä, jolle soitat. Mikäli haluat viedä musiikkiasi ihmisten pariin, Roland FP-90 Digital Piano auttaa Sinua siinä. Siihen on pakattu Rolandin huippumallien pianoääniyksikkö sekä koskettimisto linjakkaaseen, moderniin muotoon, ja runkoon on myös asennettu monikanavainen kaiutinjärjestelmä, jossa on tarpeeksi tehoa intiimeillä lavoilla esiintymisiin. Huolellisesti valikoidussa lisäsoundien valikoimassa on sähköpianoja, jousia, urkuja ja syntikoita; näin voit käyttää soitinta monenlaisissa musiikkitapahtumissa. Bluetooth® audio/MIDI –tuki antaa mahdollisuuden käyttää erilaisia Rolandin Piano Partner 2:n kaltaisia musiikki-appseja langattomasti älypuhelimellasi tai tabletilla. Monipuolinen, mustana tai valkoisena saatava FP-90on valmis lähtemään sinne minne sinäkin.

  • - Autenttinen flyygelikosketus PHA-50 (Progressive Hammer Action with Escapement) -koskettimistolla, jossa yhdistyvät puu sekä valetut materiaalit kestäväksi, upeasti soitettavaksi kokonaisuudeksi
  • - Uusin SuperNATURAL Piano Modeling –teknologia konventionaalisen samplauksen sijaan tuottaa paljon rikkaamman ja yksityiskohtaisemman pianosoundin
  • - Intiimeihin esiintymisiin ihanteellinen, tehokas ja rikas soundi neljästä kaiuttimesta
  • - Ensiluokkainen valikoima sähköpianoja, jousia, urkuja sekä syntikoita. 30 muistipaikkaa suosikkisoundien asetuksille, mukaanlukien tuplasoundit keikkasoittoa varten (layer ja split)
  • - Mikkitulo sekä lauluefektit
  • - Kytke älypuhelimesi tai tablettisi Bluetoothilla pianoon ja toista appsien audiota pianon kaiuttimista
  • - Paranna esiintymisiä Rolandin Piano Partner 2 -appsin rytmisäestyksillä
  • - Kätevän kokoinen kannettava soitin, musta tai valkoinen viimeistely
  • - Lisävarusteet: KSC-90 –teline sekä KPD-90 -pedaali – elegantti integroitu look kotioloihin
  • - Yhteensopiva DP-10 Damper –pedaalin (varuste) tai RPU-3 Triple –pedaalin (lisävaruste) kanssa

 

Loistelias pianosoundi sekä kosketus kätevässä, kannettavassa muodossa

Miksi kannettavan pianon pitäisi tarkoittaa huonompaa soundia tai soittotuntumaa? Kun soitin on FP-90, Sinun ei tarvitse tyytyä vähempään, koska siinä on huippumalliemme ääniyksikkö sekä koskettimisto tyylikkäässä, liikuteltavassa rungossa. Rolandin SuperNATURAL Piano –mallinnusteknologia on ainutlaatuinen prosessi, joka kattaa koko akustisen pianon äänenmuodostuksen. Pianomallinnus toisintaa soitettujen sävelien yhdistelmän, niiden resonanssin sekä tavan, millä pianon monet eri elementit vuorovaikuttavat. Tuloksena on rikas, kompleksinen sointi yläsävelsarjoineen, joka oikeasti muuttuu soittosi mukaan. Sitten on PHA-50, uuden tyyppinen koskettimisto, joka yhdistää puuta ja valettuja materiaaleja parhaaksi mahdolliseksi yhdistelmäksi. Kauniit puiset sivut antavat koskettimille tutun, jäykän massan, joka tuntuu juuri oikealta soitettaessa. Kestävä sisäkehys puolestaan tarkoittaa, että saat nautittua FP-90:stä vuosikausia murehtimatta luotettavuudesta.

Tehokkaat, pienemmille esiintymislavoille riittävät kaiuttimet

FP-90:ssä on upea soundi, missä tahansa esiinnytkin. Soittimen bi-amp-järjestelmä tuottaa rikkaan, tehokkaan soinnin pääkaiuttimiin sekä uusiin diskanttielementteihin, näin yleisösi voi nauttia laajasta dynamiikasta sekä jokaisen akustisen elementin tarkasta toistosta. Kätevä etupaneelin kolmialueinen ekvalisaattori tekee soundin sovittamisen eri paikkoihin helpoksi. Käytitpä vain soittimen omia kaiuttimia pienemmissä paikoissa tai kytkeydyt erilliseen PA:han suuremmissa, FP-90:ssä on aina erinomainen soundi.

Monipuolinen soundivalikoima mihin tahansa esiintymistilanteeseen

On selvä, että Rolandin digitaalipianossa on erinomainen pianosoundien valikoima, ja näin on luonnollisesti myös FP-90:ssä. Mutta mitä tapahtuu, kun soitat keikalla ja tarvitset muita kuin klassisia pianosoundeja? FP-90 ei jätä pulaan, sillä siinä on ammattitason valikoima sähköpianoja, jousia, urkuja ja syntikoita - Sinulla on valinnan varaa olipa tyylilaji mikä tahansa. Voit tallentaa suosikkisoundisi sekä kätevät layer- ja split-asetukset 30:een muistipaikkaan ja ottaa haluttu soundi nopeasti käyttöön. Paneelin omat Upper- ja Lower-äänenvoimakkuussäätimet helpottavat balanssin säätämistä lennossa. Jos myös laulat, mikkitulo sekä erityiset lauluefektit kuten kompressio, tuplaus sekä kaiku auttavat hyvän laulusoundin luomisessa ilman erillisiä laulukamoja. Saat myös äänitettyä vaikka koko keikan USB –muistitikulle WAV- tai MP3-muodossa ja voit jakaa sen muille!

Bluetooth –liitäntä parantaa esiintymisiä ja harjoittelua

Näinä päivinä soittajat usein soittavat pianoa älypuhelimeensa tallennettujen suosikkikappaleidensa mukana. Bluetooth –langattoman tuen ansiosta FP-90 menee askeleen edemmäksi antaen Sinun striimata musiikkia pianon tehokkaiden kaiuttimien kautta, saaden aikaan paljon kattavamman elämyksen. Lataamalla Rolandin ilmaisen Piano Partner 2 -appsin tablettiisi voit olla vielä luovempi - käytössäsi on rytmisäestyksiä eri tyylilajeissa kuten pop, jazz ja blues. Säestys seuraa soittamiasi sointuja ja kaikki tämä tapahtuu langattomasti Bluetooth –teknologian ansiosta.

Tarpeeksi joustava soitettavaksi missä tahansa

Vaikka FP-90 on täynnä viimeisintä teknologiaa ja kiireisen muusikon arvostamia aikaa säästäviä ominaisuuksia, ulkoisesti se on yksinkertainen ja tyylikäs. Vaikka se on kannettava piano, FP-90 näyttää hienolta myös kotona, erityisesti kun käytät lisävarusteina saatavaa KSC-90-telinettä sekä KPD-90-pedaalia. – Tuloksena raikas, moderni ulkomuoto. KSC-90-teline on tukeva ja kestävä yksinkertaisesta, modernista muodostaan huolimatta ja KPD-90:n kolmen pedaalin konfiguraatio tukee Progressive Damper Action-toimintaa, joka portaattomasti tuottaa kaikki tarvittavat perinteisen soittotekniikan variaatiot.

 

Tuotekoodi: FP-90-WH

1-2 arkipäivää

Vaihtoehtoiset tuotteet:

Lisäosat: