ROLAND AIRA TR-8 RHYTHM PERFORMER

385.00 € 310.48 € alv. 0% Ovh. 412.30 €, säästät 6.6 %

Maksa laskulla tai osamaksulla.

Osamaksu alkaen

22.40 € / kk
+ mahd. kulut ja korot

TR-8: Rhythm Performer

Se on TR…potenssiin kaksi.

Roland Aira ACB Technology explained

TR-8 on rumpukone, joka sulauttaa yhteen legendaariset TR-808:n ja TR-909:n, niiden soundit ja fiiliksen sekä lisää mukaan tämän päivän ominaisuudet ja toiminnot.

Tyylilajin määrittävät soundit ja klassiset efektit. Ennenkokematon patternien live-manipulointi. Tanakat, intuitiiviset ohjaimet.

Tuotekoodi: TR-8

2-5 arkipäivää

SOUNDI

Kun suunnittelimme TR-8:aa, analysoimme ja loimme pikkutarkasti uudelleen näiden legendaaristen rumpukoneiden analogisten piirien jokaisen yksityiskohdan ja nyanssin. Kasinollakasin ison botnen ja napakan napsun. Ysinollaysin tömäyksen, 808 kantin robottimaisen napsauksen tai klassisen 909 virvelipaisutuksen. Ne ovat kaikki mukana.

Emme kuitenkaan tyytyneet pelkkään vanhan uudelleen luomiseen, vaan paransimme näitä klassisia instrumentteja ja annoimme niille ominaisuuksia, jotka menevät pitkälle alkuperäisten ohi.

Jokaisella äänellä on nyt oma vireensä ja sointiaikansa (Tune, Decay), bassarissa ja virvelissä on omat "Attack"- ja "Comp" -säätimensä, joilla saadaan aikaan suurempi sointien variaatio pehmeistä ambient-perkussioista paukkuviin tanssigrooveihin. Askelkohtaiset efektit ja erittäin addiktoiva "Scatter" -toiminto vievät soinnin aivan uusiin maisemiin.

Alkuperäisten laitteiden autenttinen soundi ja luonne yhdistettynä lukemattomien käyttäjien inspiroimiin uusiin soundinmuokkaus-ominaisuuksiin yhdistyvät TR-8:ssa tutuksi, mutta tuoreeksi sointimaailmaksi.

Kuten alkuperäinen

- Uskollinen TR-REC käyttäytyminen patterneja ohjelmoitaessa

- Totaalinen tempokontrolli suurikokoisella Tempo- sekä Fine -säätimellä

- 16 askeleen sekvensserillä saat vaihdeltua variaatioiden [A] ja [B] välillä sekä soitettua jatkuvasti

- Soita rumpuinstrumentteja ja äänitä askeliin reaaliajassa

TR Evolved:

- Scatter-toiminnolla saat friikkailtua ja tviikattua komppeja reaaliajassa, täydellisessä synkassa

- 16 askelkohtaista padia; kirkkaat, täysiväriset LEDit näyttävät selkeästi voimassa olevat asetukset 

- Reaaliaikainen patternien luonti, jopa 32 askelta

- Muuta patternien askelmäärää saumattomasti, soiton aikana

- Rec/Play -tilat on poistettu, saat siirryttyä saumattomasti ohjelmoinnista soittoon ja päinvastoin

- Saumaton vaihto askelsyötöstä padien reaaliaikaiseen soittoon patterneja tehtäessä

- Neljän erityyppisen fillin/paisutuksen reaaliaikainen soitto 

- Yksittäisten instrumenttien nopea Mute/Unmute (päälle/pois) soiton aikana 

- Alkuperäisen TR-909:n Shuffle-toiminto on nyt omalla säätimellään reaaliaikaista muuntelua varten 

- Patternin sekoitus (randomize) inspiroi ja tuo spontaaniutta livesoittoon

- 7 osan, 4 merkin LED-näyttö näyttää tempon, tempolle myös Tap-toiminto 

- Patternin kopiointi helpottaa muunnelmien tekemistä

TUNTUMA

Tämä on selvää - TR-8 on instrumentti, joka on määrätietoisesti alusta alkaen suunniteltu ja tehty soitettavaksi. Jokaisessa ohjaimessa on tuhti, ennakoitavissa oleva tuntuma ja jokaisella rumpuinstrumentilla oma kestävä, "soitettava" liukusäädin. Useat valaistut säätimet sekä RGB-väreissä loistavat näppäimet antavat reaaliaikaista palautetta sekä näyttävät siisteiltä lavalla.

Patternien tekeminen on TR-REC -toiminnon kehitysversiolla luovaa ja intuitiivista, metodi sai alkunsa TR-808:ssa ja siitä tuli standardi elektronisen musiikin ohjelmointiin. Alkuperäisen TR-808:n yksityiskohtainen analyysi varmistaa, että TR-REC -käyttäyminen on uskollisesti mallinnettu TR-8:ssa. Toki TR-8 menee pidemmälle kuin esikuvansa, voit vaihtaa saumattomasti ohjelmointi- ja soittotilojen välillä sekä sisällyttää patterneihin runsaasti rytmisiä variaatioita kevyistä virvelifilleistä totaalisiin glitch-hässäköihin.

MITÄ SCATTER ON?

Scatter on ainutlaatuinen esitystoiminto, jolla saat yksityiskohtaisesti ja reaaliaikaisesti kontrolloitua patternin variaatioita sekä mitä tahansa tulevaa ulkoista signaalia.

Scatter voi kääntää, häiriöittää (glitch), geitata, lyhentää, nyittää (stutter) ja tehdä muita rytmisiä variaatioita äänelle - hienovaraisesta rajuun ja kaiken täydellisessä synkassa.

Valitse kymmenestä erilaisesta Scatter-tyypistä ja säädä portaattomasti efektin syvyyttä sen omalla hyvän tuntuisella säätimellä.

Siirry saumattomasti yhdestä Scatter-patternista toiseen ja kytke efektiä päälle/pois, kun haluat variaatioita. Mielettömän hauskaa. Kokeile!

JA MUUTAMA ASIA VIELÄ

Saat kytkettyä TR-8:n tietokoneeseesi USB-liittimestä - sitä kautta voit lähettää ja vastaanottaa audio- ja MIDI-dataa. TR-8 vastaanottaa MIDI-kellotietoa ja voi näin synkkautua muihin AIRA-sarjan laitteisiin sekä muiden valmistajien ulkoisiin laitteisiin. TR-8 on suunniteltu siten, että se toimii saumattomasti (ja näyttää hyvältä) muiden AIRA-sarjan laitteiden kanssa.