Kawai Novus NV10 hybridi digitaalipiano

9490.00 € 7653.23 € alv. 0% Ovh. 9999.00 €, säästät 5.1 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

460.10 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Kysy lisää tuotteesta

NOVUS NV10 on ensimmäinen digitaalipiano, jossa on Kawain Millenium III flyygelikoskettimistokoneisto, joka tunnetaan pidennetyistä kuusipuisista koskettimista, vahvistetuista vasaran varsista, innovatiivisista ja aiempaa kestävämmistä, kevyemmistä ABS Carbon -komponenteista, jotka ovat puisia osia tasalaatuisempia ja stabiilimpia.

NV10:lle erityisesti mukautettu Millenium III Hybrid koneisto korvaa perinteiset huopavasarat uudenlaisilla, tarkasti painotetuilla ABS-vasaroilla. Huipputarkat optiset sensorit lukevat jokaikisen koskettimen liikkeen.

Akustisen flyygelin kosketinkoneiston lisäksi Novus NV10:ssä on ensimmäistä kertaa hybridisoittimien historiassa aidon flyygelin sammutinjärjestelmä. Vaikka soittimen sisällä ei ole kieliä, tämä toiminto toisintaa oikean flyygelin pedaalin painotuksen erittäin uskollisesti. Pedaalin pohjaan painaminen vaikuttaa myös koskettimiston vasaroiden painoon, kuten akustisessa soittimessa - tätä ei ole aiemmin digitaalipianoissa nähty!

NOVUS NV10:n ääni on taltioitu legendaarisesta Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygelistä. Lippulaivasoittimen soinnin rikkaus juontaa juurensa 88 erikseen sämplätystä äänestä, jonka herättää eloon Kawain mahtava Harmonic Imaging XL -pianomoottori, sekä Acoustic Rendering -resonanssimallinnus.

Kauniin äänen takana on tietysti huippuäänentoisto, jonka on valmistanut Kawain kanssa yhteistyössä Onkyo, joka on yksi Japanin johtavista high-end-audiovalmistajista.

Kysy tarjous!
Kimmo Virtanen / 045 - 137 2000

Tuotekoodi: NV10

Kysy toimitusaikaa!