MXR Super Badass Variac Fuzz M236

211.00 € 170.16 € alv. 0%

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

12.30 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

Maailman ensimmäiset efektipedaalit eivät monesti sisältäneet ulostuloa virtalähteelle, vaan niitä käytettiin yksinkertaisesti 9 voltin paristoilla. Varhain huomattiin myös, että patterin käyttöiän vaikutus soundiin on kiistaton - etenkin fuzz-pedaalien kohdalla. 

Tuore paristo antaa kuulaamman ja avoimemman soundin siinä missä pitkään kulutettu paristo tuottaa rosoisen ja kompressoidumman, "säkittävämmän" pörisevän soundin. Ei ole tavatonta, että moni soittaja, jonka soundi nojaa rankasti fuzzin käyttöön, luovii keikan läpi mielummin sinkityillä paristoilla kuin virtalähteellä. Tämä on ymmärrettävää, mikäli soundista ei haluta tinkiä vaikka asiat voisi tehdä käytännöllisemminkin.

Miltä kuulostaisi ajatus yhdestä pedaalista, joka mahdollistaa molempien soundimaailmojen toteutuksen yhtä potikkaa vääntämällä? Nyt se on keksitty: MXR Super Badass Variac Fuzz. Tällä pedaalilla voit portaattomasti säätää volttimäärää välillä 5-15V, eli toisin sanoen voit halutessasi VARIAC-potentiometriä säätämällä laskea volttimäärää simuloidaksesi kuluneen pariston soundia ilman hankaluuksia ja pelkoa patterin loppuun kulumisesta, tai avata soundia kirkkaammaksi ja hieman overdrive-henkisemmäksi lisäämällä voltteja.

Super Badass Variac Fuzzilla löydät Sen oman soundisi "modaamalla" pedaalin luonnetta lennossa.

-Efektin voltit säädettävissä 5V ja 15V väliltä.

-Alhaisemmat voltit tuottavat "kuluneen pariston"-soundin.

-Voltteja lisätessä efektin headroom kasvaa ja soundi avautuu.

-Aggressiivinen ja rouhea soundi

-Toimii 9V DC-virtalähteellä tai 9V paristolla, jotka myydään erikseen

Tuotekoodi: M236

Toimitusaika 1-3 päivää

Vaihtoehtoiset tuotteet:

Lisäosat: